`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Himalaya Mitten

  • VAUDE Himalaya Mitten
  • VAUDE Himalaya Mitten

VAUDE Himalaya Mitten

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse VAUDE Himalaya Mitten

Tyk, kogt Schladminger uld luffer til det ultimative inden for varme. Naturligvis vandafvisende og isolerende, selv når de er våde.Funktion:


- Fremstillet af flex-nivelleret uld


Udforsk alle Dametøj varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være VAUDE Himalaya Mitten. køb dine nu VAUDE Himalaya Mitten og spar penge på Handsker produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med VAUDE, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har VAUDE Himalaya Mitten. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dametøj, til alt tænkelig sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Himalaya votter

-

Kunne ikke oprette noget som Himalaya-vanterne i Australien, og for mig personligt har det været en kold vinter ... OMG ... nogle morgenens temp var under nul !!! Jeg ved ... Hvad et wimp !! Disse vanter er fantastisk !! Dejlig blød uld, perfekt pasform - ikke for løs, ikke for tæt ... og jeg låner dem ikke til nogen ... ikke selv min kæreste men ... jeg vil købe hende et par fordi jeg tror de er de bedste vanter penge kan købe. Så hvis du ikke køber et par baseret på min anbefaling ... taber du !!!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk