`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

Produktbeskrivelse VAUDE Freney Hybrid II

Vores lette letpleje universelle vest: Freney Hybrid Vest er polstret med genanvendt polyester syntetisk fiber (PrimaLoft & Reg; Silver Insulation Eco). De elastiske dele garanterer optimal bevægelsesfrihed til bjergbestigning. Den tætte isolerede vest med varm hætte tager meget plads og finder altid et sted i udstyret under bjergture. Isoleringsvesten kan også kombineres perfekt med regnfrakker og windbreaker jakker. Det udvendige materiale af nylon af høj kvalitet skiller sig ud for sin reducerede vægt og samtidig for dens høje modstandsdygtighed over for slid. Det elastiske materiale er lavet af genanvendt polyamid, ekstraheret i en proces med supra genbrug af tekstilmaterialer, s. ex. fiskenet anvendes. Dette produkt er vandtæt med Eco Finish uden fluorcarboner (PFC), der er skadeligt for miljøet. Den særprægede VAUDE Green Shape identificerer, at vores produkter er funktionelle og respektfulde med miljøet og er fremstillet i bæredygtige materialer.

Hvis du vil lære mere omkring VAUDE Freney Hybrid II, eller andre varer fra VAUDE i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Veste kollektioner, du kan vælge udendørs fra VAUDE, et af de største mærker i industrien.

Funktioner VAUDE Freney Hybrid II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk