`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch II

VAUDE Farley Stretch II

VAUDE Farley Stretch II

  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II
  • VAUDE Farley Stretch II

VAUDE Farley Stretch II

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Stretch II

Vores klassiske lige fået classier! Disse yderst komfortabel vandreture bukser var fuldstændig omarbejdet og returneres i et frisk nyt udseende, og med miljøvenlig bluesign ®-certificeret materiale. Den nye linning, den høje andel af stretch og leddelte knæ segmenter levere endnu mere komfort end før. Easy-pleje, hurtigttørrende stof sikrer pålidelig ydelse. Med lynlås for at holde dine lommer fra at blive plukket.Features:


- Stretch materiale


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 baglomme med omvendt lynlås


- Linning justeres med velcroSpecifikationer:


- Primært stof: 88% polyamid, 12% elastan


- Vægt: 0,39 KgTeknologi:


UPF-50 +

Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at et givet stykke stof giver mindre end 2% (<1/50) af UV-stråler, der rammer det at trænge igennem. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse. Den UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, vævning, og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.


Stretch

Stofferne strækning kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller væve bruges til materialet. Stofferne strækning øger komfort og ydeevne af det tøj, da det giver en meget høj bevægelsesfrihed.


Green Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter, der er specielt produceret miljøvenligt. Kriterierne er strenge: kun produkter, der indeholder mindst 90% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer, eller Tencel ® træfibre eller er blevet farvet med den miljøvenlige VAUDE eColour proces, eller mød verdens mest strenge miljøstandard bluesign ® kan bære Green Shape kvalitetsstempel.


bluesign-godkendt stof

Den bluesign ® standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer. Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign ® er certificerede materialer givet "bluesign ® godkendt stof" etiket.


VAUDE Farley Stretch II, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som VAUDE giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dametøj, til den bedste pris.

Funktioner VAUDE Farley Stretch II

Bæredygtighed VAUDE Farley Stretch II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk