`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Vores klassiske med t lynlåse! Yderst komfortable vandreture bukser fremstillet af miljøvenlige bluesign® certificerede materialer. Klipper en god figur på hver tur. Den komfortable linning, høj andel af stretch og leddelte knæ levere en høj grad af komfort. Nem pleje, hurtigttørrende stof sikrer pålidelig ydelse. Med lynlås til at holde dine ejendele sikkert. Dette produkt er fremstillet med Eco Finish og er øko venlige, vandafvisende og fluorocarbon fri (PFC gratis). Green Shape er din vauDe garanti for miljøvenlige produkter fra bæredygtige materialer, ressourceeffektiv produktion og rimelig produktion.

Funktioner:

Bøjede knæ

Kan lynes ned til 3/4 Pants

Stretch materiale

2 forlommer med Inverted Zip

En Leg med lynlås

1 baglomme med Inverted Zip

Linning Justerbar Med velcro

Justerbare manchetter med velcro

Specifikationer:

Materiale:

Primært stof: 89% Polyamid, 11% elastan.

Vægt: 380 g

Teknologi:

Grøn Info:

Vi stræber efter gode arbejdsforhold og lønninger for alle arbejdstagere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle vores produktionsanlæg. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VauDe har opnået leder status, den højeste status FWF-medlemskab.

Grøn Form:

Green Shape er din vauDe garanti for miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer, ressourcebesparende produktion og rimelig produktion.

Eco_Finish_l:

Vaude produkter med Eco Finish blevet imprægneret på en miljøvenlig måde uden fluorcarboner (PFC). PFC'er er en del af en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes til vandtæt det ydre lag af mange produkter til udendørs. De er kommet under kritik for at være ikke biologisk nedbrydelige, bioakkumulerende og toksiske, og mistænkt for at være sundhedsskadelige. Vaude har lavet en klar forpligtelse til helt at give afkald på PFC'er.

UPF 40+:

[I henhold til den australske / New Zealand standard AZ / NZS 4399: 1996] Ekstrem høj UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 40 betyder, at en given stykke stof giver mindre end 2,5% (<1/40) af UV-stråler, der rammer det at trænge through.The UV-beskyttelse er skabt af valget af fibre, vævning, materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttelseszone" ind i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.

Strække:

Det stof strækning kommer fra enten spandex i stoffet, eller fra den type strikke eller væve anvendt til materialet. Dette giver maksimal bevægelsesfrihed.

Regelmæssig pasform


Køb dine egne VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II til kun 81.45 $. Lavet af VAUDE, VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II er på lager i mange størrelser og farver. Hos trekkinn, tilbyder vi de bedste priser på udendørs. Se et stort udvalg af Bukser i vores Dametøj afdeling.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Anbefalet brug
Længde
Teknologier
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk