`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Wildcountry

Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

Produktbeskrivelse Wildcountry Classic Rock Set

Den oprindelige inkarnation af Rocks, det er de nødder, der revolutionerede klatring deres buede sider gør placeringer mere sikker og giver ledere tillid til at prøve hårdere og hårdere ruter.


Nu kun tilgængelig i et sæt af 1-10 Classic Rocks er en fantastisk introduktion til det vilde Land sortiment, perfekt til første kundeemner og forløber gennem karaktererne. Til en fantastisk pris og den perfekte startsæt.


Udforsk alle Klatring udstyr varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være Wildcountry Classic Rock Set. køb dine nu Wildcountry Classic Rock Set og spar penge på Venner nødder og pitons produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Wildcountry, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Wildcountry Classic Rock Set. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Klatring udstyr, til alt tænkelig sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Klassisk rute

-

Klassisk Wildcountry proppemodel, som brugt for et par år siden. Det hjælper meget, når du er eventyrlysten, og du løber ind i jomfruelige mure. Super pålidelige, de fejler ikke.

Enkel og effektiv

-

Fantastisk produkt. Enkel og effektiv. Synes godt om det, fordi det ikke er farvekodet - kultiverer evnen til at bedømme og identificere en passende møtrik uafhængig af tilstedeværelsen af farvekode.

Godt køb

-

Leveres som beskrevet. Ideel til at anbringe ankre.

Bogmærker klatring gennemgang

-

God fane. Placeret nemt, pålideligt. Minus at ingen farve identifikation, men til sidst du vænne sig til at se på størrelsen af ​​bogmærket. Pris / kvalitet er fremragende.

Tascons gode overkommelige

-

Perfekt til at begynde at samle stativet, gode steder, let at installere og fjerne, og en uovertruffen pris. De eneste ulemper er, at de er lidt tungere end resten af ​​klodser på markedet og, vigtigst af alt, mangel på farve identifikation. Måske kan du ordne det med noget tape.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk