`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Flori

  • VAUDE Flori
  • VAUDE Flori

VAUDE Flori

Produktbeskrivelse VAUDE Flori

Flori er vores pint størrelse finurlig taljen pack med en frø ansigt for børn Det kan også være knyttet til alle vores børns rygsække som en hoftesele. Små skatte kan stuves i zip rum. Green Shape er din vauDe garanti for miljøvenlige produkter? lavet af bæredygtige materialer, ressourcebesparende produktion og rimelig produktion.

Funktioner:

Childrens lumbal pack med frog face

Kan bruges som hoftebælte for vauDe børn rygsække

Specifikationer:

Materiale:

Vigtigste materiale: 100% Polyester; For: 100% polyamid (Nylon); 200 D Polyurethan overtrækkes.

Vægt: 80 g

Volumen: 0,2 l

Dimensioner: 11 x 15 x 5 cm

Teknologi:

Grøn Info:

Vi stræber efter gode arbejdsforhold og lønninger for alle arbejdstagere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle vores produktionsanlæg. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VauDe har opnået leder status, den højeste status FWF-medlemskab.

Grøn Form:

Green Shape er din vauDe garanti for miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer, ressourcebesparende produktion og rimelig produktion.

Eco_Finish_l:

Vaude produkter med Eco Finish blevet imprægneret på en miljøvenlig måde uden fluorcarboner (PFC). PFC'er er en del af en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes til vandtæt det ydre lag af mange produkter til udendørs. De er kommet under kritik for at være ikke biologisk nedbrydelige, bioakkumulerende og toksiske, og mistænkt for at være sundhedsskadelige. Vaude har lavet en klar forpligtelse til helt at give afkald på PFC'er.


Udforsk alle Rygsække og kufferter varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være VAUDE Flori. køb dine nu VAUDE Flori og spar penge på Tilbehør produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med VAUDE, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har VAUDE Flori. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Rygsække og kufferter, til alt tænkelig sport.

Funktioner VAUDE Flori

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk