`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Hiking Backpack

VAUDE Hiking Backpack

VAUDE Hiking Backpack

VAUDE Hiking Backpack

  • VAUDE Hiking Backpack
  • VAUDE Hiking Backpack
  • VAUDE Hiking Backpack
  • VAUDE Hiking Backpack
  • VAUDE Hiking Backpack

VAUDE Hiking Backpack

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse VAUDE Hiking Backpack

Nonstop regnvejr? Dette vand-og vindtæt regn poncho lavet af åndbart materiale virkelig overtrumfer det hele, fordi med det kan du holde tørt på regnfulde ture selv med en stor rygsæk.


Den beskyttende hætte er justerbar og ryggen kan udvides med lynlås til at beskytte din rygsæk. Derudover kan du pakke den poncho i sin egen lille pose lomme for at spare plads.


For flere walking sikkerhed og beskyttelse mod vejrliget, kan længden justeres og fastgøres mellem benene for at holde vinden i at blæse det rundt.


I kombination med et par regnbukser eller vandtætte gamacher, youll selv ophold tør under voldsomme regnskyl - og dit grej også! Poncho materiale er bluesign certificeret og ressourcebesparende og miljøvenlige fremstillet.Features:


- Zip-off tilbage til store rygsække


- 1 forreste lomme kan bruges som stuve lomme


- Knyttet, justerbar hætteSpecifikationer:


- Primært stof


- Face: 100% polyamid; Overtræk: 100% PolyurethanTeknologi:


Green Shape er din VAUDE garanti for miljøvenlige produkter - fra bæredygtige materialer og ressourceeffektiv produktion. Vores mål er at beskytte mennesker og natur.


bluesign-godkendt stof


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer.


Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign certificerede materialer er givet "bluesign godkendt stof" etiket.


Ceplex aktive


Vandtæt, vindtæt og meget åndbar gennem en belægning af den øvre materiale. En vandsøjle på 15.000 mm og en åndbarhed på 15.000 g/m2/24h anses toppen klasse i coating-processer. Denne teknologi er et godt valg som en langvarig partner for moderate bjerg og cykel sportsaktiviteter.


Hos trekkinn, kan du se alle egenskaber på VAUDE Hiking Backpack. I vores udendørs butik, har vi mange størrelser i VAUDE Hiking Backpack. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre VAUDE Hiking Backpack, andre tilbud på andet udendørs udstyr.

Funktioner VAUDE Hiking Backpack

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vandtæt og holder dig tør

-

God værdi for pengene, universal og let.

Poncho

-

Denne poncho reddede mit liv under en monsun. God kvalitet / prisforhold.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk