Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Περιγραφή προϊόντος Garmin Fenix 5 Plus

Το Fenix 5 Plus είναι ένα έξυπνο ρολόι που παρακολουθεί την υγεία σας μέσω του αισθητήρα που βασίζεται στον καρπό. Η οθόνη του Garmin Chroma Display παρουσιάζει ένα συμπαγές σχέδιο που καλύπτεται με μια στεφάνη, κουμπιά και η πλάτη είναι κατασκευασμένη από άνθρακα τύπου διαμάντι. Στο πίσω μέρος, περιλαμβάνει έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού που βοηθά στην παρακολούθηση της έντασης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το ρολόι GPS περιλαμβάνει την εφαρμογή Garmin Pay με την οποία μπορείτε να ακυρώσετε σε διαφορετικά μέρη, χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας. Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει GPS, Glonass και Galileo που θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. Οι αισθητήρες πλοήγησης που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό είναι η πυξίδα, το γυροσκόπιο και το βαρομετρικό ύψος.

Με αυτό το μοντέλο θα παρακολουθείτε τα στατιστικά σας στοιχεία και θα βελτιώνετε την ικανότητά σας. Με το μετρικό αποτέλεσμα της αναερόβιας εκπαίδευσης, σας λέει πώς μπορείτε να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο στην ρουτίνα άσκησής σας. Η μπαταρία έχει απόδοση 10 ημερών σε έξυπνη λειτουργία και 8 ώρες όταν ενεργοποιείται η λειτουργία GPS. Οι ιμάντες της είναι εναλλάξιμοι Quickfit που διαφέρουν μεταξύ δέρματος, μετάλλου ή σιλικόνης.

GPS ρολόι Multisport με χάρτες, μουσική, μετρήσεις και πολλά άλλα:

Premium smartwatch GPS πολλαπλών σπορ, με τεχνολογία καρδιακού ρυθμού καρπού1 και χρωματικούς χάρτες TopoActive Europe, με δρομολόγια δημοτικότητας Trendline ™ για να σας βοηθήσει να βρείτε και να ακολουθήσετε τις καλύτερες διαδρομές

Προσαρμογή για περιπέτεια με στιβαρή σχεδίαση που περιλαμβάνει τιτάνιο από ανοξείδωτο ατσάλι ή άνθρακα (DLC), κουμπιά και πίσω θήκη

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το ρολόι σας, ασύρματα συνδεδεμένη με ακουστικά Bluetooth® (πωλούνται ξεχωριστά) για δωρεάν ακρόαση του τηλεφώνου2

Το Garmin Pay ™ είναι έτοιμο. Η λύσηlessless payment3 σας επιτρέπει να κάνετε βολικές πληρωμές με το ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να αφήσετε τα μετρητά και τις κάρτες σας στο σπίτι

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες πλοήγησης περιλαμβάνουν την πυξίδα τριών αξόνων, το γυροσκόπιο και το βαρομετρικό ύψος, καθώς και την ικανότητα πολλαπλών αποστάσεων (GPS, GLONASS και Galileo) να εντοπίζουν σε πιο δύσκολα περιβάλλοντα από ό, τι το GPS

Απόδοση μπαταρίας: 4 έως 10 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 8 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική (ανάλογα με τις ρυθμίσεις)

Ο χάρτης πορείας προς την επιτυχία:

Είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε στο μονοπάτι, όλα τα ρολόγια fēnix 5 Plus Series παρέχουν ενσωματωμένες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το προσανατολισμό σας και την πορεία σας. Ο πλήρης έγχρωμος χαρτογράφος TopoActive Europe έρχεται προφορτωμένος με δεδομένα χαρτών βελτιστοποιημένα για μια γρήγορη πλοήγηση και εντοπισμό θέσης. Για δρομείς και ποδηλάτες, η συσκευή διαθέτει επίσης δρομολόγια δημοτικότητας Trendline, η οποία χρησιμοποιεί εκατομμύρια χιλιόμετρα δεδομένων Garmin Connect ™ για να σας βοηθήσει να τρέξετε και να γυρίσετε όπως οι ντόπιοι - οπουδήποτε κι αν πάτε.

Υλικά υψηλής ποιότητας, ισχυρή απόδοση:

Χτισμένο για ανθεκτικές περιπέτειες και δημιουργημένο από τα καλύτερα υλικά υψηλής ποιότητας, τα ρολόγια fēnix 5 Plus Series διατίθενται σε ποικίλες επιλογές φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένων των επιχρισμένων από PVD πλαισίων από ανοξείδωτο ατσάλι και των εκδόσεων DLC τιτανίου. Ένα φωτεινό, υψηλής ανάλυσης, πλήρους χρώματος μετασχηματιστικό Garmin Chroma Display ™ με οπίσθιο φωτισμό LED εξασφαλίζει δυνατότητα ανάγνωσης σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος, ακόμη και υπό έντονο ηλιακό φως. Για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές, ένας φακός ζαφείρι υψηλής θωράκισης είναι διαθέσιμος σε διάφορα μοντέλα σειράς 5 Plus.

Βελτιωμένη δορυφορική λήψη:

Όλα τα ρολόγια fēnix 5 Plus διαθέτουν, εκτός από την αποδεδειγμένη συμβατότητα GPS και GLONASS, τη δορυφορική λήψη Galileo, για να συνδεθείτε ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Εκτός από την καθοδηγούμενη από το χάρτη καθοδήγηση, κάθε ρολόι παρέχει επίσης προηγμένους αισθητήρες ABC (υψόμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα) για την επίγεια ευαισθητοποίηση στην ύπαιθρο. Ο ενσωματωμένος υψομετρητής παρέχει δεδομένα ανύψωσης για να παρακολουθεί με ακρίβεια την ανάβαση και την κάθοδο για δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ενώ η ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων που αντισταθμίζει την κλίση διατηρεί το ρουλεμάν σας - είτε κινείστε είτε όχι.

Προηγμένες μετρήσεις απόδοσης:

Όλα τα ρολόγια fēnix 5 της σειράς Plus συνδυάζονται με εξελιγμένα χαρακτηριστικά εκπαίδευσης για την παρακολούθηση της μορφής και της απόδοσης. Πατήστε σε φυσιολογικές μετρήσεις, τρέξτε δυναμική και περισσότερο για να παρακολουθήσετε τα στατιστικά της προπόνησής σας, να μετρήσετε την πρόοδό σας και να βελτιώσετε τη φόρμα σας. Η κατάσταση κατάρτισης αξιολογεί αυτόματα τους πρόσφατους δείκτες ιστορικού άσκησής σας και τους δείκτες απόδοσης, για να σας ενημερώσουμε για το εάν προπονηθείτε, διατηρήσετε ή φτάσατε. Μια μέτρηση του επιπέδου αναερόβιας εκπαίδευσης σας βοηθά να δείτε πώς η εκπαίδευσή σας βελτιώνει την ικανότητά σας να ωθήσετε τα όρια. Μπορείτε επίσης να δείτε το συνολικό φορτίο εκπαίδευσης. Προγράμματα ειδικής προπληρωμένης δραστηριότητας παρέχονται για κολύμπι, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, κωπηλασία, επιβίβαση με κουπί και πολλά άλλα. Για επιπλέον κίνητρα, κάντε λήψη προχωρημένων προπονήσεων και σχεδίων κατάρτισης από το Garmin Connect.

Διαχείριση ClimbPro ανόδου:

Αυτή η ειδική λειτουργία ανόδου σας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις τρέχουσες και επερχόμενες αναρριχητικές δραστηριότητες της δραστηριότητας που έχετε ήδη φορτώσει κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων μακράς διαδρομής, βόλτες με ποδήλατα βουνού ή οδοιπορικά.

Καρδιακός ρυθμός με καρπό:

Σε άλλη αξιοσημείωτη σημείωση, η τεχνολογία καρδιακού ρυθμού του καρπού Elevate ™ σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό σας χωρίς να φοράτε ένα λουράκι στο στήθος. Εκτός από τα βήματα μέτρησης και την παρακολούθηση του ύπνου, το ρολόι χρησιμοποιεί καρδιακό ρυθμό για να παρέχει θερμίδες καίγονται πληροφορίες και να ποσοτικοποιεί την ένταση των δραστηριοτήτων σας. Μετράει επίσης την μεταβλητότητα της καρδιακής σας συχνότητας για να υπολογίσετε μια βαθμολογία άγχους που σας βοηθά να αξιολογήσετε ποιο επίπεδο δραστηριότητας είναι έτοιμο για το σώμα σας.

Η ηχητική λωρίδα για το άθλημά σας:

Έχετε ένα τραγούδι δύναμης που σας παίρνει αντλείται για έναν αγώνα ή σκληρή προπόνηση; Τώρα με το fēnix 5 Plus, μπορείτε να απολαύσετε την ελεύθερη ακρόαση του τηλεφώνου εν κινήσει, με έως και 500 τραγούδια αποθηκευμένα στο ρολόι σας. Η εύκολη λήψη μουσικής και η αναμονή των αγαπημένων σας ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε μέσω ασύρματων ακουστικών Bluetooth (πωλούνται ξεχωριστά). Μπορείτε ακόμα να συγχρονίσετε τις προσεκτικά δημιουργημένες λίστες αναπαραγωγής από επιλεγμένες υπηρεσίες ροής μουσικής5 στο ρολόι σας για περισσότερη ακρόαση χωρίς διαφημίσεις. Αφήστε το τηλέφωνό σας πίσω όταν βγείτε έξω για μια διαδρομή ή μια βόλτα, επειδή η μουσική που σας κρατάει σε κίνηση βρίσκεται ακριβώς εκεί στον καρπό σας.

Πληρώστε με ένα κύμα του χεριού σας:

Για να συμβαδίσει με τον ενεργό τρόπο ζωής σας, το fēnix 5 Plus διαθέτει την ασύρματη λύση πληρωμής έτοιμη για πληρωμή Garmin Pay. Χρησιμοποιήστε το για να πληρώσετε για αγορές, ώστε να μπορείτε να περάσετε από τις γραμμές πληρωμής, αφήνοντας τα μετρητά και τις κάρτες σας στο σπίτι. Λειτουργεί σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει ένας σαρωτής για επαφές χωρίς επαφή.

Μείνετε έξυπνα συνδεδεμένοι:

Όλα τα μοντέλα fēnix 5 Plus Series υποστηρίζουν έξυπνες ειδοποιήσεις όταν συνδυάζονται με συμβατή συσκευή.6 Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας - είτε βρίσκεστε στο μονοπάτι, στο γήπεδο του γκολφ ή απλά μακριά από το γραφείο σας. Άλλες συνδεδεμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτόματες μεταφορτώσεις στην κοινοτική κοινότητα γυμναστικής Garmin Connect, ζωντανή παρακολούθηση, GroupTrack7 και κοινή χρήση κοινωνικών μέσων μέσω των δωρεάν εφαρμογών Garmin Connect και Garmin Connect Mobile.

Προσαρμοσμένες εφαρμογές, πρόσωπα και ζώνες ρολογιών:

Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιοδήποτε ρολόι fēnix με δωρεάν downloads από το κατάστημα Connect IQ ™. Αλλάξτε το πρόσωπο του ρολογιού σας, προσθέστε πεδία δεδομένων ή αποκτήστε εφαρμογές και widgets για πληροφορίες με μια ματιά. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ζωνών QuickFit® με την επιλογή του premium δέρματος, μέταλλο ή σιλικόνη - έτσι είναι εύκολο να ανακατέψετε και να ταιριάξετε στυλ για να πάτε με οποιοδήποτε άθλημα ή δραστηριότητα. Δεν απαιτούνται εργαλεία για την πραγματοποίηση του μετασχηματισμού. Απλά κάντε εναλλαγή, κάντε κλικ και μεταβείτε. Με τη Garmin, μπορείτε να προσθέσετε την προσωπικότητα στο ρολόι σας που είναι μοναδικά εσείς.

Τρέξιμο Ισχύς:

Προσθέστε δεδομένα ενέργειας στην εκπαίδευσή σας κατεβάζοντας την εφαρμογή Τρέξιμο Ισχύ από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας ρολόι. Αναπτύχθηκε από την Garmin Labs, αυτή η εφαρμογή μπαίνει σε μετρήσεις - όπως ο ρυθμός, η κάθετη ταλάντωση, η ποιότητα και ακόμη και οι τοπικές συνθήκες ανέμου - για να καθορίσετε την ποσότητα ισχύος που εφαρμόζετε στο έδαφος καθώς τρέχετε. Όταν γνωρίζετε πόση ισχύ εξάγετε από λεπτό σε λεπτό και μίλια σε μίλι, είστε σε θέση να ρυθμίσετε τον εαυτό σας, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την υπερβολική ταχύτητά σας. Τα καλύτερα νέα; Αν έχετε ήδη τις σωστές συσκευές Garmin, η προσθήκη ενέργειας στο τρέξιμο σας είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα fēnix 5 και ένα από αυτά τα εξαρτήματα: HRM Run ™, HRM Tri ™ ή Running Dynamics Pod.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Γενικός:

Υλικό φακού: Θωρακισμένο χημικά ενισχυμένο γυαλί ή κρύσταλλο ζαφείρι

Υλικό στεφάνης: ανοξείδωτος χάλυβας ή τιτάνιο

Υλικό θήκης: πολυμερές ενισχυμένο με ίνες με μεταλλικό πίσω κάλυμμα

Σύμπτωμα μπάντας ρολογιού QuickFit ™: περιλαμβάνεται (22 mm)

Υλικό ιμάντα: σιλικόνη, δέρμα ή τιτάνιο

Φυσικό μέγεθος: 47 x 47 x 15,8 mm

Βάρος: 86 g

Έκδοση τιτανίου: 76 g

Αξιολόγηση νερού: 10 ATM

Τύπος οθόνης: ορατό ηλιακό φως, μεταβαλλόμενη μνήμη σε pixel (MIP)

Μέγεθος οθόνης: Διάμετρος 1,2 "(30,4 mm)

Ανάλυση οθόνης: 240 x 240 εικονοστοιχεία

Διάρκεια ζωής μπαταρίας:

Smartwatch: Έως 12 ημέρες

GPS: Μέχρι και 18 ώρες

GPS: και Μουσική: Έως 8 ώρες

Λειτουργία UltraTrac ™: Έως 42 ώρες

Μνήμη / Ιστορικό: 16 GB

Λειτουργίες ρολογιού:

Ώρα / ημερομηνία: ναι

Συγχρονισμός χρόνου GPS: ναι

Αυτόματη θερινή ώρα: ναι

Ξυπνητήρι: ναι

Χρονοδιακόπτης: ναι

Χρονόμετρο: ναι

Ώρες ανατολής / ηλιοβασιλέματος: ναι

Αισθητήρες:

GPS: ναι

GLONASS: ναι

Galileo: ναι

Garmin Elevate ™ οθόνη καρδιακού ρυθμού καρπού: ναι

Μπαρομετρικό ύψος: ναι

Πυξίδα: ναι

Γυροσκόπιο: ναι

Επιταχυνσιόμετρο: ναι

Θερμόμετρο: ναι

Καθημερινές έξυπνες λειτουργίες:

Συνδεσιμότητα: Bluetooth®, ANT + ®, Wi Fi®: ναι

Συνδέστε το IQ ™ (προσβάσιμα πρόσωπα ρολογιών, πεδία δεδομένων, γραφικά στοιχεία και εφαρμογές): ναι

Έξυπνες ειδοποιήσεις: ναι

Απόκριση κειμένου / απόρριψη τηλεφωνικής κλήσης με κείμενο (μόνο Android ™): ναι

Ημερολόγιο: ναι

Καιρός: ναι

Έλεγχος μουσικής smartphone: ναι

Τα παιχνίδια και οι έλεγχοι παρακολουθούν μουσική: ναι

Αποθήκευση μουσικής: Μέχρι 500 τραγούδια

Βρείτε το τηλέφωνό μου: ναι

Βρείτε το ρολόι μου: ναι

Τηλεχειριστήριο κάμερας VIRB®: ναι

Συμβατότητα με τα smartphone: iPhone®, Android ™

Συμβατό με το Garmin Connect ™ Mobile: ναι

Garmin Pay ™: ναι

Χαρακτηριστικά παρακολούθησης δραστηριότητας:

Βηματικός μετρητής :: ναι

Μετακίνηση γραμμής (εμφανίζεται στη συσκευή μετά από μια περίοδο αδράνειας, περπατήστε για μερικά λεπτά για να την επαναφέρετε): ναι

Αυτόματος στόχος (μαθαίνει το επίπεδο δραστηριότητάς σας και αναθέτει έναν καθημερινό στόχο βήμα): ναι

Παρακολούθηση ύπνου (παρακολουθεί τον συνολικό ύπνο και τις περιόδους κίνησης ή τον ξεκούραστο ύπνο): ναι

Οι θερμίδες καίγονται: ναι

Τα δάπεδα ανέβηκαν: ναι

Απόσταση που διανύθηκε: ναι

Λεπτά έντασης: ναι

TrueUp ™: ναι

Μετακίνηση IQ ™: ναι

Ηλικία γυμναστικής: ναι (σε ​​εφαρμογή)

Παρακολούθηση άγχους όλη την ημέρα: ναι

Εξοπλισμός γυμναστικής:

Διαθέσιμα προφίλ γυμναστικής: Δύναμη, καρδιο και ελλειπτική άσκηση, βηματική σκάλα, αναρρίχηση δαπέδου, εσωτερική κωπηλασία και γιόγκα

Κάρτα προπόνηση

Αντοχή προπόνηση

Αυτόματη καταμέτρηση rep

Χαρακτηριστικά κατάρτισης, σχεδιασμού και ανάλυσης:

GPS ταχύτητα και απόσταση: ναι

Προσαρμοσμένες οθόνες: ναι

Προσαρμόσιμα προφίλ δραστηριότητας: ναι

Αυτόματη παύση®: ναι

Διαλέξεις: ναι

Σύνθετη προπόνηση: ναι

Προγράμματα κατάρτισης για λήψη: ναι

Auto Lap®: ναι

Χειροκίνητος γύρος: ναι

Ρυθμιζόμενες ειδοποιήσεις περιήγησης: ναι

VO2 max: ναι

Κατάσταση εκπαίδευσης (μπορείτε να δείτε εάν εκπαιδεύετε αποτελεσματικά παρακολουθώντας το ιστορικό της προπόνησής σας και την τάση επιπέδου φυσικής κατάστασης): ναι

Εκπαιδευτικό φορτίο (το συνολικό σας φορτίο εκπαίδευσης για τις τελευταίες 7 ημέρες που υπολογίζεται από το εκτιμώμενο EPOC): ναι

Εκπαιδευτική επίδραση (αερόβια): ναι

Εκπαιδευτική επίδραση (αναερόβια): ναι

Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις: ναι

Προτροπές ήχου: ναι

Χρόνος λήξης: ναι

Εικονικός συνεργάτης: ναι

Αγωνιστείτε μια δραστηριότητα: ναι

Δραστηριότητες πολλαπλών δραστηριοτήτων αυτοκινήτου: ναι

Πολλαπλών αθλημάτων: ναι

Καθοδήγηση: ναι

Τμήματα (Live, Garmin): ναι

Χαρακτηριστικά Strava (Beacon, ζωντανά τμήματα): ναι

LiveTrack: ναι

Ομάδα LiveTrack: ναι

Δημιουργός ποδηλασίας (τρέξιμο / ποδηλασία): ναι

Διαδρομή δημοτικότητας Trendline ™: ναι

Πατήστε και / ή κλείδωμα κουμπιών: ναι

Πλήκτρα: ναι

Αυτόματη κύλιση: ναι

Ιστορικό δραστηριότητας στην παρακολούθηση: ναι

Χαρακτηριστικά καρδιακού ρυθμού:

Ζώνες HR: ναι

HR ειδοποιήσεις: ναι

HR θερμίδες: ναι

% HR max: ναι

% HRR: ναι

Χρόνος αποκατάστασης: ναι

Auto max HR: ναι

HRV stress test (μετράει την μεταβλητότητα της καρδιακής σας συχνότητας ενώ παραμένει σταθερή για 3 λεπτά για να σας παρέχει ένα εκτιμώμενο επίπεδο πίεσης, η κλίμακα είναι 1 έως 100, τα χαμηλά αποτελέσματα υποδεικνύουν χαμηλότερα επίπεδα στρες): ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Καταγράφει καρδιακό ρυθμό ενώ κολυμπά: ναι (με HRM Tri ™ και HRM Swim ™)

HR εκπομπή (μεταδίδει δεδομένα HR μέσω ANT + ™ σε ζευγαρωμένες συσκευές): ναι

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

Διαθέσιμα προφίλ εκτέλεσης: Τρέξιμο, τρενάκι τρέξιμο, τρέξιμο τρέξιμο

GPS βάση απόσταση, το χρόνο και το ρυθμό

Δυναμική λειτουργία: ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Κάθετη ταλάντωση και αναλογία (ο βαθμός αναπήδησης στην τρέχουσα κίνηση σας και ο λόγος κόστους ωφέλειας με το μήκος του βήματος): ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Χρόνος επαφής με το έδαφος και ισορροπία (δείχνει πόσος χρόνος, στην κίνηση κίνησης, το πόδι σας είναι στο έδαφος και όχι κατά την πτήση και σας επιτρέπει να ελέγξετε τη συμμετρία κίνησης): ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Μήκος διαδρομής (πραγματικό χρόνο): ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Cadence (παρέχει σε πραγματικό χρόνο αριθμό βημάτων ανά λεπτό)

Συνθήκη απόδοσης (μετά από 6-20 λεπτά, συγκρίνει την πραγματική σας κατάσταση με το μέσο επίπεδο γυμναστικής σας): ναι

Το κατώτατο όριο γαλακτικού γάλακτος (μέσω ανάλυσης του ρυθμού και του καρδιακού σας ρυθμού, εκτιμά το σημείο στο οποίο οι μύες σας αρχίζουν να κουράζουν γρήγορα): ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Εκτέλεση προπονήσεων: ναι

Πρόβλεψη αγώνα: ναι

Δυνατότητα ποδιού: ναι

Χαρακτηριστικά γκολφ:

Κλιματισμός σε F / M / B (απόσταση από μπροστά, μέση και πίσω από πράσινο): ναι

Κάλυψη σε layups / doglegs: ναι

Μέτρα πυροβολισμένης απόστασης (υπολογίζει το ακριβές yardage για λήψεις από οπουδήποτε στην πορεία): Αυτόματη

Ψηφιακή καρτέλα βαθμολογίας: ναι

Παρακολούθηση Stat (εγκεφαλικά επεισόδια, πέτσες ανά γύρο, χόρτα και χτυπήματα): ναι

Garmin AutoShot ™: ναι

Αυτόματες ενημερώσεις CourseView: ναι

Πράσινη προβολή με χειροκίνητη θέση ακίδων: ναι

Κίνδυνοι και στόχοι μαθημάτων: ναι

TruSwing ™ συμβατό: ναι

Στρογγυλό χρονόμετρο / χιλιομετρητή: ναι

Εξωτερικά χαρακτηριστικά αναψυχής:

Διαθέσιμα υπαίθρια προφίλ αναψυχής: Πεζοπορία, ορειβασία, ορεινή ποδηλασία, σκι, snowboarding, χιονοδρομία XC, stand up paddleboarding, κωπηλασία, καγιάκ, jumpmaster, τακτική

Πλοήγηση από σημείο σε σημείο: ναι

Διαδρομή ψίχουλα ψωμιού σε πραγματικό χρόνο: ναι

Επιστροφή στην αρχή: ναι

TracBack®: ναι

Λειτουργία UltraTrac: ναι

Μέσα σε μένα: ναι

Προφίλ ανύψωσης: ναι

Απόσταση από τον προορισμό: ναι

Δείκτης βαρομετρικής τάσης με συναγερμό καταιγίδας: ναι

Προγραμματιστής αναρρίχησης ClimbPro ™: ναι

Το μονοπάτι τρέχει αυτόματη ανάβαση: ναι

Κάθετη ταχύτητα: ναι

Συνολική ανάβαση / καθίζηση: ναι

Μελλοντικό οικόπεδο: ναι

Προκατασκευασμένοι τοπογραφικοί χάρτες: ναι

Υποστηριζόμενη υποστήριξη χαρτογράφησης: ναι

Συμβατό με το BaseCamp ™: ναι

Συντεταγμένες GPS: ναι

Προβλεπόμενο σημείο: ναι

Sight N Go: ναι

Υπολογισμός περιοχής: ναι (μέσω Connect IQ ™): ναι

Ημερολόγιο ψαριών / ψαριών: ναι (μέσω Connect IQ ™): ναι

Πληροφορίες ηλιοφάνειας και φεγγαριού: ναι (μέσω Connect IQ ™): ναι

Διευθύνσεις διπλού πλέγματος: ναι

Τοποθεσίες XERO ™: ναι

Χαρακτηριστικά ποδηλασίας:

Διαθέσιμα προφίλ ποδηλασίας: Ποδηλασία, εσωτερική ποδηλασία, ορεινή ποδηλασία, τρίαθλο

Μαθήματα: ναι

Μέγιστη ισχύς lap lap και lap (με αισθητήρα ισχύος): ναι

Αγωνιστείτε μια δραστηριότητα: ναι

Ειδοποιήσεις χρόνου / απόστασης (ενεργοποιεί συναγερμό όταν φτάνετε στο στόχο): ναι

FTP (Λειτουργική ισχύς κατωφλίου): ναι (με συμβατό εξάρτημα): ναι

Χάρτης κύκλου Garmin (συγκεκριμένος ποδηλατόδρομος): ναι

Συμβατό με το Vector ™ (μετρητής ισχύος): ναι

Συμβατό μετρητή ρεύματος (εμφανίζει δεδομένα ισχύος από συμβατούς μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος που είναι συμβατοί με ANT + ™): ναι

Συμβατό με το Varia Vision ™ (επάνω στην οθόνη): ναι

Συμβατό με το ραντάρ Varia ™ (πίσω ραντάρ): ναι

Συμβατό με τα φώτα Varia ™: ναι

Υποστήριξη αισθητήρα ταχύτητας και ρυθμού (με αισθητήρα): ναι (αισθητήρες ANT + ® και Bluetooth® Smart): ναι

Χαρακτηριστικά μπάνιου:

Διαθέσιμα προφίλ κολύμβησης: κολύμβηση στην πισίνα, κολύμβηση σε ανοιχτό νερό, κολύμβηση / λειτουργία

Μετρήσεις κολύμβησης στην πισίνα (μήκος, απόσταση, ρυθμός, μέτρηση / ποσοστιαία δόση, θερμίδες): ναι

Ανίχνευση τύπου εγκεφαλικού (freestyle, backstroke, μαστός, πεταλούδα): ναι

Απόδοση κολύμβησης (SWOLF): ναι

Εγγραφή με τρυπάνια: ναι

Εργασίες κολύμβησης στην πισίνα: ναι

Ανοικτές μετρήσεις κολύμβησης νερού (απόσταση, ρυθμός, μέτρηση / εγκεφαλικό επεισόδιο, απόσταση διαδρομής, θερμίδες): ναι

Καρδιακός ρυθμός (πραγματικός χρόνος κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, στατιστικά διαστήματα και συνεδρίες κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης και αυτόματη λήψη καρδιακού ρυθμού μετά την κολύμβηση): ναι (με HRM Tri ™ και HRM Swim ™): ναι


Garmin Fenix 5 Plus έχει το Garmin επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή. Ως Garmin επίσημη έμπορος λιανικής, όλες μας οι προσφορές outdoor προϊόντων καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή 2 χρόνων. Σε trekkinn, είμαστε αφοσιωμένοι στο να επιλέξετε υψηλής ποιότητας Ηλεκτρονικά προϊόντων που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας πιο άνετη. Έχουμε μια ποικιλία Ρολόγια προϊόντων για να ταιριάξετε στις ανάγκες σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε και να εμπνευστείτε να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (15)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Πρώτη αγορά

-

Εξαιρετικό προϊόν, άριστη ποιότητα. Καλή εμπειρία αγορών με trekkinn, ζημιές, παράδοση περισσότερο από το αναμενόμενο

τέλειος

-

Τέλεια τέλεια παρακολούθηση παράδοσης

Τέλεια

-

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το trekkinn, ανυπομονώ να δοκιμάσω το ρολόι. Χωρίς κανένα πρόβλημα στην αγορά και τη ναυτιλία που ήταν γρήγορη και ασφαλής.

Phoenix 5 συν

-

Όλα τέλεια! Γρήγορη ναυτιλία και αναμενόμενο προϊόν.

Καλό προϊόν και υπηρεσία

-

Ωραία ρολόι. Είμαι επίσης ευτυχής για την υπηρεσία από το trekkin και την παράδοση, η οποία ήταν γρήγορη και χωρίς προβλήματα.

Garmin fenix 5

-

Ασυναγώνιστη τιμή, γρήγορη και προσεκτική παράδοση, τίποτα να πω. πραγματικά ικανοποιημένος με αυτό το site.

τέλειος

-

Ελήφθη εγκαίρως, με φωτογραφία του πακέτου κατά την αναχώρηση. Καλά συσκευασμένα. Το προϊόν είναι κορυφαία εγκοπή. Τέλειο τίποτα για να πω.

Λάβατε σωστά

-

Το ρολόι ελήφθη σωστά, καλή ανταπόκριση από έναν φίλο "Trailer" στο fenix 5 S plus, εκτός από την αυτονομία του S. Με το fenix 5 plus, η αυτονομία θα πρέπει να είναι καλύτερη. Ποτέ δεν είμαι απογοητευμένος με τα προϊόντα της Garmin μέχρι τώρα. Είναι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, οπότε δεν έχει αρχίσει ακόμα. Ρολόγια στις 25/12 ...

τέλειος

-

Συμβατά προϊόντα, γρήγορη παράδοση, τίποτα να πω!

Fenix 5+ garmin

-

Παρακολουθήστε και σέρβετε στην κορυφή !!

Πολύ καλή επιλογή

-

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σας ευχαριστώ το πανδοχείο

Πρώτη αγορά

-

Η πρώτη εμπειρία αγορών μου μαζί σας, όλα τέλεια από την άποψη της ποιότητας των προϊόντων και της προσοχής. Κάτι δυστυχισμένο με τη συσκευασία, δεν είναι πολύ προσεκτικός και κάπως απροστάτευτο για ένα προϊόν της αξίας του, το οποίο μου έδωσε η εταιρεία διανομής, ευχαριστώ.

Εμπειρία αγορών

-

Εξαιρετικό προϊόν, άριστη ποιότητα. Καλή εμπειρία αγορών με trekkinn, την τιμή και τη ναυτιλία όπως συμφωνήθηκε

Garmin fenix 5p ρολόι

-

Πολύ ικανοποιητικό προϊόν σε σχέση με τις προσδοκίες μου και σε καλή τιμή. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Σας συνιστώ!

Ρολόι garmin

-

Γεια σας, με μεγάλη καθυστέρηση παράδοσης (σχεδόν τρεις εβδομάδες) και ένα σφάλμα διανομής στο γραμματοκιβώτιο (που παραδόθηκε σε 56 δολάρια Αλσατία Λορένη και όχι στα 66) το προϊόν συμφωνεί. Λόγω της μικρής ταλαιπωρίας του, η Regis Herriau

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο