up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

VAUDE

VAUDE Puck 10L Backpack

VAUDE Puck 10L Backpack

plus
  • Play videoVAUDE Puck 10L Backpack
  • VAUDE Puck 10L Backpack
  • VAUDE Puck 10L Backpack

VAUDE Puck 10L Backpack

Produktbeskrivelse VAUDE Puck 10L Backpack

Komfortabel rygsæk til børn til en lang række aktiviteter.

Reflekterende udskrifter.

Regntæppe og sædemåtte.

Miljøvenlig fremstilling.

Funktioner: polstret ryg, blødt polstret, anatomiske skulderstropper justerbar brystbælte til voksende børn vandtæt og robust stof i bunden af regnbåndslomme med lynlås i låget 2 ydre netlommer forstørrelsesglas siddemåtte er let at tage ud reflekterende elementer børnevenlige spænder let greb vedhæftningssløjfe til navneskilt for små skatte indeni.

Puck 10-rygsækken til børn er blevet redesignet, og den nuværende version er endnu bedre tilpasset unges behov.

Det har et vandtæt gulv, så du kan lægge det overalt og ikke bekymre dig om, at dit udstyr bliver vådt.

Dens børnevenlige affjedringssystem med justerbar brystbæltestrop sikrer en behagelig tur.

Et dæksel er inkluderet til regnbyger plus to rummelige ydre netlommer, en let polstret sædemåtte, reflekterende udskrifter og et lågrum, der giver plads til væv og andre små genstande.

VAUDE har tilføjet et forstørrelsesglas til Puck 10-pakken for at tilfredsstille børnenes kærlighed til opdagelse: Små skatte og andre ting, der findes på vejen, kan fastgøres til gearsløjferne på pakken.

Dette gør Puck 10 til en ægte knægt til alle handler til skovbørnehave, vandreferie og dit barns første eventyr i bjergene.

Denne rygsæk er lavet af genbrugsmateriale og er produceret med Eco Finish, et miljøvenligt vandafvisende materiale uden brug af fluorcarboner (PFC).

VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og bluesign®-certificerede materialer.
Find VAUDE Puck 10L Backpack på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine VAUDE Puck 10L Backpack her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner VAUDE Puck 10L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vaude rygsæk

-

Vaude er et godt mærke, og tasken ser ud til at være i god kvalitet. Spænderne måske er lidt spinkle, men ellers ville de nok være svære for et barn at åbne

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up