`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

Produktbeskrivelse VAUDE Kofel LW

Alle arounder for øko bevidste bjergbestigere: meget let 2-lags jakke lavet af ressourcebesparende bluesign® certificeret materiale med underarm ventilation, aftagelig hætte og høj sæt lommer, der er let tilgængelige, når der bærer en pakke. Den åndbar membran beskytter mod vind og regn gør det til en pålidelig følgesvend i bjergene.

Funktioner:

Bøjede ærmer

2 forlommer med lynlås

Drawcord på forneden, justerbar gennem lommer

Justerbar manchet med velcro

Aftagelig, justerbar hætte

Underarm ventilation med lynlåse

Specifikationer:

Vigtigste stof Face: 100% polyamid

Membran: 100% Polyurethan

Mesh foring: 100% Polyester

For: 100% polyamid.

Vægt: 384 g

Teknologi:

Fair Wear Foundation:

Vi stræber efter gode arbejdsforhold og lønninger for alle arbejdstagere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle vores produktionsanlæg. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VauDe har opnået leder status, den højeste status FWF-medlemskab.

Bluesign produkt:

Det bluesign® system er verdens strengeste standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle aspekter af produktet, der er relevante for miljøet testes kritisk og optimeret permanent: Anvendelse af materialer, energi, vand, spildevand, udstødning luft, støj, affald, behandling af farlige stoffer. Et produkt kan få tildelt "bluesign® produkt" -mærke, hvis mindst 90% af tekstil overflade og 30% af de anvendte ingredienser er bluesign® certificeret.


Lige nu har vi tilbud på VAUDE Kofel LW. Kig ind i vores online udendørs butik, hos trekkinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste udendørs udstyr. Vi har også varer som udendørs, og alt det gode fra VAUDE, til de bedste priser.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner VAUDE Kofel LW

Jakketype
Funktioner
Anbefalet brug
Teknologier
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk