Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Περιγραφή προϊόντος Garmin Etrex 32x

Το Etrex 32x είναι ένας ιχνηλάτης με τον οποίο μπορείτε εύκολα να φτάσετε στον προορισμό που θέλετε . Αν θέλετε να ταξιδέψετε με ποδήλατο, σκάφος ή απλά να καλύψετε μια διαδρομή πεζοπορίας, αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό. Ένα από τα μεγάλα οφέλη που θα πάρετε χρησιμοποιώντας αυτό το αθλητικό εξοπλισμό είναι η ανθεκτικότητα.

Αυτή η ομάδα έχει μια οθόνη 2,2 '' με 65 χιλιάδες χρώματα που μπορούν να παρατηρηθούν άνετα στο φως του ήλιου . Όσον αφορά την απομακρυσμένη παρακολούθηση, επιτρέπει τη σύνδεση με δορυφόρους GPS και GLONASS. Επιπλέον, είναι συμβατό με το δορυφόρο Birds Eye μέσω πρόσθετης συνδρομής. Η αυτονομία της ομάδας φτάνει τις 25 ώρες . Η μνήμη φτάνει τα 8 GB.

Για την εγκατάσταση, η ομάδα έχει αποθηκεύσει πληροφορίες σχετικά με τους δρόμους και τα μονοπάτια στην Ευρώπη . Ως πρόσθετο εξάρτημα, οι μνήμες μπορούν να αγοραστούν με διαδρομές από την Ισπανία. Για σωστή λειτουργία, χρησιμοποιήστε μπαταρίες AA που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Εξερευνήστε με αυτοπεποίθηση το αξιόπιστο φορητό GPS:

2.2 "έγχρωμη οθόνη με δυνατότητα ανάγνωσης στο ηλιακό φως με εικονοκύτταρα 240 x 320 για βελτιωμένη αναγνωσιμότητα

Προκατασκευασμένα με χάρτες TopoActive Europe με δρομολόγους δρόμους και μονοπάτια για ποδηλασία και πεζοπορία

Η υποστήριξη για δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS επιτρέπει την παρακολούθηση σε πιο δύσκολα περιβάλλοντα από ό, τι το GPS

8 GB εσωτερικής μνήμης για λήψη χαρτών συν μια υποδοχή κάρτας microSD ™

Το eTrex 32x προσθέτει μια πυξίδα 3 αξόνων και ένα βαρομετρικό ύψος

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 25 ώρες σε λειτουργία GPS με 2 μπαταρίες AA

Τα eTrex 22x και eTrex 32x προσφέρουν την ίδια ευκολία στη χρήση, την αντοχή και την προσιτή τιμή που γνωρίζουν οι σειρές GPS χειρός eTrex - μαζί με τους προεγκατεστημένους χάρτες TopoActive Europe. Αυτές οι συσκευές είναι τέλειες για quad ποδήλατα, ποδήλατα, βάρκες ή πεζοπορία.

Δείτε τον τρόπο:

Το eTrex 22x και 32x προσφέρουν βελτιωμένες οθόνες με δυνατότητα ανάγνωσης φωτός 2.2 ", 65K. Ανθεκτικοί και ανθεκτικοί στο νερό, αυτά τα χειρός είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν τα στοιχεία.

Εξερευνήστε το έδαφος:

Οι φορητές συσκευές eTrex 22x και 32x έρχονται προφορτωμένες με οδικούς δρομολογημένους χάρτες TopoActive Europe που διαθέτουν δρόμους και μονοπάτια έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε το ταξίδι από το δίκτυο. Τώρα μπορείτε να γνωρίσετε τα περίχωρά σας - όπως πλωτές οδοί, φυσικά χαρακτηριστικά καθώς και κτίρια, διεθνή σύνορα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος, όπως καταστήματα, εστιατόρια, πανεπιστήμια, χώρους στάθμευσης και καταλύματα.

Κρατήστε την επιδιόρθωση:

Η σειρά eTrex χρησιμοποιεί δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS έτσι ώστε ο δέκτης να έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει σε πιο δύσκολα περιβάλλοντα από ό, τι το GPS. Το eTrex 32x προσθέτει μια πυξίδα 3 αξόνων και ένα βαρομετρικό ύψος, που σας διευκολύνει να κρατάτε τα ρουλεμάν σας.

Προσθήκη χαρτών:

Με υποδοχή κάρτας microSD και επεκτεινόμενη εσωτερική μνήμη 8 GB, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε επιπλέον χάρτες για όποια περιπέτεια σας μεταφέρει.

Δορυφορικές εικόνες:

Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν τη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye (απαιτείται συνδρομή), ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε και να ενσωματώσετε δορυφορικές εικόνες με τους χάρτες σας.

Βρείτε διασκέδαση:

Το eTrex 22x και το eTrex 32x υποστηρίζουν το geocaching χωρίς χαρτί. Μεταφορτώστε αρχεία GPX κατευθείαν στη συσκευή σας και προβάλετε πληροφορίες κλειδιά όπως τοποθεσία, έδαφος και συμβουλές από το Geocaching.com.

Πήγαινε οπουδήποτε:

Με μια σειρά συμβατών υποστηρίξεων, το eTrex είναι σχεδιασμένο ως εξωτερικό φορητό GPS ιδανικό για χρήση σε τετράτροχα ποδήλατα ή ποδήλατα, σε βάρκες ή με τα πόδια. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες αυτόματης τοποθέτησης και τους χάρτες City Navigator® NT για στροφή από την κατεύθυνση οδήγησης προς τα πίσω ή χρησιμοποιήστε την ανθεκτική βάση για τη μοτοσικλέτα ή την τετράτροχη μοτοσυκλέτα σας. Όπου νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε το eTrex, έχει το χαρτογράφηση και τις βάσεις για να σας φτάσει εκεί.

Γενικός:

Φυσικές διαστάσεις: 5,4 χ 10,3 χ 3,3 εκ

Μέγεθος οθόνης: 3,5 x 4,4 cm. 2,2 '' diag (5,6 cm)

Ανάλυση οθόνης: 240 x 320 pixels

Οθόνη τύπου: 2.2'' μεταφλεκτική, 65K χρώμα TFT

Βάρος: 141,7 g (με μπαταρίες)

Μπαταρία: 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται). Συνιστάται η χρήση NiMH ή λιθίου

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 25 ώρες

Βαθμολογία νερού: IPX7

Μνήμη / ιστορικό: 8GB

Δέκτης υψηλής ευαισθησίας: Ναι

Διασύνδεση: USB

Χάρτες και μνήμη:

Προκαταρκτικοί χάρτες: Ναι (TopoActive Europe, routable)

Δυνατότητα προσθήκης χαρτών: Ναι

Βασικός πυρήνας: Ναι

Αποθήκευση και χωρητικότητα: κάρτα microSD ™ (δεν περιλαμβάνεται)

Σημεία / αγαπημένα / τοποθεσίες: 2000

Διαδρομές: 200

Αρχείο καταγραφής πορείας: 10.000 σημεία, 200 αποθηκευμένα κομμάτια

Αισθητήρες:

Μπαρομετρικό ύψος: Ναι

Πυξίδα: Ναι

Εξωτερικά χαρακτηριστικά αναψυχής:

Υπολογισμός περιοχής: Ναι

Αυτόματη δρομολόγηση (στροφή ανά στροφή δρομολόγηση στους δρόμους): Ναι (με προαιρετική χαρτογράφηση για λεπτομερείς δρόμους)

Geocaching friendly: Ναι (χωρίς χαρτί)

Οι συμβατικοί χάρτες είναι συμβατοί: Ναι

Ημερολόγιο ψαριών / ψαριών: Ναι

Πληροφορίες για τον ήλιο και το φεγγάρι: Ναι

Πρόγραμμα προβολής εικόνων: Ναι

Πρόσθετος

Επιπλέον: Ασύρματη συνδεσιμότητα: ANT +

ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ:

eTrex 32x

καλώδιο USB

Απόδειξη με έγγραφα


Σκέφτεστε να αγοράσετε Garmin Etrex 32x; Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα με αστέρι trekkinn, στο online outdoor κατάστημα. Η τιμή είναι 247.99 $, για περιορισμένο χρονικό διάστημα ! Στο trekkinn μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και να βρείτε προϊόντα από Garmin στην καλύτερη τιμή. Όλα μας τα outdoor προϊόντα έχουν εγγύηση ποιότητας του κατασκευαστή.

Χαρακτηριστικά Garmin Etrex 32x

Λειτουργίες
Χρώμα

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (10)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Garmin etrex 32 gps βάναυση

-

Μεγάλο GPS το χρησιμοποιώ για off-road ποδηλασία το έχω δημιουργήσει ακολουθώντας ένα web tutorial http://www.misescapadaspornavarra.com/ και η απόδοση είναι βάναυση. Πολύ χαρούμενος

Μεγάλη αγορά garmin etrex 32x

-

Η αξία για τα χρήματα είναι πολύ καλή, ένα GPS πολύ καλής απόδοσης στην καλύτερη τιμή στην αγορά. Πολύ εύκολο στη μεταφορά, με πολύ εύχρηστο και εύχρηστο interface. Φαίνεται επίσης αρκετά ανθεκτικό. Προτιμώ να αγγίξω την οθόνη γιατί όταν είναι κρύο και φοράτε γάντια είναι πάντα πιο άνετα στη χρήση.

32x gps ποιότητας etrex

-

Αλλάξα το Garmin 64s για etx 32x πολύ ελαφρύτερο και με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά. Πολύ πιο εύχρηστο και πρακτικό για το βουνό.

Garmin 32x

-

Καλό προϊόν!

Garmin 32x

-

Πραγματική καλή τιμή, γλυκιά μονάδα GPS / GLONASS. Δεν υπάρχουν παράπονα από πωλητή ή προϊόν.

Gps garmin etrex32

-

Προς το παρόν ικανοποιώ όλες τις προσδοκίες. Αποφάσισα να μεταφέρω σε ρεκόρ ρεκόρ. Και ο Garmin, σιγά-σιγά, πρέπει να τον κάνω. Χρειάζεστε το εγχειρίδιο.

Το etrex δεν απογοητεύει ποτέ

-

Η γκάμα etrex την χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν απογοητεύει.Για το GPS που πρόκειται να υποστεί κακό καιρικές συνθήκες και χτυπήματα για μένα, υπομένουν το καλύτερο. ένα σε συνθήκες

Τέλεια

-

Το Garmin, το χρώμα της GPS, δίνει όλα όσα υπόσχεται και η ποιοτική τιμή θα είναι η καλύτερη στην περιοχή της. Λάβετε υπόψη ότι έρχεται χωρίς μπαταρίες Είναι χρώμα

Garmin etrex 32x

-

Μεγάλο προϊόν, εξαιρετική ποιότητα των τιμών. Πολύ ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Σωστό

-

Σωστή αξία προϊόντος για χρήματα. Είναι σημαντικό να διαβάσετε τις οδηγίες αν κάποιος δεν είναι πολύ καλά τοποθετημένος ...

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο