Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Osprey

Osprey Atmos AG 65L

Osprey Atmos AG 65L

Osprey Atmos AG 65L

Osprey Atmos AG 65L

  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L

Osprey Atmos AG 65L

Descripció Osprey Atmos AG 65L

Si hi ha un producte que assoleixi constantment els gràfics anuals de material d’ excursionisme i camping , seria la motxilla Osprey Atmos AG 65L . Guanyador de múltiples premis internacionals gràcies a la seva utilitat i durabilitat, l’Atmos AG 65L sempre oferirà un rendiment superior en qualsevol activitat a l’ aire lliure .

Fabricat en niló Dobby 100D x 630D, l'Atmos AG 65L té una resistència excepcional que el fa ideal per a excursions de campament de llarga setmana. El sistema de suspensió Anti Gravity ™ combina un espatllera transpirable i suau amb un arnes ExoForm ™ per una experiència còmoda i estable que distribueix la càrrega del paquet a tot el tors. Aquest arnès és totalment personalitzable i redueix la fricció gràcies al seu disseny perfecte

Set butxaques externes amb cremallera s’estenen per la superfície de l’Atmos AG 65L, la qual cosa permet organitzar amb precisió les eines, les ampolles d’aigua i els objectes i oferir-vos un accés ràpid sense haver de perdre res. Una butxaca d’hidratació interna permet transportar fins a 3 dipòsits d’embassament, mentre que una funda integrada FlapJacket ™ us permet cobrir l’interior d’Atmos AG 65L quan necessiteu poc volum addicional. Els accessoris del pal de trekking Stow on the Go permeten portar en aquests moments aquests valuosos instruments amb les mans lliures.

El nou sistema Atmos AG està equipat amb el nostre sistema de darrere exclusiu AntiGravity suspès, que incorpora el primer cinturó hipercelèstic totalment ventilat al món. Tant si explogeu climes càlids o trekking a través de la tundra, la malla perfecta i el backpanel de la cavitat 3D són iguals amb una ventilació i un confort inigualables, proporcionant un excel·lent rendiment de càrrega. Ompliu l'Atmos AG al màxim i us sentireu pràcticament sense pes a l'esquena. Gràcies a l’arnès ExoForm Biostretch, a la barra elevadora de càrrega i al cinturó Fit on Fly. La compressió InsideOut proporciona un suport de càrrega impressionant, reduint la fatiga de manera que pugueu empènyer més i més les vostres aventures. Necessiteu un accés fàcil al vostre equip? Les butxaques frontals dobles amb cremallera, la cremallera base i els punts d’entrada de la tapa superior signifiquen que, sense importar el que tingueu, podeu agafar el vostre equip fàcilment. La nostra fixació de pal de trekking Osprey Stow on the Go us permet arrossegar o accedir als pals sense treure el paquet. Un gran compartiment base per a sacs de dormir amb divisor intern us permet emmagatzemar els vostres equips per separat. Quan el temps faci el pitjor, desplegueu la capa de pluja integrada i desmuntable continguda dins de la tapa.Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Característiques:Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
BackGanel / cinturó de malla en suspensió antiGravity 3DSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Arnes ExoForm / BioStretch amb barra elevadora de càrregaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretja de popa amb xiulet d’emergènciaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Accés a la tapa superiorSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Coberta superior de FlapJacket per utilitzar-la sense tapaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaca davantera estiradaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques amb cinturó de maluc dobleSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Introdueix el fixació del pal de trekking en líniaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Bessons de destral de gelSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Impermeable integrat i desmuntableSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Compartiment base del sac de dormir amb divisor internSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Fit en el cinturó ajustable FlySi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Compatible amb l’embassament hidràulicSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Entrada de cremallera baseSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Mànecs externs i de mànec de palSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Funda d’hidratació internaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretja de compressió de càrrega superior internaSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Marc perifèric lleugerSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Esquena ajustable de malla en suspensió trampolín AntiGravity ajustableSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretges de coixí extraïblesSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques laterals de malla extensibleSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques frontals de doble accés amb cremallera fàcilSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Especificacions:Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pes: 2,18 kgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Mides màximes: (mm) 840 (l) x 380 (w) x 390 (d)Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
MITJA NOM LSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Rang de càrrega mínim 14 KgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Règim de càrrega Màx. 23 KgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Rang de càrrega mínim 30 lliuresSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Règim de càrrega Màxim 50 lliuresSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Ajust de torsió ajustableSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Capacitat mínima de 20 polzadesSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Capacitat màxima de 23 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Gama d’ajustament mínima 51 CmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Capacitat màxima 58 CmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Volum Cu 4150 InSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Volum Litre 68Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pes Pes 2,04 KgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pack de pes 4,5 lliuresSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Alçada del paquet 89 CmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Amplada del paquet de 38 cmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Profunditat del paquet 39 cmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Alçada del paquet de 35 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Amplada del paquet de 15 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Profunditat del paquet 15 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
TALLA NOM MSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Rang de càrrega mínim 14 KgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Règim de càrrega Màx. 23 KgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Rang de càrrega mínim 30 lliuresSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Règim de càrrega Màxim 50 lliuresSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Ajust de torsió ajustableSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Capacitat mínima de 18 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Capacitat màxima de 21 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Portada mínima 46 cmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Capacitat màxima de 53 cmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Volum Cu 3967 InSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Volum Litre 65Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pes Pes 1,98 KgSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pes del paquet 4,37 lliuresSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Alçada del paquet 84 CmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Amplada del paquet de 38 cmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Profunditat del paquet 39 cmSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Alçada del paquet 33 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Amplada del paquet de 15 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Profunditat del paquet 15 inSi voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes fins al darrer gram, aleshores FlapJacket significa que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.


Estàs buscant productes de la marca Osprey, concretament Osprey Atmos AG 65L? A trekkinn trobaràs una completa selecció de productes de Motxilles i maletes i accessoris de muntanya. Fes totes les compres a la teva botiga online trekkinn. Oferim més de 75 modalitats de pagament perquè puguis escollir la que et vagi millor. Dóna un cop d’ull al catàleg i aconsegueix fantàstiques ofertes de muntanya. I si al rebre el producte no estàs satisfet, et tornem els diners.

Característiques Osprey Atmos AG 65L

Preguntes i comentaris dels nostres clients (41)

Escriu un comentari sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu un comentari i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Fàcil d'usar

-

Fàcil d'utilitzar, amb moltes funcions i moltes instal·lacions, es pot treure la bossa superior sense instal·lar-la

Motxilla molt bona

-

Pot ser més pesat que altres, però és molt més còmode. Es veu i se sent luxós. Materials i cremalleres molt duradores. Tant de bo també tingui una cremallera de càrrega frontal.

Molt còmoda i practica

-

Em va encantar el model i els materials. Super pràctica amb tots el butxaques. El dolent. Un gol difícil de guardar l'ampolla d'aigua. I la meva motxilla portava un desperfecte amb uns velcros ocults a la part de darrere d'una de les bosses de el cinturó. No empalmava correctament. Fora d'això tot bé. I el lliurament va arribar en la data acordada.

Motxilla genial

-

Motxilla genial

Van arribar mercaderies

-

És bo!

Està bé

-

l'article és com s'espera del venedor excel·lent

Revisió

-

Article rebut en bon estat. Ben embolicat. Va provar la maleta 65AG Atmos, una caminada durant unes 3 hores i va ser genial. Fins ara el millor que he tingut. Gràcies.

Excel·lent

-

Motxilla de trekking excel·lent, podeu posar-ho tot i sempre està en ordre. Molt lleuger. Estic satisfet amb la compra. Botiga de confiança.

Productes d'alta qualitat, amb un bon servei i preus excel·lents, en comparació amb el mercat dels emirats Àrabs units

-

Vaig demanar 1 bossa d’excursió Osprey atoms 65 i 1 dipòsit d’aigua el vaig rebre dins dels 30 dies abans de la data de lliurament prevista, el producte era original i agradable de qualitat, embalat amb cura. El preu era increïblement la meitat del preu disponible a les botigues Amzone i Emirats Àrabs Units. Gràcies vostè per ser genuí i els seus serveis. Us recomanaré i planejaré demanar més coses, les properes comandes seran sabates de senderisme.

Perfecte

-

Ho va encarregar pel meu marit. Està enamorat. S'adapta bé i còmode.

Genial

-

Aquesta és la millor motxilla que he vist, tinc ganes de poder anar amb ell a la muntanya per provar-ho. Moltes gràcies a l'equip de trekkinn pel servei i els millors preus.

Molt bon producte

-

Motxilla de molt bona qualitat, em va sorprendre gratament que s’inclogués el Rain Cover, cosa que no veia a les ressenyes dels vídeos.

Com s'esperava

-

Tot com s’esperava

Per provar encara

-

Encara no l'he pogut provar in situ; però la gran quantitat de butxaques i la manera de subjectar-se a la cintura són unes característiques a què dono molta importància.

Ressenyes

-

Els articles són esperats del venedor excel·lent

10 estrelles!

-

El producte és impressionant, no cal dir-ho. Tot i això, el que és millor és el preu i el servei de trekkin.com. M’he convertit en fan de tota la vida ... 10 estrelles! Va arribar com era d'esperar (hi va haver una lleugera suspensió de duanes ... però el seguiment en línia precís em va mantenir actualitzat en tot moment). Mantingueu-lo en equip i sincerament agraïment. Tres Salutacions! Satadru

Revisió

-

El producte és tal com es descriu. alta qualitat d'un Muchila

El millor paquet per aquí

-

Vaig comprar l'Osprey Atmos AG 65L Grey d'Abyss (L) i m'encanta. Després de llegir algunes ressenyes del lloc, em preocupava una mica els problemes d’enviament, però no vaig tenir problemes. Va arribar a Kentucky, Estats Units amb molt bon estat i va dir que sí. Vaig rebre actualitzacions d’enviament després de cada pas del procés i, fins i tot, vaig poder veure una foto del paquet després d’haver estat en ruta. Acaba de portar aquest paquet a Yosimite i, sempre que estava cansat o estressat a la pista, només recordava com el paquet m’abraçava la cintura. Tot i que portava el paquet, sentia que sempre m’aixecava. Quan vaig buscar un refresc, la mànega de camelback va sorgir de l’obertura d’hidratació i no estava menys nodrit que una lactant recent nascuda de l’ampli cos de la seva mare.

Com s’especifica

-

Lliurament excel·lent. Producte genial

Bonica motxilla

-

Bona qualitat

Excel·lent producte i servei eficaç de trekkinn :)

-

En vaig obtenir un de color blau. El producte és tal com es descriu. Encara no l'heu utilitzat fins que estigui complet, però sent com una característica contra la gravetat farà molt bé la seva feina. Tantes butxaques al voltant, així que puc carregar-les com necessiteu. Feliç amb la meva compra i l'enviament també va ser ràpid. El servei d’atenció al client i la comunicació de l’equip de trekkinn va ser fantàstic com sempre! No puc esperar a utilitzar el meu nou Osprey Atmos al meu proper viatge d’aventura.

Revisió

-

Motxilla fantàstica i també aquesta és la millor oferta de preus aquí! Excel·lent, sense cap pregunta.

M'encanta

-

Gran i intel·ligent!

Producte increïble

-

Vaig rebre la meva motxilla abans del previst. Exactament com es descriu

Confort

-

Increïble confort proporcionat per la suspensió antigravitat, bona construcció de materials i moltes funcions útils.

Супер рюкзак

-

Poseu-vos en compte, s’ha acudit a la imatge, i la informació s’accepta, i si no s’aconsegueix una mica més. Вместительный, с рюкзаком идет рейнкавер (чехол от дождя), что очень хорошо :). Всем доволен как слон, так как унас в старне он стоит гораздо дороже ((

Molt bon producte

-

Feliç amb la compra. És un gran producte, còmode i ajustat de tal manera que distribueix millor el pes.

Em va encantar

-

Va arribar en menys temps del que van prometre a Mèxic i la motxilla és bella, una molt bona compra

Molt bon producte

-

Excel·lent producte, pes lleuger, múltiples compartiments

Perfecta!

-

Execelente motxilla. Molt bona qualitat, és Osprey no esperava menys. Perfecta companya de viatge!

Confort

-

Encara no ho he provat, però sé el seu notable confort: he fet servir al seu germà petit l'AG 50 per fer de St Jacques (1700 km, he tingut temps de gaudir-ne ...). Ho vaig comprar perquè he de fer un viatge (maig 2019) en autonomia i que necessitava una major capacitat. l'únic problema realment petit són les butxaques de la cintura massa llunyanes, en cas contrari una bossa excel·lent

Molt bon servei

-

L'enviament va arribar en el temps estimat i em van donar resposta immediata a les meves inquietuds. Excel·lent producte, de molt bona qualitat

Top

-

Molt bona qualitat

Coberta de pluja

-

Té una motxilla amb una capa de seguretat a l'interior?

Resposta dels nostres experts

Hola,

Osprey Atmos AG 65L inclou una capa de pluja integrada i desmuntable

Salutacions

Perfecte

-

Un producte excel·lent ha superat les meves expectatives, el termini de lliurament perfecte i la qualitat, recomano aquesta motxilla.

El producte és molt agradable i la velocitat de lliurament és tan ràpida.

-

El producte és molt agradable i la velocitat de lliurament és tan ràpida

Brutal

-

Hola amics, La maleta està espectacular, gran, còmoda, amb mil serveis, és Brutal. Va arribar a Colòmbia amb normalitat segons l'elecció d'enviament i dins el temps estipulat al correu nacional Gràcies

Pes !!!

-

Hola, voldria saber quant pesa la motxilla ??

Resposta dels nostres experts

Hola,

pesa 2,18 kg

Salutacions

Qualitat i comoditat

-

Osprey un valor segur Lleuger Molt d'emmagatzematge Molt còmode corretja d'espatlla!

Hola, aquest paquet és mitjà o gran? la mida només diu ml.

-

Gràcies

Resposta dels nostres experts

Hola,

Té una capacitat de 65 L i 38 x 86 x 39 cm.


Salutacions.

Espectacular

-

És precisament el que buscava, l'enviament a Xile va complir a la perfecció, el producte és increïble, estic gratament sorprès, moltes gràcies.

Escriu un comentari o feu una pregunta al nostre equip dedicat d´experts

Puntuació del producte

Nota: el teu comentari serà revisat pel nostre equip d´experts i es publicarà en un termini de 5 dies laborables. Et respondrem a la teva pregunta per correu electrònic, assegura´t per favor indicar una adreça de correu electrònic correcta.

Accepto la Política de Privacitat

Productes similars

Veure tots els productes

Tancar