up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

VAUDE
360

VAUDE Jura 32L Backpack

VAUDE Jura 32L Backpack

plus
  • 360VAUDE Jura 32L Backpack
  • Play videoVAUDE Jura 32L Backpack
  • VAUDE Jura 32L Backpack
  • VAUDE Jura 32L Backpack

VAUDE Jura 32L Backpack

Produktbeskrivelse VAUDE Jura 32L Backpack

Rummelig vandre-rygsæk til dagsture, behagelig, ventileret mesh ryg, integreret regndækning, miljøvenlig fremstilling.

En ægte klassiker! Jura 32 har været vores afprøvede vandreture i flere generationer! Det tilbyder masser af plads til alt hvad du har behov for på en dagstur og er imponerende med dets velorganiserede, slanke udseende.

De innovative Aeroflex-ophængssystemer sikrer fremragende ventilation og stabilitet, uanset hvor du tager det.

Derudover har det et understøttende hoftebælte, praktiske lommer, vandrestangfastgørelse og et integreret regnafdækning.

VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige materialer.

FUNKTIONER:

ErgoShape skulderremme for optimal bevægelsesfrihed letvægts hoftebælte med lynlås med lynlås i låget 2 udvendige lynlåslommer 2 sidestræklommer en pols fastgørelsespunktåbning til hydratiseringssystem akterrem med rørholderklips nøglering integreret, aftagelig regndæk i separat rum .

Hovedstof: 100% Polyester 600 D Polyurethanbelagt Kontraststof: 100% Polyester 600D Maxi Ripstop PU-belagt genbrugt PET-for: 100% Polyamid 200 D Polyurethan-belagt Regnovertræk Ansigt: 100% Polyamid


Kender du alt til VAUDE Jura 32L Backpack? Hos trekkinn, vælger vi udendørs udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Rygsække og kufferter varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Rygsække udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som VAUDE. Alle vores mærker er testet af vores hold af udendørs eksperter!

Funktioner VAUDE Jura 32L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Multifunktionel

-

Jeg købte det til en dagstur og bjergbestigning ved hjælp af en bjergstue. Komforten ved at bløde luft fra ryggen og pasformen til kroppen er også fremragende. Det er en god rygsæk udtænkt hist og her.

Fin pakkepose

-

Jeg købte Jura 32 til mit barn som fødselsdagsgave. Det ser ud til, at mit barn er virkelig glad for overraskelsen! Tak VAUDE for at have produceret så flot et produkt!

Fremragende

-

Godt design og flot udseende, jeg kan godt lide rygsækken ~ ~

Vaude jura 32l

-

solid og almindelig, kan ikke vente med at bringe den til bjergene

Vaude jura 32l rygsæk

-

Jeg testede rygsækken dagen efter ankomsten, fremragende til dagsture, jeg lagde 3 flasker med 1 liter vand, mad, ponchoer, batterier, kikkert, reservedele, plads tilbage, jeg gik omkring 8 timer i bjergene med ca. 1100 meters højdeforskel, behageligt på skuldrene og behagelig lændestøtte. Jeg er meget tilfreds med købet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up