`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

Produktbeskrivelse VAUDE Roccia

Alpine allround talent: stretchy softshell hættejakke lavet af vindtæt 100 materiale til året rundt i bjergene. Denne yderst åndbare, vindtæt softshell sikrer et godt mikroklima og masser af bevægelsesfrihed til bjergbestigning og klatring. Denne tekniske jakke har lange ventilations lynlåse, masser af lommer og justeringsmuligheder. Ideel til mountain atleter, der ønsker at dække en bred vifte af alpine aktiviteter med kun en jakke. Takket være brugen af bluesign®-certificerede materialer tager den virkelig stand ved miljøvenlig fremstilling. Dette produkt er fremstillet med Eco Finish, har miljøvenlig vandtætning uden fluorcarboner (PFC). Grøn form er din VAUDE garanti for miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer, ressourceeffektiv fremstilling og fair produktion.

Grøn Info:

Vi stræber efter gode arbejdsforhold og løn for alle arbejdere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsvilkårene på alle vores produktionsfaciliteter. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VAUDE har opnået lederstatus, den højeste status for FWF-medlemskab.

Grøn Form:

Med vores Green Shape-mærke tilbyder vi funktionelle, miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer. De fremstilles under rimelige arbejdsforhold langs hele forsyningskæden. Kriterierne for etiketten er strenge og gennemsigtige. De er under konstant gennemgang og dækker hele produktets livscyklus fra design, gennem produktion, pleje og vedligeholdelse, til reparation og produktets levetid. Få mere at vide om Green Shape.

Eco Finish:

VAUDE-produkter med Eco Finish er vandtæt på en miljøvenlig måde uden fluorcarboner (PFC). PFC'er er en del af en gruppe af kemiske forbindelser, der bruges til at vandtætte det ydre lag af mange udendørs produkter. De er blevet kritiseret for at være ikke biologisk nedbrydelige, bioakkumulerende og giftige, og mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har gjort en klar forpligtelse til helt at give afkald på PFCs. Få mere at vide om Eco Finish.

Funktioner:

Softshell jakke til bjergbestigning:

100% vindtæt, åndbar og vandafvisende

meget elastisk

miljøvenlig og retfærdig fremstilling

Produktegenskaber:

vedhæftet, justerbar hætte

leddede ærmer

2-vejs frontlås med ryglap

1 brystlomme med lynlås

2 lynlommer foran

underarm ventilation med lynlåse

trækstang nederst på benet, justerbar gennem lommer

justerbar manchet med velcro

Specifikationer:

Hovedstof Ansigt: 100% Polyester; Membran: 100% Polyurethan; Backing: 100% Polyester.

Vægt: 560 g

teknologier:

Strække:

Stofferne strækker sig fra enten spandex i stoffet eller fra den type strik eller væv, der anvendes til materialet. Dette giver maksimal bevægelsesfrihed.

Windproof 100:

En integreret membran gør denne fleece 100% vindtæt. Sandwichkonstruktionen består af et teknisk ydre materiale og et termisk indre materiale, der begge vælges ud fra den tilsigtede anvendelse af beklædningen. Denne teknologi er et godt valg til ekstremt blæsende vejrforhold i højbevægelsesbjerge og cykelsport.

Regelmæssig pasform:

Regular Fit: Körper umspielende Passform


Vent ikke med at købe VAUDE Roccia. Du kan finde al information på VAUDE Roccia, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Herretøj for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Herretøj vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Jakker varer.

Bæredygtighed VAUDE Roccia

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

☆☆☆☆☆

-

Perfekt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk