`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

Produktbeskrivelse VAUDE Miskanti II

Uanset om det er en isoleret bjergtur i slutningen af efteråret eller en vintervandring gennem hofte dyb pulver sne - en varm softshell jakke giver den bedste vejrbeskyttelse parret med fantastisk komfort og et fremragende mikroklima. Miskanti S Jacket forener vindbeskyttelse, bevægelsesfrihed og fremragende åndbarhed takket være premium Windproof Storm materiale. Stretchy Windproof Storm Materiale er placeret på arme, skuldre og torso for at give pålidelig beskyttelse mod vind og vejr. Det bruges også, hvor skulderstropper og hoftebånd fordeler belastningen til din krop. Under armene og på siderne sikrer zoner lavet af ekstraordinært stretchy og fugttransporterende fleece fremragende regulering af kroppens mikroklima. Den varme indre foring er blød og hyggelig og transporterer fugt udad. To højere sætte lynlommer er også nemme at få adgang til, mens du har en pakke og tilbyder plads til en hat eller et kort. Dette produkt er lavet med Eco Finish og miljøvenlig vandafvisende finish uden brug af fluorcarboner (PFC). VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige materialer.

Grøn Info:

Fair Wear Foundation:

Vi stræber efter gode arbejdsvilkår og løn for alle arbejdere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsvilkårene på alle vores produktionsfaciliteter. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VAUDE har opnået lederstatus, den højeste status for FWF medlemskab.

Grøn Form:

Med vores Green Shape-mærke tilbyder vi funktionelle, miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer. De fremstilles under rimelige arbejdsforhold langs hele forsyningskæden. Kriterierne for etiketten er strenge og gennemsigtige. De er under konstant gennemgang og dækker hele produktets livscyklus fra design, gennem produktion, pleje og vedligeholdelse, til reparation og produktets levetid. Få mere at vide om Green Shape.

Eco Finish:

Dette produkt har vores vandafvisende Eco Finish. Anvendes på overfladen af din VAUDE-produkt, det forårsager, at regnvand simpelthen kan perle op på overfladen - uden brug af miljøskadelige fluorcarboner (PFC). Eco Finish beskytter dig mod regnen og hjælper med at holde naturen ren.

Funktioner:

leddede ærmer

Forreste lynlås med ryglap

1 brystlomme med på søm lynlås

2 lynlommer foran

ttached, justerbar hætte

Tegnsæt nederst på siden, justerbar gennem lommer

Justerbar manchet med velcro

Teknologi:

Strække:

Stoffets stretch kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strik eller væv, der anvendes til materialet. Dette giver maksimal bevægelsesfrihed.

Windproof pro:

Windproof Pro er kombinationen af to forskellige stofteknologier. Vi bruger hårde 100% vindtæt stof og åndbar 80% vindafvisende stof. Disse er strategisk placeret i hvert beklædningsgenstand for optimalt at påvirke præstationsniveauet for bjerg- og cykeludøvere. Få mere at vide om vindbeskyttelse i cykelbeklædning og vindbeskyttelse i bjerg sportstøj.

Regelmæssig pasform


Er du på udkig efter VAUDE Miskanti II? Alle VAUDE er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos VAUDE Miskanti II og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner VAUDE Miskanti II

Bæredygtighed VAUDE Miskanti II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk