`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Signpost

VAUDE Signpost

  • VAUDE Signpost
  • VAUDE Signpost
  • VAUDE Signpost

VAUDE Signpost

Produktbeskrivelse VAUDE Signpost

Beskytter huden, der bliver følsom på lange trekking ture: en fremragende komfortable, højteknologiske langærmet skjorte. Stoffet er usædvanlig blød og elastisk og så behageligt som bomuld.


Og det har en antimikrobiel behandling, er absolut hudvenlig og har miljøvenlig produktion af bluesign standard.Features:


- 1 forlomme med skjult lynlås - rund hals - kontrast flatlock sømmeSpecifikationer:


- Primært stof: 96% Polyester, 4% elastan


- Vægt: 0.188 KgTeknologi:


bluesign-godkendt stof


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer. Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign certificerede materialer er givet "bluesign godkendt stof" etiket.


UPF-40 +


Meget god UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 25 betyder, at en given stykke stof tillader maksimalt 4% (<1/25) af UV-stråler, der ramte det at trænge igennem.


Den UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, vævning, og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.

Stretch


Stofferne strækning kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller væve bruges til materialet. Stofferne strækning øger komfort og ydeevne af det tøj, da det giver en meget høj bevægelsesfrihed.


Green Shape er din VAUDE garanti for miljøvenlige produkter - fra bæredygtige materialer og ressourceeffektiv produktion. Vores mål er at beskytte mennesker og natur.


VAUDE Signpost er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som T-shirts og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Dametøj varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra VAUDE, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner VAUDE Signpost

Typer af ærmer
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk