`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Zip Off Capri

VAUDE Farley Zip Off Capri

VAUDE Farley Zip Off Capri

  • VAUDE Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Farley Zip Off Capri

VAUDE Farley Zip Off Capri

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Zip Off Capri

For sommertid levende: vores populære rejse klassiker fås også i en zip-off capri version. Universelt anvendelige trekking bukser med en lille pakke størrelse og fremstillet af smidigt, hurtigttørrende materiale med UV 50 + beskyttelse.Features:


- leddelte knæ


- Kan lynes ned til 3/4 pants


- Fugtspredende slut


- 1 lårlomme med lynlås


- 2 tilbage lommer


- 2 front slide lommer


- 1 sikkerhed lynlås lomme i højre forlomme


- Linning med stretch indsatse


- Ben manchet med snøreSpecifikationer:


- Primært stof: 100% polyamid


- Vægt: 0,32 KgTeknologi:


UPF-50 +

Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at et givet stykke stof giver mindre end 2% (<1/50) af UV-stråler, der rammer det at trænge igennem. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse. Den UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, vævning, og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.


Shortsize

Shortsize


Green Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter, der er specielt produceret miljøvenligt. Kriterierne er strenge: kun produkter, der indeholder mindst 90% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer, eller Tencel ® træfibre eller er blevet farvet med den miljøvenlige VAUDE eColour proces, eller mød verdens mest strenge miljøstandard bluesign ® kan bære Green Shape kvalitetsmærke


bluesign-godkendt stof

Den bluesign ® standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer. Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign ® er certificerede materialer givet "bluesign ® godkendt stof" etiket.


Alle udendørs produkter og Bukser er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Dametøj fra VAUDE. Prisen på VAUDE Farley Zip Off Capri er 68.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner VAUDE Farley Zip Off Capri

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk