Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

measures-covid-19

banner campana

Εάν εμείς #stayathome θα κερδίσουμε!

Από το tradeinn θέλουμε να εκφράσουμε την πιο ειλικρινή εγγύτητα σε όλες τις οικογένειες που επηρεάζονται άμεσα από τη μόλυνση από το COVID-19 και ταυτόχρονα καλούμε όλους τους πολίτες του κόσμου να σέβονται σχολαστικά τους περιορισμούς που υπαγορεύουν οι υγειονομικές αρχές.
Όλοι έχουμε μια ασταμάτητη επιθυμία να ξαναρχίσουμε την κανονικότητά μας, να αρχίσουμε να κάνουμε σπορ ξανά ως ομάδα, να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον μετά από προσπάθεια.

Από το tradeinn, είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στις συστάσεις των υγειονομικών αρχών σχετικά με την προειδοποίηση δημόσιας υγείας που παράγει το COVID-19.
Τα γραφεία και οι αποθήκες ακολουθούν όλους τους κατάλληλους κανόνες υγιεινής και όλο το προσωπικό μας είναι απομονωμένο από την επαφή με τους ξένους. Είναι σαν να είσαι στο σπίτι, με την οικογένεια.
Οι εταιρείες μεταφορών πραγματοποιούν επίσης δραστηριότητες συλλογής και παράδοσης, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας και με την εξαίρεση κάποιων σποραδικών καθυστερήσεων, δεν υπάρχουν προβλήματα.
Μπορείτε να αγοράσετε με ευκολία, όλα επιστρέψετε σε 90 ημέρες από τις 16/03/20 και θα τηρηθεί , απλά πρέπει να κάνετε το αίτημα online και αν και τα πακέτα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν, φυσικά θα τα δεχτούμε.
Η εξυπηρέτηση πελατών μας θα σας βοηθήσει με email, chat, τηλέφωνο, whatsapp, facebook, messenger και twitter για να χειριστείτε οποιαδήποτε ερώτηση ή συμβάντα.

Αναμένοντας την επιστροφή στην ομαλότητα για όλες τις οικογένειες, ας εργαστούμε όλοι μαζί για να είμαστε προστατευμένοι!

Χαιρετισμοί,

Δαβίδ Μάρτιν
Tradeinn Διευθύνων Σύμβουλος

Βοήθεια & Επικοινωνία
Κλείσιμο