`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Magus 26L

  • VAUDE Magus 26L
  • VAUDE Magus 26L

VAUDE Magus 26L

Produktbeskrivelse VAUDE Magus 26L

Meget stort familietelt til camping luksuriøs mængde plads separate indre telte fremragende ventilation.
Ekstravagant design smeltet sammen med maksimal funktion. Ideel til alle dem, der er trætte af at skulle sove bagud i teltet: det indre telt i Badawi Long er blevet 90 år
grader, så alle kan sove på langs. Teltet har vandtæthed med en vandsøjle på 3000 mm og tilbyder et fremragende indvendigt rumklima. Ellers tilbyder den stabile Badawi Long 6P det samme komfortniveau som sin lillebror, Badawi 4P: stort indre område, fremragende ventilation med VAUDE Top Vent System og sidemaskvinduer, ekstra lommer på teltdørene og et ekstra teltfodaftryk til vestibylen. Farvekodede stænger og stangærmer forenkler tonelejen. Den ydre polkonstruktion giver dig mulighed for at lægge de indre og ydre telte komfortabelt i et trin.


Ønsker du flere udendørs varer fra VAUDE? Hos trekkinn, din online udendørs butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af udendørs varer, og andet VAUDE Magus 26L. Lige nu har vi VAUDE Magus 26L på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for udendørs udstyr.

Funktioner VAUDE Magus 26L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk