Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Mammut

Mammut Trovat Advanced High Goretex

Mammut Trovat Advanced High Goretex

  • Mammut Trovat Advanced High Goretex
  • Mammut Trovat Advanced High Goretex
  • Mammut Trovat Advanced High Goretex
  • Mammut Trovat Advanced High Goretex

Mammut Trovat Advanced High Goretex

Περιγραφή προϊόντος Mammut Trovat Advanced High Goretex

Ελαστικοί μπότα πεζοπορία στο βουνό με μια εντυπωσιακή προσαρμογή. Κλασικό Nubuk δέρμα με τακούνι από καουτσούκ και την προστασία άκρη, πολύ προσαρμοστική 3D γλώσσα και το βούτυρο μαλακό Nappa δερμάτινο κολάρο φτέρνα. Η μεμβράνη GORE TEX Performance Comfort υποδήματα εξασφαλίζει στεγάνωση και το κλίμα άνεσης. Το δέσιμο 3 ζώνη επιτρέπει συνεπής δέσιμο σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες. Η ελαστική GORE TEX κατασκευή γλώσσα και σημείωμα αφρό παρέχουν πρόσθετη άνεση. Η αποδεδειγμένη αποκλειστική Vibram MT Traction II εξασφαλίζει σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες.

Χαρακτηριστικά:

Έλεγχος κίνησης

τροχαίο Concept

υπόμνημα Αφρός

κατασκευή γλώσσα ελαστική GORE TEX®

FeetMap

3 Ζώνη Lacing

καπάκι toe καουτσούκ

Διοικητικό συμβούλιο διήρκεσε

προδιαγραφές:

Βάρος: 1520 g

πέλματα:

Vibram MT Traction II Sole

μοναδικό στην πλάτη με το βάθος πέλματος υψηλής στοιχείο PD Cage TPU ενσωματωθεί στο σφήνα Αποδεδειγμένη Mammut Rolling Concept με ευέλικτες νευρώσεις

Τεχνολογία:

Τροχαίο Concept:

Δημιουργεί την κατάλληλη στήριξη και απόσβεση σε συγκεκριμένους τομείς των footOptimizes φυσικό αντι behaviourReduces roll κόπωση (κίνδυνος συστροφή του αστραγάλου) έννοια Sole σχεδιαστεί για ορθοπεδικά findingsReduces το βάρος του μοναδικού

Ελαστική Gore Tex Tongue κατασκευής:

Δεν σχηματίζονται ζάρες στο areaEasier γλώσσα για να τεθεί και για απογείωση

FeetMap:

Επένδυση και να γεμίσει systemTakes υπόψη τις διαφορετικές περιοχές του ιδρώτα footless, έκθεση στο κρύο, την πίεση

Υπόμνημα Αφρός:

Εγγυάται ένα άτομο fitPads το πόδι στο κουτουπιέ, οστό της κνήμης και του αστραγάλου

Gore Tex Performance Comfort υποδήματα:

100% διαπνοή εγγυημένη waterproofnessGood

Έλεγχος Κίνησης:

Αποτρέπει το πόδι από το σκύψιμο προς τα έξω χάρη σε μια ενισχυμένη εσωτερική sideProtects κατά injuriesEnables πολλά ευελιξία προς τα εμπρός και προς τα πίσω, παρά την υψηλή πλευρική στήριξη

3 Ζώνη Lacing:

Ατομική 3 ζώνη lacingPersonalized και προσαρμόσιμο δέσμευσης

Φροντίδα Οδηγίες:

Παπούτσια πρέπει να προστατεύονται από το νερό, υγρές συνθήκες και βρωμιά. Από υγρές συνθήκες και τη βρωμιά επηρεάζει δέρματα φυσικές ιδιότητες, όπως ο έλεγχος της θερμοκρασίας και την άνεση, τη φροντίδα παπούτσι είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας.

Καθάρισμα:

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να αφαιρέσετε κάθε βρωμιά, ή βουρτσίστε το παπούτσι κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε επίμονες ακαθαρσίες

προϊόντα καθαρισμού του δέρματος δεν συνιστάται, δεδομένου ότι οι ζημίες σαπούνι η στεγάνωση μεταχείριση

Μετά τον καθαρισμό τα παπούτσια, τρίψτε στα κατάλληλα κερί ή σιλικόνη που βασίζεται προϊόντα φροντίδας ή να γυαλίσετε τα χρησιμοποιώντας μια μαλακή βούρτσα

Ξηρό δέρμα χρειάζεται θρεπτικά συστατικά, με τη μορφή κηρού (χωρίς γράσο ή λάδι). Απλώστε ένα πολύ λεπτό στρώμα και στη συνέχεια να εργαστούν στο δέρμα

Η εφαρμογή του κεριού κάνει nubuk ή δέρμα βελουτέ εμφανίζονται πιο σκούρα και πιο ομαλή. υγρά προϊόντα φροντίδας διατηρηθεί η δέρματα αρχική του εμφάνιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά παρέχουν λιγότερες θρεπτικές ουσίες

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε την επένδυση (κλωστοϋφαντουργία, GORE TEX® και δέρμα) χρησιμοποιεί πολλά κρύο νερό και ένα σφουγγάρι. Η επένδυση διατηρεί υψηλές ποσότητες αλατιού από τον ιδρώτα. Μακροπρόθεσμα, αυτές μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα υλικά δερμάτινη επένδυση.

Στεγανοποίηση:

Μια θεραπεία στεγάνωσης πρέπει να εφαρμόζονται τακτικά για τα υποδήματα. Σας προτείνουμε σπρέι χωρίς fluorcarbone, ο περιβάλλων λέει ευχαριστώ!

Στεγανοποίηση θεραπείες λειτουργούν καλύτερα όταν εφαρμόζεται αμέσως μετά τον καθαρισμό, μία φορά το παπούτσι είναι εντελώς στεγνό. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση, συνιστάται ζητήσει εκ νέου επεξεργασία αδιαβροχοποίησης η ημέρα πριν από μια περιοδεία.

Στεγανοποίηση είναι σημαντικό να κρατήσει τα πόδια σας στεγνά. Δέρμα ή υφάσματα κορεσμένη με χώμα και το νερό δεν είναι πλέον σε θέση να αναπνεύσουν, με αποτέλεσμα την αυξημένη εφίδρωση.

Για να επιτευχθεί η βέλτιστη αντοχή στο νερό και τη βρωμιά, η θεραπεία στεγάνωση πρέπει να εφαρμόζεται για τον καθαρισμό και ξηρό δέρμα. Καθαρίστε πρώτα τα παπούτσια.

Η θεραπεία στεγανοποίηση μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μόλις το δέρμα είναι εντελώς στεγνό.

Ψεκάστε τα παπούτσια καλά σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο ή στο ύπαιθρο, χρησιμοποιώντας αργή και ακόμα κινήσεις, από απόσταση περίπου 20 cm.

Περιμένετε μέχρι τα παπούτσια είναι εντελώς στεγνά πριν τα φορέσετε. 100 τοις εκατό προστασία θα επιτευχθεί μετά από περίπου 24 ώρες.

Φροντίδα:

Αν το δέρμα δεν φροντίζεται τακτικά, γίνεται σκληρό και εύθραυστο και η εμφάνιση της υποφέρει. φροντίδα παπουτσιών είναι σημαντικό να αποφευχθεί αυτό. Αυτό κάνει το δέρμα εύκαμπτο, ευέλικτο και το διατηρεί σε καλή κατάσταση. Η τακτική φροντίδα αποτρέπει επίσης την εμφάνιση των μικρών ρωγμών.

Αφαιρέστε τα κορδόνια και τα πέλματα.

Αφαιρέστε προσεκτικά τη βρωμιά από τα παπούτσια, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Για την επίμονη βρωμιά, μπορείτε επίσης να βουρτσίζετε τα παπούτσια κάτω από τρεχούμενο νερό. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα καθαρισμού. ζημιές σαπούνι δέρμα.

Stuff καθαρίζονται δερμάτινα παπούτσια με την εφημερίδα, και να αλλάξετε την εφημερίδα τακτικά. Αυτό τους βοηθά να στεγνώσει πιο γρήγορα. (Σημείωση: GORE TEX επένδυση παπούτσια στεγνώσουν καλύτερα χωρίς καμία εφημερίδα στο εσωτερικό τους)

Περιμένετε έως ότου το δέρμα στεγνώσει εντελώς, πριν από τη θεραπεία τους.

Φρεσκάρισμα:

Τα πόδια μας μπορεί να περικλείεται στα παπούτσια μας για μέχρι 16 ώρες κατά τη διάρκεια της μακράς πεζοπορίες, περιηγήσεις με ποδήλατο ή μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ο ιδρώτας συσσωρεύεται σε κάλτσες και παπούτσια. Το παρήγορο ζεστασιά αυτής κλειστό υγρό περιβάλλον δημιουργεί το πρόσφορο έδαφος για τα μικρόβια. Η τακτική εφαρμογή των προϊόντων φρεσκάρισμα βοηθά να κρατήσει το εσωτερικό των παπουτσιών σας φρέσκο ​​και καθαρό.

Αποθήκη:

Εάν αποθηκεύονται σωστά, ένα παπούτσι διατηρεί το σχήμα και τη λειτουργία του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αποθηκεύετε ποτέ τα παπούτσια όταν είναι βρεγμένο ή λερωμένο. Αυτό κάνει το δέρμα εύθραυστο.

Μετά φορώντας, παπούτσια κατάστημα με γλώσσες πλήρως ανοικτή και πάτους αφαιρεθεί σε ένα σκιερό, ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο

καλαπόδια θα πρέπει πάντα να τοποθετούνται σε ξηρό παπούτσια πριν από την αποθήκευση

Μην αποθηκεύετε ποτέ τα παπούτσια όταν είναι υγρό, ή σε ανεπαρκώς αεριζόμενους χώρους, όπως σε ένα αυτοκίνητο, μια πλαστική σακούλα ή ένα κελάρι

Μη στεγνώνετε κοντά σε πηγή θερμότητας (φωτιά, καυτό φούρνο, κ.λπ.)

Παπούτσια με δερμάτινων επενδύσεων μπορεί να είναι γεμιστό με την εφημερίδα. Παπούτσια με TEX επένδυση GORE στεγνώσουν γρηγορότερα χωρίς καμία εφημερίδα μέσα


Αν ψάχνετε για Mammut Trovat Advanced High Goretex, είστε τυχεροί. Στο δικό μας outdoor κατάστημα, έχετε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές και με την πεποίθηση ότι το κατάστημα σας δίνει ότι θέλετε όπως το trekkinn. Μην περιμένετε άλλο και τοποθετήστε την παραγγελία σας σε Ανδρικά παπούτσια προϊόντα. trekkinn προσφέρει μια αποκλειστική σειρά από Μπότες για διάφορα είδη δραστηριοτήτων. Δικά μας Μπότες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να σας δώσουν πλήρη έλεγχο, μη έχοντας σημασία οι καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά Mammut Trovat Advanced High Goretex

Φύλο
Χαρακτηριστικά
Τεχνολογίες
Μπότες ύψος
Υλικά
Τεχνολογίες σόλα
Προτεινόμενη χρήση
Χρώμα

Tecnologias Mammut Trovat Advanced High Goretex

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (5)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Ειναι καλο

-

Έφτασε από την Ιαπωνία σε περίπου δύο εβδομάδες και δεν υπήρχε δασμός. Ο αστράγαλος αισθάνεται πολύ μαλακός

Άνεση και ποιότητα

-

Συνήθως αγοράζουν μπότες Salomon, αλλά προσπάθησαν Mammut αυτή τη φορά .. δεν απογοητευμένος .. άνετο, ελαφρύ και φαίνεται πολύ καλά φτιαγμένο. 5 *

Εξαιρετική

-

Πολύ καλά παπούτσια και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστώ πολύ

πεζοπορία

-

Μεγάλη παπούτσια για trekking, το μέγεθος ελαφρώς bolshemerit όπως φάνηκε στο πρώτο πολύ δύσκολο, τότε το συνηθίσετε.

μαμμούθ

-

Άψογη εξυπηρέτηση, μπότες απλά εκπληκτικό

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο