Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Φίλτρα ()

Φίλτρα

load

Επιλέξτε Χαρακτηριστικά για τις αποσκευές σας

Υπάρχουν ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά αποσκευών. ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Τροχοί

Οι τροχοί είναι το πιο σημαντικό μέρος των τροχών αποσκευών ταξιδιού . Εάν ψάχνετε αποσκευές με τροχούς, πρέπει να επιλέξετε τις αποσκευές με δύο τροχούς ή τέσσερις, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Συνήθως, σακίδια πλάτης και κυλιόμενες βαλίτσες είναι εξοπλισμένες με δύο τροχούς βαλίτσας που βοηθούν στην εύκολη περιστροφή των αποσκευών.

Δύο τροχοί Ο σχεδιασμός δύο τροχών είναι ο πιο συνηθισμένος, καθώς σας επιτρέπει να τραβάτε τις αποσκευές πίσω ή μπροστά σας ανάλογα με την ευκολία. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μετακινήσετε τις αποσκευές σας πλάι πλάι. Οι δίκυκλες αποσκευές είναι κατάλληλες για τραχιές επιφάνειες και δρόμους.
Four Wheels Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της επιλογής τετρακίνητων αποσκευών είναι η κινητικότητα. Μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Οι τετράτροχες αποσκευές είναι κατάλληλες εάν ταξιδεύετε στο αεροδρόμιο.

Μεταφορά σε μέγεθος

Πριν αγοράσετε αποσκευές, το μέγεθος μεταφοράς είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το μέγεθος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την πτήση που κατευθύνεστε.

Χώρος φορητού υπολογιστή

Οι αποσκευές πρέπει να διαθέτουν χώρο με επένδυση για να διατηρείτε τον φορητό υπολογιστή σας με ασφάλεια. Salomon , Salewa , Haglöfs , The North Face , και Trangoworld σχεδιάζουν τα βέλτιστα σπορ βαλίτσες ποιότητας για τους πελάτες τους παγκοσμίως.

Τσέπες διοργανωτή

Είναι ζωτικής σημασίας οι τσέπες του οργανωτή στις αποσκευές σας να επιλέγουν και να αποθηκεύουν εύκολα τα είδη που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως κλειδιά, διαβατήρια ή στυλό.

Ιμάντες σακιδίων

Οι αποσκευές πρέπει να έχουν ιμάντες, ώστε να μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα στην πλάτη σας περπατώντας μέσα από τις σκάλες ή τα μονοπάτια.

Κλείσιμο