`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vertical

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down

Vertical Down

Produktbeskrivelse Vertical Down

Down Jacket er meget komprimerbar og kan nemt opbevares i sin egen lomme og optager minimal plads! Du vil blive imponeret af dens lethed (kun 300g), og den er næppe noterbar, når den bæres, hvilket giver dig stor bevægelsesfrihed! Slidt som et andet eller tredje lag, er det det ideelle valg til alle dine efterårs- og vinterudflugter.

Specifikationer:

VÆGT: 0,3000


Ønsker du flere udendørs varer fra Vertical? Hos trekkinn, din online udendørs butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af udendørs varer, og andet Vertical Down. Lige nu har vi Vertical Down på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for udendørs udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lodret dunjakke

-

Varm og meget let, det komprimerer meget godt

Lodret ned sort

-

Bona jaqueta til en fornuftig pris. Lleugera i tèrmica, l´únic punt negatiu er, at jeg deixa nogle blyholdige fileter til peba de roba de sota. Men denne lille ting. Recomanable.

Meget lys og justeret til størrelse m

-

Lys og behagelig at bære, den vejer næsten ingenting og har en hætte, der værdsættes i disse beklædningsgenstande. Diskret. Jeg er tilfreds med købet

Lodret ned

-

Meget god jakke Fin, foldning og lys. Den dårlige ting er, at det mister en masse pen og udskærer lidt lille men meget god mulighed for andet lag. Holder varmen meget godt.

Lodret

-

rigtig varm og lys dunjakke, lukker i lomme, den venstre til at holde i rygsæk eller som mellemlag, når vejret er dårligt. på trekkinn uovertruffen pris. punktlig forsendelse

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk