up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

banner campana

Μαύρη Παρασκευή Κατηγορίες

Black Friday 2021

Όταν μιλάτε για τη Black Friday ταυτόχρονα αισθάνεστε χαρά και ευτυχία, γιατί αυτή η μέρα έχει γίνει συνώνυμη με τις καλύτερες προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα και μάρκες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παράδοση του εορτασμού του μεγαλύτερου και σημαντικότερου γεγονότος στον δυτικό κόσμο, η Black Friday 2021, θα φτάσει στο Trekkin στις 26 Νοεμβρίου για να σας προσφέρει τις πιο εκπληκτικές προσφορές στον τομέα της ορεινής ένδυσης και του εξοπλισμού.

loading

Ιστορία της Black Friday

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες που περιγράφουν την πραγματική προέλευση της Black Friday.Μια από αυτές μας διηγείται ότι ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου του1869, όταν η φράση «Μαύρη Παρασκευή» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά εξαιτίας της οικονομικής κατάρρευσης που προκάλεσε ο Jay Gould και ο Jim Fisk οι οποίοι πτώχευσαν εκατοντάδες εταιρείες της Wall Street.
Ένας αιώνας αργότερα, οι κάτοικοι της πόλης της Φιλαδέλφειας συμφόρησαν την κυκλοφορία με τα ψώνια των Χριστουγέννων μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, οπότε ο όρος χρησιμοποιήθηκε για να αναφερθεί στο χάος της πόλης. Αυτή είναι ίσως η ιστορία που μοιάζει περισσότερο με το σημερινό πνεύμα της Black Friday. Το 1975, η New York Times συνένταξε τη φράση για να περιγράψει το ίδιο σενάριο που προέκυψε από τις πωλήσεις στη Νέα Υόρκη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε άρχισε να γιορτάζεται η Black Friday, ωστόσο η παράδοση έχει επεκταθεί για περισσότερο από 50 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν βάλει την ημερομηνία για να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις. Στην Ισπανία, η Apple ξεκίνησε τις πωλήσεις το 2010, αλλά από το 2012 εκατοντάδες φυσικά και εικονικά καταστήματα έχουν ενταχθεί σε αυτόν τον εορτασμό.

Τι είναι η Black Friday

Όπως η Black Friday ή η Μαύρη Παρασκευή είναι γνωστή ως η ημέρα κατά την οποία χιλιάδες επιχειρήσεις και καταστήματα σε πολλές χώρες του κόσμου, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, μειώνουν τις τιμές τους έτσι ώστε εκατομμύρια πελάτες να μπορούν να αγοράζουν αυτό που θέλουν με απίστευτες εκπτώσεις και να προετοιμαστούν με τα καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα Γνωρίζετε ήδη τι θέλετε να αγοράσετε σε αυτή την Μαύρη Παρασκευή; Ετοιμαστείτε!

Πότε είναι η Black Friday

Η Black Friday 2021 εορτάζεται φέτος στις 26 Νοεμβρίου ή λίγο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, την ημερομηνία κατά την οποία ανοίγει επίσημα η περίοδος των Χριστουγέννων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Ευρώπη γιορτάζετε εδώ και 10 χρόνια και έχει καθοριστεί ως η ημέρα της έναρξης της σεζόν των Χριστουγέννων.

Οι προσφορές μας της Black Friday

Στο Trekkinn θα σας προσφέρουμε σούπερ προσφορές, μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις στα ορεινά προϊόντα των κορυφαίων εμπορικών σημάτων όπως The North Face, Salomon, Arcteryx, Osprey, Salewa, για να κάνετε trekking, αναρρίχηση, πεζοπορία, ορειβασία ή να πάτε εκδρομή με πλήρη προστασία, σχεδιασμό και τεχνολογία.

Η Black Week του Trekkinn

Γνωρίζουμε ότι μια μέρα δεν είναι αρκετή για να ελέγξετε όλες τις προσφορές που έχουμε προετοιμάσει για εσάς και θα ήταν κρίμα  να τις χάσετε. Ως εκ τούτου, θα έχετε όλη την εβδομάδα για να βρείτε τις έξοχες εκπτώσεις σας. δηλαδή οι προσφορές μας για τη Black Friday θα ξεκινήσουν από τη Παρασκευή 19 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα μετά την Μαύρη Παρασκευή (μέχρι τη Cyber Monday), με την οποία θα σας προσφέρουμε μια συνολική Black Week στο Trekkinn.
Οι κορυφαίες μάρκες για τον υπαίθριο χώρο όπως The North Face, Salomon, Arcteryx, Columbia, La Sportiva, Salewa, Osprey, Garmin, Black Diamond και Petzl θα μας συνοδεύσουν σε αυτή την εβδομάδα πωλήσεων για τη Black Friday 2021, οι καλύτερες προσφορές για σακάκια, μπότες πεζοπορίας, σακίδια και όλο τον αθλητικό εξοπλισμό που χρειάζεστε για να απολαύσετε τις ορεινές σας δραστηριότητες.

Cyber Monday 2021

Δεν μπορεί να υπάρξει καλή Μαύρη Παρασκευή χωρίς Cyber ​​Δευτέρα, λέει ο θρύλος. Και αν όλη η Black Week δεν σου φαίνεται αρκετή, φτάνει η Cyber Monday με τις εξαιρετικές της εκπτώσεις για να εκμεταλευτείτε τον χαμένο χρόνο. Η προέλευση της Cyber Monday χρονολογείται από το 2005 στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν τα ηλεκτρονικά καταστήματα ή το ηλεκτρονικό εμπόριο ήθελαν να ενισχύσουν τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου με συγκλονιστικές πωλήσεις.
Φέτος, η Cyber Monday 2021 γιορτάζεται στις 29 Νοεμβρίου και μέχρι εκείνη την ημέρα μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστημά μας με είδη για το βουνό και να αποκτήσετε ότι θέλετε σε προσφορές για τις περιπέτειές σας.

clouse menu Κλείσιμο