`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Wildcountry

Wildcountry Ropeman Mk2F

  • Wildcountry Ropeman Mk2F
  • Wildcountry Ropeman Mk2F
  • Wildcountry Ropeman Mk2F

Wildcountry Ropeman Mk2F

Produktbeskrivelse Wildcountry Ropeman Mk2F

Nu omarbejdet med forfalskede sideplader den Ropeman 2 er pænere i hånden, en touch lysere og med bedre intern radier har en jævnere funktion på tværs af en bredere vifte af karabinhager.


Den Ropeman Mk2 var efterfølgeren til MK1 og er designet med rustfri cam, der tillader brug på reb ned til 8mm.


Den rustfri cam tillader en mere kompleks (og mere aggressiv leder), men i sidste ende mere reb design, hvilket giver bid på tyndere snore at Ropeman 1 ikke har.


Det betød for mange af de alpine aktiviteter, at folk bruger Ropeman 1 er Ropeman 2 var et langt sikrere alternativ, og med par af dem tilgængelige kunder havde et valg.


Således bundlinjen og de mest pålidelige råd sikkerhed er at følge den enkle regel, at Ropeman Mk1 er for enkelt reb kun, mens Ropeman Mk2 vil dække både reb halvt og enlige reb.


Sørg, hvis du køber en Ropeman Mk1 eller Mk2, at du fuldt ud at læse vejledningen, og sørg for, at brugen passer den enhed, du har købt.


Og husk, hvis du "tilpasse" Det til andre formål, som ikke fuldt ud kan anbefales du er fuldt ud klar over de risici for dig eller din partner.Features:


- Vægt: 92g / 3,25 ounce


Wildcountry Ropeman Mk2F findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Wildcountry Ropeman Mk2F fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Wildcountry.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ropeman 2

-

Lille, let og meget alsidig. Et vigtigt sikkerhedselement for enhver klatrer og pålidelig.

Meget god

-

Bruges til opfølgning på flere planer. Vi bruger med OK lås og sæt.

Imponerende

-

Kan lukke stansen med 2 Ropeman inde. Fremragende produkt, gør pænt pænt. Kan bruge enhver belay karabiner. Jeg har prøvet AM'd og Williams fra Petzl, Concept fra CT og min favorit, Condor fra Ocun.

Rope mand

-

Rock mand så af scenen hånd jeg bare brugt det for første gang, bygningen stillads god position eller bare at have den ekstra reb, så du kan komme rundt, og jeg anbefaler det ITs let og prøv nemt at bruge Jeg har en grigri og det er lettere

Meget god

-

Jeg vil have en

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk