`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch II

VAUDE Farley Stretch II

VAUDE Farley Stretch II

  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II

VAUDE Farley Stretch II

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Stretch II

Vores klassiske lige fået classier! Disse yderst behagelig vandreture bukser var fuldstændig omarbejdet og returneres i et frisk nyt udseende, og med miljøvenlig bluesign ® certificeret materiale. Den nye linning, den høje andel af stræk og artikulation.Features:


- Stretch materiale


- Leddelte knæ


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 baglomme med lynlås og klap


- Linning justeres med velcroSpecifikationer:


- Primær materiale: 88% polyamid, 12% elastan


- Vægt: 0,39 KgTeknologi:


bluesign-godkendt stof


Den bluesign ® standarden er verdens skrappeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luft emissioner, støjniveauer, energi og materiale brug, samt arbejdsforhold i relation til farlige materialer. Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign ® certificerede materialer får "bluesign ® godkendt stof" label.


Stræk


Det stof stretch kommer enten fra spandex i stoffet, eller fra den type strikke eller flette anvendes til materialet. Den tekstiler stretch øger komfort og ydeevne af tøj, som den giver en meget høj bevægelsesfrihed.


Er du på udkig efter VAUDE Farley Stretch II? Alle VAUDE er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos VAUDE Farley Stretch II og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner VAUDE Farley Stretch II

Bæredygtighed VAUDE Farley Stretch II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

passer godt, rig farve

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk