`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

X-BIONIC

X-BIONIC Bra Sport

X-BIONIC Bra Sport

X-BIONIC Bra Sport

X-BIONIC Bra Sport

  • X-BIONIC Bra Sport
  • X-BIONIC Bra Sport
  • X-BIONIC Bra Sport
  • X-BIONIC Bra Sport
  • X-BIONIC Bra Sport

X-BIONIC Bra Sport

Produktbeskrivelse X-BIONIC Bra Sport

Specifikationer:


Materiale sammensætning:


Polyamid: 96%


Elastan: 3%


Polypropylen: 1%Teknologi:


Problemet


Under aktivitet, kroppen sveder. Den naturlige funktion af sved afkøling af kroppen for at holde det ved den optimale temperatur på 37 ° C. Traditionelle funktionelle undertøj sifon off al sved, hvilket fører kroppen til at fortsætte med at øge sin svedproduktion. Resultatet er tab af vand, mineraler og salt, ingen optimal køleeffekt og derfor nedsat ydeevne.


Opløsningen


Den patenterede og unikke 3D BionicSphere System bevarer vigtige ressourcer til at holde dig bedre resultater. Mindre energi er brugt i regulering af kroppens varme, så du får mere energi reserver til din træning. Kroppen producerer varierende mængder af varme i forskellige områder af kroppen, med som kommer fra brystet og ryggen særlig høj på grund af behovet for at beskytte de indre organer.


3D BionicSphere System efterlader en tynd film af fugt på huden uden kroppen sensing fugtighed. SweatTraps derefter transportere overskydende sved, gør det muligt at fordampe, og derefter bortskaffe det via termiske dynamik.


Resterende er kun en behagelig, tynd, køling lag af fugt. Selvfølgelig: Ingen sved, ingen køling. Ved frostgrader hele systemet af kanaler fungerer som isolering af både hvile og helbredelse faser. På denne måde undgår man risikoen for overdreven nedkøling under din aktivitet.


Du kan også finde X-BIONIC Bra Sport i vores Dametøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Undertøj. Vi har også mange andre ting fra X-BIONIC, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. X-BIONIC er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner X-BIONIC Bra Sport

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt køb

-

Jeg har gentaget købet, fordi jeg er meget tilfreds med dem, de holder mig ukomprimeret. Jeg har bestilt i sort / hvid.

God kvalitet

-

Det virker lidt lille, god kvalitet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk