Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Osprey

Osprey Atmos AG 50L

Osprey Atmos AG 50L

Osprey Atmos AG 50L

  • Osprey Atmos AG 50L
  • Osprey Atmos AG 50L
  • Osprey Atmos AG 50L
  • Osprey Atmos AG 50L
  • Osprey Atmos AG 50L

Osprey Atmos AG 50L

(33) Opiniones | Opina

Descripció Osprey Atmos AG 50L

Si hi ha un producte que assoleixi constantment els gràfics anuals de material d’ excursionisme i camping , seria la motxilla Osprey Atmos AG 50L . Guanyador de múltiples premis internacionals gràcies a la seva utilitat i durabilitat, l’Atmos AG 50L sempre oferirà un rendiment superior en qualsevol activitat a l’ aire lliure .

Fabricat en niló Dobby 100D x 630D, l'Atmos AG 50L té una resistència excepcional que el fa ideal per a excursions de campament de llarga setmana. El sistema de suspensió Anti Gravity ™ combina un espatllera transpirable i suau amb un arnes ExoForm ™ per una experiència còmoda i estable que distribueix la càrrega del paquet a tot el tors. Aquest arnès és totalment personalitzable i redueix la fricció gràcies al seu disseny perfecte

Set butxaques externes amb cremallera s’estenen per la superfície de l’Atmos AG 50L, la qual cosa permet organitzar amb precisió les eines, les ampolles d’aigua i els objectes i oferir-vos un accés ràpid sense haver de perdre res. Una butxaca d’hidratació interna permet transportar fins a 3 dipòsits d’embassament, mentre que una funda integrada FlapJacket ™ us permet cobrir l’interior d’Atmos AG 50L quan necessiteu poc volum addicional. Els accessoris del pal de trekking Stow on the Go permeten portar en aquests moments aquests valuosos instruments amb les mans lliures.

El nou sistema Atmos AG està equipat amb el nostre sistema de darrere exclusiu AntiGravity suspès, que incorpora el primer cinturó hipercelèstic totalment ventilat al món. Tant si explogeu climes càlids o trekking a través de la tundra, la malla perfecta i el backpanel de la cavitat 3D són iguals amb una ventilació i un confort inigualables, proporcionant un excel·lent rendiment de càrrega. Ompliu l'Atmos AG al màxim i us sentireu pràcticament sense pes a l'esquena. Gràcies a l’arnès ExoForm Biostretch, a la barra elevadora de càrrega i al cinturó Fit on Fly. La compressió InsideOut proporciona un suport de càrrega impressionant, reduint la fatiga de manera que pugueu empènyer més durament les vostres aventures. Necessiteu un accés fàcil al vostre equip? Els punts d’entrada de cremallera base i tapa superior signifiquen que, independentment de quina sigui la cara, podreu agafar el vostre equip fàcilment. La nostra fixació de pal de trekking Osprey Stow on the Go us permet arrossegar o accedir als pals sense treure el paquet. Un gran compartiment base de sacs de dormir amb divisor intern, us permet emmagatzemar els vostres equips per separat. Quan el temps faci el pitjor, desplegueu la capa de pluja integrada i desmuntable continguda dins de la tapa.Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Característiques:Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Espatllat antigravitat 3D de malla en suspensió / cinturó de malucSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Arnes ExoForm / BioStretch amb barra elevadora de càrregaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Sistema posterior de malla en suspensió regulable amb trampolí AirSpeedSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretja de popa amb xiulet d’emergènciaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Accés a la tapa superiorSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Coberta superior de FlapJacket per utilitzar-la sense tapaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaca davantera estiradaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques de cinturó de maluc doble amb cremalleraSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Introdueix el fixació del pal de trekking en líniaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Bessons de destral de gelSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Impermeable integrat i desmuntableSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Compartiment base del sac de dormir amb divisor internSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Fit en el cinturó ajustable FlySi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Compatible amb l’embassament hidràulicSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Entrada de cremallera baseSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretja de compressió de càrrega superior internaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Marc perifèric lleugerSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
La compressió inferior es converteix en tirants del coixí de dormirSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques laterals de malla extensibleSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Especificacions:Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pes: 1,99 kgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Mides màximes: (mm) 800 (l) x 350 (p) x 400 (d)Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Polzades 31h x 14w x 16dSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
ESPECIALS:Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
SSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Polzades cúbiques 2668Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Litres 47Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Llibres / unces 3/15Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Kilograms1.79Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
MSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Polzades cúbiques 3510Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Litres 50Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Llibres / unitats 4/0Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Kilograms1.1.82Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
LSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Polzades cúbiques 3234Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Litres 53Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Llibres / unitats 4/1Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Kilograms1.1.85Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen perquè Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.


En aquests moments Osprey Atmos AG 50L té el millor preu online i és perfecte pels teus entrenaments i activitats esportives. A trekkinn pots trobar centenars de productes per complementar la teva compra, a la categoria de Motxilles i maletes del nostre catàleg, a la secció de Motxilles. T’oferim una gran varietat de productes de Motxilles que satisfaran les teves necessitats i t’animaran a practicar encara més esport.

Característiques Osprey Atmos AG 50L

Gènere
Edat
Capacitat
Característiques
Tipus de producte
Ús recomanat
Color

Preguntes i comentaris dels nostres clients (33)

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu una opinió i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Tan durador

-

Encara no l'he utilitzat, però és tan durador. La butxaca de la pluja també inclou. No puc esperar a utilitzar aquesta motxilla!

Ressenyes

-

Bon producte, còmode, agradable ..

Osprey atmos ag 50

-

Motxilla senzilla millor. La millor motxilla de la seva classe. La part posterior i el cinturó de la cintura són una bomba.

Motxilla osprey atmos 50

-

Va ser la meva primera motxilla i he de dir que estic molt satisfeta! Els materials amb els quals està confeccionat són excel·lents, molt convenient encara que el carregueu bé ... de vegades fins i tot us oblideu de dur-lo. Només he trobat una mica incòmodes les butxaques al cinturó de la cintura que es mantenen una mica massa enrere i costa tancar-les una vegada obertes. Molt bé excel·lent !!!

Molt bon paquet enrere

-

El producte excel·lent és probablement el millor pack posterior per a trekking. Bon termini de lliurament ..!

Osorey atmos ag 50 l

-

La millor motxilla que he provat fins ara per travessies. Ajust perfecte i sensació de no portar el pes que realment portes. Perfecta l'atenció i rapidesa de Tradeinn en tots els productes que he comprat.

Osprey de primera qualitat

-

Molt bona qualitat. Osprey és una empresa líder en packs posteriors. Estic molt satisfet amb aquest producte i de l’empresa ja que el lliurament va ser puntual i un bon servei

Osprey atmos ag 50 l

-

És una motxilla perfecta per travessies. S'adapta perfectament i, ben ajustada, no et desequilibra en cap circumstància. Tinc altres motxilles, però aquesta és la millor que he provat en aquesta capacitat. Molt content amb la compra.

La millor motxilla

-

Que dir quan la coneixes ......... Molt bones prestacions en general, però la més important és el disseny que fa que no et faci mal res a l'hora de portar-la a les espatlles ...

S'adapta bé al cos

-

L’ajustament de la cintura és una mica difícil, però després d’ajustar-lo s’ajusta molt bé. Gràcies a això, fins i tot si poso un equipatge d’uns 14kg, se sent més lleuger que el Zac convencional. Crec que val la pena el preu.

1000km amb motxilla.

-

Passats amb aquesta motxilla a 1000 km a Espanya. Molt satisfet pels països més càlids. L'únic menys no entra en l'equipatge de mà

De gran qualitat com és habitual

-

Com tots els productes d’Osprey, aquest és un producte d’alta qualitat amb totes les funcions necessàries necessàries per a una excursió de diversos dies. Còmode i es veu genial!

Molt bona

-

La motxilla en si és molt bona, molt còmoda i súper ajustable. El sistema de portar el pes en la teva cintura és un avanç. El dolent és el pes de la motxilla, ella sola ja no es pot considerar una motxilla lleugera. Al meu gust la trobo molt gran. Per poder aprofitar al màxim aquesta motxilla és recomanable estar en forma !!

Gran motxilla

-

Em va salvar l'esquena al Tour du Mont Blanc! L'inconvenient: és una motxilla llarga, per la qual cosa no sempre s'acceptarà com a equipatge de mà: gairebé no encaixa a la ranura que hi ha sobre el seient.

Osprey atmos 50 ag

-

Acabo d’aconseguir la bossa. Es veu molt bé. Molt còmode. El sistema posterior és excepcional. No ho he provat encara per una llarga caminada

Calificacion

-

Excel·lent qualitat, capacitat i pes, molt recomanat

Osprey atmos 50 impressionant

-

S'acobla a la perfecció. Molts detalls. Excel·lent motxilla.

Excel·lent producte amb lliurament ràpid

-

Motxilla excepcional, molt pràctica amb el preu més baix a la UE. També he recomanat la botiga d’Internet de Trekkinn. La motxilla va arribar a punt sense problemes.

Altament recomanable

-

Per ser la primera compra tenia una mica de por, però la veritat que tot excel·lent des de la comanda fins a l'arribada a l'Argentina. Quan no vaig tenir novetats em van contestar un dubte ràpidament. Pel que fa a la motxilla tot com correspon. Vaig a tornar a comprar!

Una referència

-

Molt bon producte que tenia el vell model i aquest és realment el més alt amb les corretges que hi ha sota i els clips de les solapes de la part superior! Una bossa pràctica i l'ajust de l'esquena són efectives, quan un és petit com jo 1m64 és pràctic. La bossa és una mica pesada, però la comoditat del portage la fa oblidar.

Osprey atmos ag 50l (ordre # 12860207)

-

Comprador de temps de puny de Trekkinn. Temps de lliurament tal com es va publicar, però es va trigar més a aclarir els deures / costums locals per PosLaju i el comprador. Element rebut com s'indica i en estat original / excel·lent.

Bonic paquet

-

Material molt agradable i ben organitzat a cada espectacle! Un aspecte genial i durable per al viatge de motxilla d'1 a 3 dies.

Súper recomana

-

Motxilla d'excel·lent qualitat. Compleix exactament el que necessito per trekking i peregrinacions. Les compres a TrekkInn són completament senzilles i atractives. Súper recomana !!!

Motxilla

-

hola, quina diferència hi ha entre la mida M i M / L a la borsa atmosfera atmosfèrica atmosfera 50 L sabent que he mesurat 1,68 gràcies

Resposta dels nostres experts

Hola,

tors de mida: L: 22 '/ 55.9CM; ML: 20 '/ 50.8CM - 21' / 53.3CM

Salutacions

Un bon element amb entregues ràpides

-

Prepara't per pagar un 10% d'enviament d'impostos a Malàisia. Un cop arribat l'ítem, es poden recollir in situ quan es faci el pagament de l'impost

Opcions de mida

-

Vull comprar Unity Blue de grandària mitja que és de 4,21 lliures esterlines / 1,91 kg segons l'etiqueta del producte que he consultat a la botiga. Podria aconsellar-me si "ML Unity Blue" és la mida adequada que hauria de triar en la llista desplegable?

Comoditat suprema

-

Excel·lent motxilla que ofereix un rang d'opcions espectaculars. El sistema anti gravetat permet adaptar-se molt bé a l'esquena i repartir el pes d'un forma molt eficient.

Excel·lent motxilla!

-

Gran valor i enviament ràpid amb DHL a Dubai. Recomano aquesta motxilla a tots els excursionistes de cap de setmana llargs que busquen comoditat.

Compra

-

Va ser la meva primera compra amb vosaltres, he gaudit molt del servei, el lliurament puntual i les qualitats del producte, tinc la intenció de fer noves compres! Agraït.

Excel·lent motxilla

-

Execelente motxilla, molt còmoda i lleugera per al volum de càrrega que té. A més molt pràctica. La millor que he tingut sens dubte (usades en llargues caminades i Camí de Sant Jaume)

Producte de qualitat

-

Recepció del producte a temps. Producte de qualitat. Super moto de senderisme que us recomano !!

Excel·lent producte

-

Trigo a arribar, però va valer la pena. Excel·lents productes a la pàgina, molt recomanable, de fet la vaig recomanar.

Ho recomano

-

Compra excel·lent. Primera experiència d'un viatge de motxillatge. Càrrega superior a 10 kg. Gran ergonomia!

Escriu una opinió o fes una pregunta al nostre equip d’experts

Puntuació del producte

Nota: Tots els comentaris seran revisats per un equip d’experts i es publicaran en 5 dies laborables. Les preguntes es respondran per correu electrònic, així que sisplau assegura’t d’indicar el correu correcte.

Accepto la Política de Privacitat

Productes similars

Veure tots els productes

Tancar