`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch II Pants Short

VAUDE Farley Stretch II Pants Short

VAUDE Farley Stretch II Pants Short

  • VAUDE Farley Stretch II Pants Short
  • VAUDE Farley Stretch II Pants Short
  • VAUDE Farley Stretch II Pants Short
  • VAUDE Farley Stretch II Pants Short
  • VAUDE Farley Stretch II Pants Short

VAUDE Farley Stretch II Pants Short

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Stretch II Pants Short

Vores klassiske lige fået classier! Disse yderst komfortabel vandreture bukser var fuldstændig omarbejdet og returneres i et frisk nyt udseende, og med miljøvenlige bluesign-certificeret materiale.


Den nye linning, den høje andel af stretch og leddelte knæ segmenter levere endnu mere komfort end før. Easy-pleje, hurtigttørrende stof sikrer pålidelig ydelse. Med lynlås for at holde dine lommer fra at blive plukket.Features:


- Stretch materiale


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 baglomme med omvendt lynlås


- Linning justeres med velcroSpecifikationer:


- Vægt: 0,3 Kg


- Primært stof: 88% polyamid, 12% elastanTeknologi:


Green Shape er din Vaude garanti for miljøvenlige produkter - fra bæredygtige materialer og ressourceeffektiv produktion. Vores mål er at beskytte mennesker og natur.


bluesign-godkendt stof


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer.


Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign certificerede materialer er givet "bluesign godkendt stof" etiket.


Stretch


Stofferne strækning kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller væve bruges til materialet. Stofferne strækning øger komfort og ydeevne af det tøj, da det giver en meget høj bevægelsesfrihed.


UPF-50 +


Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at et givet stykke stof giver mindre end 2% (<1/50) af UV-stråler, der rammer det at trænge igennem.


Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse. Den UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, vævning, og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet.


Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.


Hvad ville du sige til at finde VAUDE Farley Stretch II Pants Short til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din udendørs butik. Køb det bedste udstyr fra VAUDE og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Dametøj varer.

Funktioner VAUDE Farley Stretch II Pants Short

Bæredygtighed VAUDE Farley Stretch II Pants Short

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vaude farley bukser.

-

Første gang jeg bestiller VAUDE Farley-bukser, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten og pasformen. Jeg er bøjet og kan stadig lide at opleve det udendørs i komfort. Disse passer til regningen.

Fantastisk produkt

-

Jeg har flere par Vaude Farley-bukser. Hvis du er et parformet kvindeligt, er de så fremragende pasform. Intet gapende affald og en strålende pasform. De er ikke billige, men hvis du er en erfaren og ivrig vandrer, er de en fantastisk værdi. Anbefaler dem stærkt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk