Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Osprey

Osprey Escapist 32L

Osprey Escapist 32L

  • Osprey Escapist 32L
  • Osprey Escapist 32L
  • Osprey Escapist 32L
  • Osprey Escapist 32L

Osprey Escapist 32L

Descripció Osprey Escapist 32L

Sortiu amb el vent i escapeu-vos al desert amb la motxilla ciclista Osprey Escapist 32L . Tant si voleu fer excursions a peu o anar amb bicicleta per senders de muntanya, aquesta versàtil i còmoda motxilla sempre està preparada per a qualsevol aventura.

Gràcies al seu espatller AirScape ™ , l'Escapist 32L us ofereix transpirabilitat i frescor total que us mantindrà l’esquena seca i còmoda, independentment de si heu circulat per tot el parc o passeu a la feina al matí. Per garantir l’estabilitat total de la càrrega, un arnès BioStretch ™ altament personalitzable s’ajusta al tors i les espatlles i utilitza escuma modelada anatòmicament per reduir la fricció.

Una gran varietat d’opcions d’emmagatzematge, que inclouen tres butxaques elàstiques al panell frontal i laterals i una funda d’hidratació externa a la part superior, garanteixen que l’Escapist 32L sempre emmagatzemarà les vostres coses de manera organitzada i conscient del contingut. L’afegit d’una butxaca del panell frontal a prova de rascades garanteix que el telèfon mòbil o les ulleres de sol sempre seran segures. Aquesta particular versió Escapist inclou butxaques laterals de malla estirada al cinturó de maluc per afegir utilitat a l’abast de les mans, així com tirants de compressió addicionals per mantenir la vostra càrrega estable i ordenada.

Però no seria una motxilla preparada per a bicicleta si no tingués elements reflectants per millorar la vostra visibilitat en condicions de poca llum; Afortunadament, l'Escapist 32L no només té aquestes mesures, sinó que també té un port de casc LidLock ™ i un suport lluminós intermitent que et farà immediatament visible tant per camins com per carretera.

El nou sistema Atmos AG està equipat amb el nostre sistema de darrere exclusiu AntiGravity suspès, que incorpora el primer cinturó de malla totalment ventilat al món. Tant si esteu explorant climes calents com trekking a través de la tundra, la malla perfecta i el backpanel de la cavitat 3D són iguals amb una ventilació i un confort inigualables, alhora que proporcionen un excel·lent rendiment de càrrega. Ompliu l’Atmos AG al màxim i us sentirà pràcticament sense pes a l’esquena. Gràcies a l’arnès ExoForm Biostretch, a la barra elevadora de càrrega i al cinturó Fit on Fly. La compressió InsideOut proporciona un suport de càrrega impressionant, reduint la fatiga de manera que pugueu empènyer més i més les vostres aventures. Necessiteu un accés fàcil al vostre equip? Les butxaques frontals dobles amb cremallera, la cremallera base i els punts d’entrada de la tapa superior signifiquen que, independentment de què tingueu cara, podeu agafar el vostre equip fàcilment. La nostra fixació de pal de trekking Osprey Stow on the Go us permet arrossegar o accedir als pals sense treure el paquet. Un gran compartiment base per a sacs de dormir amb divisor intern us permet emmagatzemar els vostres equips per separat. Quan el temps faci el pitjor, desplegueu la capa de pluja integrada i desmuntable continguda dins de la tapa.Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Característiques:Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
BackGanel / cinturó de malla en suspensió antiGravity 3DSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Arnes ExoForm / BioStretch amb barra elevadora de càrregaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretja de popa amb xiulet d’emergènciaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Accés a la tapa superiorSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Coberta superior de FlapJacket per utilitzar-la sense tapaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
La tapa integrada de FlapJacket proporciona protecció, compressió i un buidatge de capçal addicional un cop treta la tapa.Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaca davantera estiradaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques amb cinturó de maluc dobleSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Introdueix el fixació del pal de trekking en líniaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Emmagatzema de manera ràpida i còmoda els pals de trekking sense necessitat de treure el paquet.Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Bessons de destral de gelSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Impermeable integrat i desmuntableSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Compartiment base del sac de dormir amb divisor internSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Fit en el cinturó ajustable FlySi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
El cinturó de maluc regulable en velcro permet que el pack s’ajusti correctament a un espectre d’usuaris de diferents mides.Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Compatible amb l’embassament hidràulicSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Entrada de cremallera baseSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Mànecs externs i de mànec de palSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Funda d’hidratació internaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretja de compressió de càrrega superior internaSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Marc perifèric lleugerSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Esquena ajustable de malla en suspensió trampolín AntiGravity ajustableSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Corretges de coixí extraïblesSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques laterals de malla extensibleSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Butxaques frontals de doble accés amb cremallera fàcilSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Especificacions:Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Pes: 2,18 kgSi voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.
Mides màximes: (mm) 840 (l) x 380 (w) x 390 (d)Si voleu reduir el pes al darrer gram, aleshores FlapJacket vol dir que podeu treure la tapa i mantenir el vostre equip protegit dels elements. Totes aquestes raons i moltes més expliquen per què Atmos AG ha guanyat un premi Innovation Gold.


Què et sembla trobar el Osprey Escapist 32L a aquest preu? No és increïble? No busquis més i compra’l avui mateix a la teva botiga de muntanya trekkinn. Equipa’t bé i disfruta al màxim de l’esport amb els productes Osprey. I el millor de tot és que tots els productes de la categoria de Motxilles i maletes estan al millor preu del mercat.

Característiques Osprey Escapist 32L

Gènere
Frame Type
Edat
Capacitat
Característiques
Ús recomanat
Color

Preguntes i comentaris dels nostres clients (12)

Escriu un comentari sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu un comentari i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Bossa gran

-

bona bossa amb molt de lloc, molt bona i còmoda per a l’hivern. Quan necessiteu més lloc per al vostre equip de bressol i altres equips de cuc.

Igual que s’anuncia

-

Molt content amb aquesta compra. El meu Osprey Escapist 32 va arribar fins i tot des dels Països Baixos. Definitivament compraré un altre Osprey de Trekkinn.com en el futur.

Revisió - gairebé perfecta, però ...

-

Gran motxilla de qualitat i molt còmoda de portar a l'esquena. Només els problemes són la bossa a la banda esquerra que sembla que està dissenyada per a ulleres de sol, però massa petita per a ulleres, telèfons, qualsevol cosa que pugui utilitzar i que no es pugui treure. Una addició tan estranya per a una empresa de qualitat. També portar la corretja és massa fina, tan incòmoda per transportar quan la motxilla està plena. La motxilla que es va lliurar no era del tot negre segons la foto, sinó que tenia una brodada a les corretges i darrere de la bossa i un acabat verd a la part inferior de la bossa, una barreja estranya. Sens dubte, una creació de qualitat, a excepció de la bossa de gots, un parell de litres d’emmagatzematge li hauria donat aquesta estrella addicional.

Confort

-

Confort, qualitat, butxaques a tot arreu, un bon backapck.

Producte perfecte!

-

Motxilla perfecta !! Enviament molt ràpid! I molt barat!

Gran paquet

-

Aquesta motxilla és ideal tant per a ús a la ciutat com per a senderisme. Degut a la seva adaptabilitat, podeu configurar-lo fàcilment per adaptar-vos a la postura i les preferències. I el que és encara més important és que el sac és realment lleuger, de manera que no cal preocupar-se pel pes extra del material.

Molt bona qualitat i disseny

-

Molt bona qualitat i disseny

Qualitat

-

Bona borsa, lleuger, versàtil. Bona qualitat. Bon ajust.

Còmode i ben dissenyat

-

molt còmode i producte ben dissenyat.

Osprey escapista 32 anyil

-

bossa meravellosa

Excel·lent compra

-

Molt bones. L'enviament molt ràpid. Més del que s'esperava. I la motxilla bastant d'acord amb la compra. Tornaré a confiar en trekking per fer les meves compres. una salutació

Impecavel producte

-

Producte i servei 5 estrelles. gràcies

Escriu un comentari o feu una pregunta al nostre equip dedicat d´experts

Puntuació del producte

Nota: el teu comentari serà revisat pel nostre equip d´experts i es publicarà en un termini de 5 dies laborables. Et respondrem a la teva pregunta per correu electrònic, assegura´t per favor indicar una adreça de correu electrònic correcta.

Accepto la Política de Privacitat

Productes similars

Veure tots els productes

Tancar