Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Millet

Millet High Route Goretex

Millet High Route Goretex

Millet High Route Goretex

  • Millet High Route Goretex
  • Millet High Route Goretex
  • Millet High Route Goretex
  • Millet High Route Goretex

Millet High Route Goretex

Περιγραφή προϊόντος Millet High Route Goretex

Νέα φέτος το καλοκαίρι, ο Ύπατος Route GTX αλπικό trekking παπούτσι έχει σχεδιαστεί για την αλπική ενθουσιώδης και κατασκευαστεί για υψηλό ρυθμό περιπάτους στα βουνά. Με ένα δερμάτινο nubuck άνω και ένα ημι άκαμπτο μαλακό flex, αυτή η μέση περικοπή παπούτσι παίρνει στα κλασικά και συνδυάζει με άνεση. Το πάνω μέρος nubuck κλασικό βελούδινη επιφάνεια είναι ανθεκτική στη φθορά και γίνεται υδρόφοβο και αδιάβροχο για την ενίσχυση των δυνατοτήτων προστασίας της. Η μεμβράνη Gore Tex® είναι αδιάβροχο, αναπνέει για την πρόληψη πόδια σας από να πάρει υγρό από αυτές τις μεγάλες βόλτες και ένα κάλυμμα Neoprene® κλειδώνει την υγρασία. Για να ολοκληρωθεί αυτή η προστασία από τα στοιχεία, ένα ελαστικό καπάκι toe και φτέρνα φρουρά προστατεύουν από επιπτώσεων και από βλάβες τόσο στο πορτμπαγκάζ διαρκούν περισσότερο, και η Vibram® σόλες πυκνή σύνθεση δημιουργεί ένα ανθεκτικό φράγμα ανάμεσα στα πόδια σας και το έδαφος. Παρόλα αυτά, είναι ελαφρύ και πάνω απ 'όλα, παρέχει καλή πρόσφυση και υψηλή πρόσφυση. Η Phylon και ανακυκλώνονται ενδιάμεση σόλα EVA παρέχει υποστήριξη και απορρόφηση των κραδασμών, τη σταθεροποίηση και την απορρόφηση των κραδασμών της πτέρνας. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται περαιτέρω από το τακούνι Trident®, το οποίο σταθεροποιεί τα πόδια και απορροφά τους κραδασμούς. ημι άκαμπτο μαλακό flex της ενισχύει την δυναμική κίνηση. Το παπούτσι διαθέτει ένα αλπικό Trek Fit ™ που αναπτύχθηκε για τη βελτιστοποίηση της άνεσης αποφεύγοντας οποιαδήποτε σημεία πίεσης στο οστό του αστραγάλου, φτέρνα, κουτουπιέ, καμάρα και...

Χαρακτηριστικά:

Δραστηριότητες:

Πεζοπορία

Trekking

Mid κομμένα WR nubuck δέρμα άνω

Πολύ άνετη εφαρμογή, ημι άκαμπτο μαλακό flex, συμβατό με το φως κραμπόν και χιονοπέδιλα

Αδιάβροχο, διαπνέον μεμβράνη / Neoprene® φούσκα

Αστράγαλο προστασία των οστών, ακριβή σύσφιξη, υβριδικά δέσιμο (θηλιά / ιμάντα) για κράτημα και ομοιόμορφη πίεση

φτέρνα σταθεροποιητή κραδασμών

Καουτσούκ toe και φτέρνα φύλακες

Ακριβής, υψηλή πρόσφυση προσέγγιση εξωτερική σόλα

προδιαγραφές:

ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ:

Nubuck WRR 1,8 χιλιοστά

AFC System ™

Μεμβράνη GORE TEX®

Ενδιάμεση σόλα: Phylon & EVA Ανακυκλωμένο. Trident® Heel

Σόλα Vibram® Winkler Evo

Alpine Fit / Ημι άκαμπτο Flex

Βάρος 1.03 Kg

Τεχνολογία:

Alpine Εμπειρογνώμονας ταιριάζει:

Πρόστιμο και άνετο ιταλικό ταιριάζει. υποστήριξη φτέρνα και βελτιστοποιημένη κουτουπιέ. Εμπρός ακρίβεια. Προστασία και προσαρμοσμένη θερμότητα τοποθέτηση στο μπροστινό πόδι.

Mid κομμένα:

Η μέση περικοπή σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Είναι προστατευτικό, ενώ επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία. Χτισμένο για οποιαδήποτε δραστηριότητα στο βουνό.

Soft Flex:

Alpine παπούτσι ταξίδι. Μαλακότερο στήριξη ενισχύει τη φυσική κίνηση του ποδιού. Η συνεχής απορρόφηση των κραδασμών κατά τη διάρκεια της μακράς περιπάτους.

Vibram Winkler Evo:

Sole με μεγάλη επιφάνεια επαφής για να εξασφαλιστεί η καλή πρόσφυση σε λασπώδη ή ανώμαλο έδαφος.

Φροντίδα:

Κεχρί προϊόντα δεν είναι μόνο σχεδιαστεί για να διαρκέσει, είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί. Η προσεκτική χρήση και τακτική συντήρηση θα εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα από τα προϊόντα σας και θα παρατείνει τη ζωή τους.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε πάντα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος σας.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ:

παπούτσια κεχρί θα πρέπει να πλένονται με νερό και με το χέρι χρησιμοποιώντας μια μαλακή βούρτσα ή ένα σφουγγάρι.

Πάνω απ 'όλα, ποτέ μην βάζετε τα παπούτσια σας είτε σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο.

Η ξήρανση θα πρέπει να γίνει με φυσικό τρόπο.

σακίδια:

Κεχρί σακίδια θα πρέπει να πλένονται με νερό και με το χέρι χρησιμοποιώντας μια μαλακή βούρτσα ή ένα σφουγγάρι.

Πάνω απ 'όλα, ποτέ μην βάζετε τσάντα σας είτε σε ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο.

Η ξήρανση πρέπει να γίνει στο ύπαιθρο.

ΣΧΟΙΝΙΑ:

Η φροντίδα για ένα σχοινί είναι κρίσιμη προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη ασφάλεια όταν χρησιμοποιείται.

Για να πλύνετε ένα σχοινί, είναι απαραίτητη η χρήση καθαρού, χλιαρού νερού (θερμοκρασία μικρότερη από 30 ° C) και ένα μη επιθετικό απορρυπαντικό (όπως ένα υγρό σαπούνι Μασσαλία τύπου απορρυπαντικό ή ένα απορρυπαντικό για ευαίσθητα υφάσματα). Εάν είναι απαραίτητο, βούρτσα με μια μαλακή βούρτσα.

Η ξήρανση πρέπει να γίνει στη σκιά και μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας.

Αποθηκεύστε το σχοινί σας σε ένα ξηρό μέρος, μακριά από τον ήλιο.

ΥΠΝΌΣΑΚΟΙ:

Αέρα από Κεχρί υπνόσακο σας τακτικά για να το δώσει πίσω ένα κομμάτι της φρεσκάδας και για να βεβαιωθείτε ότι η τσάντα είναι εντελώς στεγνό πριν την αποθηκεύσετε μακριά.

Για υπνόσακους που δεν περιέχουν τα κάτω, ισχύουν γενικές οδηγίες πλυσίματος και στεγνώματος.

Για υπνόσακους που περιέχουν τα κάτω, ανατρέξτε στην ενότητα "Προϊόντα που περιέχουν Down," παρακάτω.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ DOWN:

Όταν έχουμε να κάνουμε με προϊόντα που περιέχουν τα κάτω (100% ή υβριδικό), πλυντήριο γίνεται χρησιμοποιώντας μια λεπτή πρόγραμμα με ένα ειδικό απορρυπαντικό κάτω ή ενός μη επιθετική απορρυπαντικό, μαζί με μπάλες του τένις τοποθετείται στην πλύση για να αποτραπεί η προς τα κάτω από κολλήσουν μεταξύ τους. Εάν υπάρχει πάρα πολύ απορρυπαντικού απομείνει, εκτελέστε το πρόγραμμα ξεβγάλματος και πάλι από μόνη της. Μην τοποθετείτε το προϊόν μέσα από τα πλυντήρια ρούχων γύρισμα του κύκλου.

Η ξήρανση μπορεί να γίνει επίπεδη στο ύπαιθρο, γυρίζοντας πάνω από το προϊόν τακτικά για να στεγνώσει καλά, ή σε ένα στεγνωτήριο σε μια λεπτή πρόγραμμα.

ΡΟΎΧΑ:

Millet ενδύματα πρέπει να πλένονται στο πλυντήριο στους 30 ° C, και η μηχανή ξηραίνεται χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα χαμηλής θερμοκρασίας. Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη ρούχων χωρίς υποβάθμιση του προϊόντος, από κοντά όλα τα κλεισίματα βέλκρο, snap στερεώσεις και φερμουάρ, και να χαλαρώσει ελαστικά κορδόνια περίσφιξης πριν βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο.

ΡΟΥΧΑ ΜΕ αδιάβροχα υλικά:

Αυτή είναι η περίπτωση ιδιαίτερα για τα ακόλουθα υλικά: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Μετά το κλείσιμο των στερεώσεις βέλκρο, φερμουάρ και κουμπώστε τα πώματα, πλύνετε το προϊόν σας στους 30 ° C με ένα κομμάτι της μη επιθετική απορρυπαντικό ή ένα ειδικό απορρυπαντικό για αδιάβροχα υλικά. Εάν υπάρχει πάρα πολύ απορρυπαντικού απομείνει, να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα ξέπλυμα ξανά από μόνη της. Η ξήρανση πρέπει να γίνει στο ύπαιθρο ή σε ένα στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό προϊόν για την αποκατάσταση αδιάβροχο προϊόν σας ή να το δώσει πίσω απώθηση του νερού.


Με Millet High Route Goretex μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου σας χωρίς επιπλοκές. Αν σας αρέσει η μάρκα Millet και τα outdoor προϊόντα, επισκεφθείτε τις κατηγορίες του Ανδρικά παπούτσια προϊόντων που σας ενδιαφέρει και να δώσετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν και να το λάβετε σε λίγες ημέρες. Στόχος μας trekkinn είναι να κάνουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας προσιτά σε όλους με μια αποτελεσματική παγκόσμια υπηρεσία παράδοσης.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Millet High Route Goretex

Αδιάβροχη μεμβράνη
Προτεινόμενη χρήση
Χρώμα
Χρώμα
Δραστηριότητα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (3)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Κεχρί goretex υψηλό δρόμο

-

Μια χαρά. στόχος GR20

πολύ καλά

-

Καλή εκκίνηση. Καλή σόλα. Ευέλικτο και ελαφρύ, αλλά δεν είναι αρκετό

Κεχρί goretex υψηλή διαδρομής

-

υψηλής ποιότητας, το μικρό βάρος και άνετη

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων