`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Wizard 24+4L

VAUDE Wizard 24+4L

  • VAUDE Wizard 24+4L
  • VAUDE Wizard 24+4L
  • VAUDE Wizard 24+4L
  • VAUDE Wizard 24+4L

VAUDE Wizard 24+4L

Produktbeskrivelse VAUDE Wizard 24+4L

Alsidig allround talent: Vandring rygsæk med tekniske funktioner i et stilfuldt dagpakke look med et mindre volumen. Med et Aeroflex suspension system til en let og behagelig pasform. Easy Adjust System regulerer spændingen i masken tilbage, så du kan justere den for mere ventilation eller en mere krop, der passer perfekt. De fugtgennemtrængelige skulderstropper kan let justeres med den brugervenlige FLASH og optimeres til forskellige baglængder. Udvideligt til en ekstra 4 liter volumen, sidestræklommer og velopbygget organizer i forreste rum er praktisk til daglig slibning, rejser og sport. Trekking poler og et lys til cykler kan fastgøres på ydersiden. Lavet af miljøvenlige bluesign® materialer. Green Shape er din VAUDE garanti for miljøvenlige produkter fra bæredygtige materialer og ressourcebesparende produktion.

Funktioner:

ventilerede skulderstropper

polstret hoftebælte med lomme

volumen udvides med lynlås

arrangør i forreste rum

2 sidestræklommer

sidekompressionsbånd

en pæl vedhæftning punkt

Sikkerhedslys vedhæftning

åbning for hydrering system

brystbøjle med rørholderclips

Regntæksel: medfølger, med sikkerhedslampe

Specifikationer:

Materiale:

Hovedstof: 100% Polyamid; 210 D HT Maxi Ripstop Polyuretanbelagt; Kontraststof: 100% Polyester; 600 D Polyurethan belagt; Foring: 100% Polyamid; 200 D Polyurethan belagt; Regntæppe Ansigt: 100% Polyamid; Belægning: 100% polyurethan; 190 T Polyuretanbelagt.

Vægt: 990 g

Volumen: 18 + 4 l

Dimensioner: 46 x 30 x 25 cm

Teknologi:

Vi stræber efter gode arbejdsvilkår og løn for alle arbejdere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsvilkårene på alle vores produktionsfaciliteter. Vi overvåger disse betingelser regelmæssigt. VAUDE har opnået lederstatus, den højeste status for FWF medlemskab.

Med vores Green Shape-mærke tilbyder vi funktionelle, miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer. De fremstilles under rimelige arbejdsforhold langs hele forsyningskæden. Kriterierne for etiketten er strenge og gennemsigtige. De er under konstant gennemgang og dækker hele produktets livscyklus fra design, gennem produktion, pleje og vedligeholdelse, til reparation og produktets levetid. Få mere at vide om Green Shape.

VAUDE-produkter med Eco Finish er vandtæt på en miljøvenlig måde uden fluorcarboner (PFC). PFC'er er en del af en gruppe af kemiske forbindelser, der bruges til at vandtætte det ydre lag af mange udendørs produkter. De er blevet kritiseret for at være ikke biologisk nedbrydelige, bioakkumulerende og giftige, og mistænkt for at være sundhedsfarlige. VAUDE har gjort en klar forpligtelse til helt at give afkald på PFCs. Få mere at vide om Eco Finish.

Regnslag

Blitz

FLASH skulderrem justering

Aeroflex Easy Adjust

Aeroflex Easy Adjust fjedersystem

Anvendelsesområde:

• En dag og multi dag vandreture med letvægt til normal gear

• Komfort og optimalt mikroklima er afgørende faktorer for aktiviteten

Særlige funktioner:

• Pakningsstabilitet med fuld fjederstålramme

• Fuldt justerbar ventilation (mere plads = optimalt mikroklima, mindre plads = optimal balance)


Udforsk alle Rygsække og kufferter varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være VAUDE Wizard 24+4L. køb dine nu VAUDE Wizard 24+4L og spar penge på Rygsække produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med VAUDE, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har VAUDE Wizard 24+4L. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Rygsække og kufferter, til alt tænkelig sport.

Funktioner VAUDE Wizard 24+4L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk