`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vibram fivefingers

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram Fivefingers V-Trail 2.0

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers V-Trail 2.0

V Trail 2.0 tilbyder de nyeste og største funktioner til at overvinde stier med lethed, herunder både laminering omkring tæerne for at forhindre sømopdeling og forbedret øvre materiale, som er mere vandafvisende end den tidligere version. V Trail 2.0 har 3D Cocoon mesh vævet ind i ydersålen for at beskytte mod skarpere genstande under udendørs træning som sten, rødder og æggene. Garnet er tredimensionalt, det spredes punktet for slag over hele bunden af skoen. Fortsætter med at tilbyde fremragende proprioception og fingerfærdighed. Megagrip ydersålforbindelsen giver højeste greb på tværs af både våde og tørre forhold.

Funktioner:

Anvendelse: Ideel til løb i naturen

På stier eller under forhindringsløb

det ultimative værktøj til at flytte på uforudsigelige overflader.

Specifikationer:

Fast lacing system

2 mm EVA indersål + Polyester Sockliner

3D Cocoon Technology

3,7 mm Megagrip Gummi Ydersål

VEGANSKE

Vægt M43 = 6,4 oz / 182 gr

Plejeinstruktioner:

Maskintvasket Koldt / Lufttørret


Find din pris på Vibram fivefingers V-Trail 2.0 og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herresko tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Sko og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Funktioner Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Køn
Funktioner
Materialer
Bredde på sko
Sål teknologi
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Kundeanmeldelser og spørgsmål (32)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

FORBEDRET MODEL, NEM KOMFORT

Vibram fivefingers v-trail 2.0

-

Produktet er fantastisk, tager lidt tid at vænne sig til at sætte dem på, men følelsen er som forventet. Husk, at du skal bestille en størrelse, der er større end det, du normalt har, eller i tilfælde af halv størrelse, afrund figuren og bestil.

1. femfingre ...

-

Amatør i sporet. Jeg ville prøve femfingre ... Første spor på 12,5 km: * "Tråden": uundgåeligt besvær ... men med lidt tid forbedrer jeg ... tålmodighed ... * Komfort: meget god, let , fleksibelt, hurtigt og supereffektivt blondesystem. * Kør: Mit terræn er ret ujævnt (kratmark, sti med sten). Jeg føler stenene meget, men det forhindrer mig ikke i at fortsætte med at løbe ... det tager tid at vænne sig til disse fornemmelser på jorden. Grebet i det tørre, på stenene, i nedkørslen er øverst! Super krog! SÅ for det første er jeg ret behageligt overrasket: Godt. NB: Jeg bruger dem med 5fingers sokker.

Jeg anbefaler

-

Brug det ægte koncept "barfodet", uden tvivl de bedste sko jeg havde. Jeg råder dig til at købe nummeret under det mål, som producenten anbefaler til en hyggelig sko. Absolut mere vil komme i fremtiden.

Vibram fivefingers

-

Meget godt. Første par Vibram. Som beskrevet. Meget behagelig at have på. Den eneste ulempe er, at Mondial Relais leverede for sent.

Nikkel

-

Hej Super produkt af kvalitet, komfort og lethed.

Jeg anbefaler

-

Det kræver træning og tilpasning for at bruge disse sko, men jeg anbefaler det stærkt. Når du er vant til det, vil du elske følelsen

Fivefingers.

-

Alle gode ordrer 100% igen. TAK SKAL DU HAVE

Fem fingersko

-

Varer modtaget alt var fantastisk! Jeg er meget glad for, at alt passer .... !!! Tak, og jeg bestiller igen med 100% sikkerhed, jeg har sko med fem fingre året rundt ... og jeg er glad .....

Fantastisk wow

-

efter to korte vandreture på 9 og 10 km er jeg erobret. et indtryk af frihed og lethed.

Fuldt anbefalet

-

Jeg ville købe dem igen og igen. Det er så cool. Jeg har været med i mærket i 7-8 år, og disse sko har været de bedste af dem til at kunne gå ud og løbe behageligt.

Bedste barfodede sko

-

Dette er de bedste barfodede sko til trail, som jeg havde hidtil!

Vff, "badedragt" af sko!

-

3. par VFF (2 stier og 1 rute). Tæl 2000 til 3000 km parvis i kaillassen (ja, hvad angår stierne!). De er virkelig "sko" fra hinanden. Bestemt, du er nødt til at lære at løbe igen, så gå blød, se meget blød (1 km?). Men efter ... hvad en fornøjelse at løbe, især i skrubben! Jeg sammenligner ofte, med løbere, der spørger mig, de fornemmelser, der opfattes, mens jeg svømmer i havet med en badedragt (udstyret med VFF) mod dem, der opfattes med en stram JEAN (udstyret med trailesko "normal") - Det er klarere? Du skal ikke have følsomme fødder, eller hvis du har dem i starten, bygger de hurtigt muskler og hærder. Lad os være tydelige, jeg bruger kun disse "sko" til træning / fornøjelse og til små naturløb. Jeg ville ikke tage dem til en ultra! Under alle omstændigheder bør alle elskere af den fælles landbrugspolitik i det mindste prøve et par en dag i deres liv som løber.

Gode følelser og beskyttelse

-

Efter at haveøvet at bære dem, hvilket er lettere med sokker, har den første udflugt været meget behagelig. Arrangementet af dyvler hjælper meget, da ingen sten er spikret til det.

Anbefalet 100x100

-

Første vibram og ikke den sidste !!!! Meget behagelig og følelse af frihed 100x100

Jeg er tilfreds

-

Ingen klager. Simpelthen magisk!

Nye fornemmelser

-

du kan bære dem sikkert hele dagen uden problemer, men med sokker for at undgå dårlig lugt og vaske dem ofte. Hvis du vil løbe der, og du ikke er vant til at bruge denne type fodtøj, i stedet anbefaler jeg dig at gøre det gradvist for at undgå smerter. med hensyn til dit fodnummer, skal du altid købe et eller to større numre, det afhænger af, hvad du vil gøre. for eksempel når jeg løb, tog jeg dem 2 cm (ikke antal) større. selvom de er brede på tæerne, føler jeg i det mindste ikke, at skoen trækkes mellem fingrene, som når jeg prøvede de 2 cm kortere. anbefales specielt til dem, der ønsker at træne foden og vil foretage overgangen fra sko til slip, 0.

1

-

fantastisk

Ikke flere sko

-

Jeg har bestemt mødt det bedste i mit liv. At bære disse sko forhindrer dig ikke i at blive ophidset. Jeg håber inderligt, at alle vil nyde denne spænding.

Meget god, anbefaler jeg

-

Jeg vil kunne sige, at jeg allerede er en fan af de femfingere, det er en fantastisk sko, med en følelse af frihed i fødderne, som om vi var barfodede, men på en beskyttet måde. Jeg rådes kraftigt, når man først tager på det skaber det en smule forvirring, men så med vanen bliver den som enhver sko, hurtig at tage på. For dem, der aldrig har købt og kommer til at købe, råder jeg dig til at købe det rigtige nummer, det ser ud som en handske, kun det er på fødderne :).

Produkt opfylder mine forventninger

-

Lidt vanskeligt at tage på, for min del, men det er en rigtig anden hud. Størrelse: Jeg har 42 på og parret passer mig bare. Opmærksomhed er bedre at tage lidt større og i værste fald tage på sokkerne. Fornemmelserne er store, jeg anbefaler at lære at køre igen og lægge foden ned. Undgå mudrede og for våde stier, du tager straks vandet. Kort sagt, jeg fortryder ikke købet. Du bliver nødt til at se alt dette over tid, hvad det giver (soliditet, sål, sømme) såvel som fornemmelserne ...

Vibram fivefingers

-

God oplevelse meget behagelig, gode følelser

Gode sko

-

Gode sideburner får godt greb og holdbarhed, det er ikke det bedste i greb, men det er meget godt

Du er stor!

-

Fantastiske Fivefingers sneakers! Svære at finde i forskellige størrelser, og her var de!

Meget tilfreds med levering

-

Skoene passede godt, og levering blev hurtig. Bemærk bare brugerdefinerede afgifter til Sydafrika på sko mellem 30 og 45% med moms.

5 fingre

-

Perfekt tilpasning være jeg er en enkelt bona

De bedste sko

-

Den bedste sko derude, godt lavet og super behagelig.

Dejlig følelse i disse

-

Første gang jeg prøver fivefingers, overraskende rart! Lidt vanskeligt at tage på de første gange, hvor du var over dig selv og skoene ikke blev syet. Jeg bliver stadig vant til mine fødder og krop med den tynde sål, inden jeg begynder at løbe i disse. Men ser frem til det! Dejlig barfodet følelse

Meget gode fornemmelser

-

første trin i fem fingre, og jeg er glad. god følelse, at føle skovbunden, der ændrer alt! start på overgangen til minimalisme derefter ... langsomt men sikkert! Jeg ville gradvist gå fra en dråbe, "sædvanlig" på ca. 11-12mm, til nul, tage et par med et fald, svagere og svagere i løbet af månederne, men denne teknik tillader mig aldrig at satte naturligvis mit skridt i midtfoden. med vibrammerne kom bevægelsen automatisk. Jeg starter ikke et 4min løb, som jeg gradvist vil forlænge i løbet af de næste 30 uger. målet er at ankomme til 10 km i slutningen af april 2020.

Super produkt, hurtig levering

-

den menneskelige fod er lavet til at løbe og gå, og dette produkt giver mulighed for at gå og løbe barfodet, men med fodbeskyttelse

Vibram fivefingers v-trail 2.0

-

Store sko til udendørs eventyr. Til fods 25,5cm (10inch) størrelse 41 passer perfekt. Følelse af barfodet går ubeskriveligt. At køre i dem er en fornøjelse. Jeg er helt tilfreds med købet. Takke. PS Fodtøjsstørrelse 41 består af 300 gram.

Søde sko

-

Jeg elsker 5 fingre, og det er ret godt. Gripet er fantastisk.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk