`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Zo IV

VAUDE Farley Zo IV

VAUDE Farley Zo IV

VAUDE Farley Zo IV

  • VAUDE Farley Zo IV
  • VAUDE Farley Zo IV
  • VAUDE Farley Zo IV
  • VAUDE Farley Zo IV
  • VAUDE Farley Zo IV

VAUDE Farley Zo IV

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Zo IV

Vores populære rejse klassiker. Universal trekking bukser, lille pakkestørrelse, af glat og smidig hurtigtørrende stof, med UPF 50+. Kan pakkes til bermudashorts.

Funktioner:

Bøjede knæ

Kan lynes Down To Shorts

Porøsitetstætner Finish

2 sidelommer med lynlåse og Flaps

2 baglommer med klap

2 Front Slide In Pockets

1 Sikkerhed Zip lomme i den rigtige Front Pocket

Linning med Stretch Indsætter

Leg Cuff Med snøre

Specifikationer:

Materiale:

Vigtigste materiale: 100% polyamid.

Vægt: 380 g

Teknologi:

Grøn Info:

Vi stræber efter gode arbejdsforhold og lønninger for alle arbejdstagere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle vores produktionsanlæg. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VauDe har opnået leder status, den højeste status FWF-medlemskab.

Grøn Form:

Green Shape er din vauDe garanti for miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer, ressourcebesparende produktion og rimelig produktion.

UPF 50+:

[I henhold til den australske / New Zealand standard AZ / NZS 4399: 1996] Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at en given stykke stof giver mindre end 2% (<1/50) af UV-stråler, der rammer det til at trænge igennem. Dette er det samme som 98% UV protection.The UV-beskyttelse er skabt af valget af fibre, vævning, materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttelseszone" ind i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.

Loose_fit_I:

Loose Fit: Lockere Passform


Er du vild med VAUDE Farley Zo IV? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret VAUDE forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra VAUDE. Vælg en Herretøj kategori og find alle de mulige Herretøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner VAUDE Farley Zo IV

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Anbefalet brug
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk