`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Strathcona

VAUDE Strathcona

VAUDE Strathcona

  • VAUDE Strathcona
  • VAUDE Strathcona
  • VAUDE Strathcona
  • VAUDE Strathcona
  • VAUDE Strathcona

VAUDE Strathcona

Produktbeskrivelse VAUDE Strathcona

Softshell bukser lavet af meget åndbart vindtæt 80 materiale.Features:


- Bøjede knæ


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 baglomme med skjult lynlås


- bæltestropperSpecifikationer:


- Primært stof: 93% polyamid, 7% elastan


- Vægt: 0.535 KgTeknologi:


Green Shape er din VAUDE garanti for miljøvenlige produkter - fra bæredygtige materialer og ressourceeffektiv produktion. Vores mål er at beskytte mennesker og natur.


bluesign-godkendt stof

Den bluesign ® standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer. Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign ® er certificerede materialer givet "bluesign ® godkendt stof" etiket.


Vindtæt-80

Stoffets ekstra tætte konstruktion (opnået ved væve, finish eller forarbejdning) gør det 80% vindtæt. Hvad er der tilbage af vinden er en behagelig, kølig frisk pust tilbyder uovertruffen åndbarhed. Denne teknologi er et godt valg for blæsende vejrforhold i høj-motion bjerg og cykel sport.


Stretch

Det stof stretch kommer enten fra spandex i stoffet, eller fra den type strikke eller flette anvendes til materialet. Stofferne strækning øger komfort og ydeevne af det tøj, da det giver en meget høj bevægelsesfrihed.


Shortsize

Shortsize


Hvis du vil købe de bedste Dametøj fra VAUDE, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som VAUDE, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Strathcona. Bestil nu og modtag dine VAUDE Strathcona, inden for et par dage.

Funktioner VAUDE Strathcona

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk