up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Osprey
360

Osprey Atmos AG 65L Backpack

Osprey Atmos AG 65L Backpack

plus
  • 360Osprey Atmos AG 65L Backpack
  • Play videoOsprey Atmos AG 65L Backpack
  • Osprey Atmos AG 65L Backpack
  • Osprey Atmos AG 65L Backpack

Osprey Atmos AG 65L Backpack

Περιγραφή προϊόντος Osprey Atmos AG 65L Backpack

Αν υπάρχει ένα προϊόν το οποίο συνεχώς υπερβαίνει τα ετήσια διαγράμματα εξοπλισμού πεζοπορίας και κατασκηνώσεων , αυτό θα ήταν το σακίδιο Osprey Atmos AG 65L . Ο Atmos AG 65L, που κερδίζει πολλά διεθνή βραβεία χάρη στη χρησιμότητα και την αντοχή του, θα προσφέρει πάντα εξαιρετική απόδοση σε οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα.

Κατασκευασμένο από 100D x 630D Dobby νάιλον, το Atmos AG 65L έχει εξαιρετική αντίσταση που το καθιστά ιδανικό για ταξίδια κάμπινγκ σε εβδομαδιαία βάση. Το σύστημα ανάρτησης Anti Gravity ™ συνδυάζει ένα αναπνεύσιμο, μαλακό ραβδωτό υποστήριγμα με ιμάντα ExoForm ™ για μια άνετη, σταθερή εμπειρία που κατανέμει το φορτίο του πακέτου σε ολόκληρο τον κορμό σας. Αυτή η πλεξούδα είναι πλήρως προσαρμόσιμη και μειώνει την τριβή χάρη στον απρόσκοπτο σχεδιασμό της

Επτά εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ απλώνεται απέναντι από την επιφάνεια του Atmos AG 65L, επιτρέποντάς σας να οργανώσετε με ακρίβεια τα εργαλεία, τα μπουκάλια νερού και τα υπάρχοντά σας και δίνοντάς σας γρήγορη πρόσβαση χωρίς κίνδυνο να χάσετε τίποτα. Ένας εσωτερικός θύλακας ενυδάτωσης σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεξαμενές έως και 3 λίτρων, ενώ ένα ενσωματωμένο κάλυμμα FlapJacket ™ σας επιτρέπει να καλύπτετε το εσωτερικό του Atmos AG 65L όταν χρειάζεστε αυτή τη μικρή επιπλέον ένταση. Αποθηκεύστε τα συνημμένα πηδαλιούχας που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αυτά τα πολύτιμα όργανα μαζί σας, ελεύθερα, ανά πάσα στιγμή. Το πρωτοποριακό νέο Atmos AG είναι εξοπλισμένο με το μοναδικό ανασταλτικό σύστημα BackGravity, το οποίο ενσωματώνει τον πρώτο παγκοσμίως πλήρως αεριζόμενο ιστό. Είτε εξερευνάτε ζεστά κλίματα είτε πεζοπορείτε μέσα από τη δεξαμενή tundra, το απρόσκοπτο πλέγμα και το backpanel τρισδιάστατης κοιλότητας ισούται με τον απαράμιλλο εξαερισμό και την άνεση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση μεταφοράς φορτίου. Συμπληρώστε το Atmos AG στο μέγιστο και θα αισθανθείτε σχεδόν χωρίς βάρους στην πλάτη σας. Χάρη στην πλεξούδα ExoForm Biostretch, τη ράβδο ανύψωσης φορτίου και το Fit στον ιστό ιπτάμενου Fly. Η συμπίεση InsideOut παρέχει εντυπωσιακή υποστήριξη φορτίου, μειώνοντας την κόπωση, ώστε να μπορείτε να ωθήσετε τις περιπέτειές σας πιο σκληρές και μεγαλύτερες. Χρειάζεστε εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία σας; Οι διπλές τσέπες με φερμουάρ, το βασικό φερμουάρ και τα κορυφαία σημεία εισόδου στο καπάκι σημαίνουν ότι, ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζετε, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε το κιτ σας. Το εξάρτημα μας Osprey Stow στο πηδάλιο του trekking pole σας επιτρέπει είτε να στοιβάζετε είτε να έχετε πρόσβαση στους πόλους σας χωρίς να αφαιρείτε τη συσκευασία σας. Ένα μεγάλο διαμέρισμα βάσης υπνόσακου με εσωτερικό διαιρέτη σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ξεχωριστά τα εργαλεία σας όταν χρειάζεται. Όταν ο καιρός στρέφεται για τη χειρότερη ανάπτυξη του ενσωματωμένου & αφαιρούμενου βυθίσματος που περιέχεται μέσα στο καπάκι.Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Χαρακτηριστικά:Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
AntiGravity 3D ανασταλμένο πλέγμα ματιών / hipbeltΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Μονάδα ExoForm / BioStretch με ράβδο ανύψωσης φορτίουΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Στεφανιαίο λουρί με σφυρίδα έκτακτης ανάγκηςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πρόσβαση στο καπάκιΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
FlapJacket επάνω κάλυμμα για χρήση χωρίς καπάκιΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Stretch μπροστινή τσέπηΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δύο τσέπες με ιμάντες ισχίου με φερμουάρΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αποθηκεύστε το συνημμένο πόλο πεζοπορίαςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δύο βρόχους τσεκούρι πάγουΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ενσωματωμένη και αποσπώμενη επένδυσηΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Θάλαμος βάσης υπνόσακου με εσωτερικό διαιρέτηΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Τοποθετήστε τον προσαρμοσμένο στον ιστό ιμάνταΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Συμβατό με δεξαμενή υδραυλικήςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βασική καταχώρηση φερμουάρΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εξωτερικά μανίκια χειρισμού και χειριστήρια φτυάτωνΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εσωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσηςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εσωτερικός ιμάντας συμπίεσης κορυφαίου φορτίουΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ελαφρύ περιφερειακό πλαίσιοΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ρυθμιζόμενη πίσω σύστημα συστήματος αναστολής τραβηγμένων τραμπολίνων AntiGravityΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αφαιρούμενοι ιμάντες υπνόσακουΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δερμάτινες τσέπες με τεντώστε το πλέγμαΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Δύο φερμουάρ με εύκολη πρόσβαση στις μπροστινές τσέπεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Προδιαγραφές:Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάρος: 2,18 kgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Μέγιστες διαστάσεις: (mm) 840 (l) x 380 (w) x 390 (d)Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
S / Μ: 46 53 cm.Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
LG: 51 58cm.Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
SIZE NAME LΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εύρος φορτίου Ελάχιστο 14 KgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εύρος φορτίου Μέγιστο 23 KgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Περιοχή φόρτωσης Ελάχιστη 30 λίβρεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Φάσμα φορτίου Μέγιστο 50 λίβρεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ρυθμιζόμενη ρύθμιση του κορμούΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Περιοχή προσαρμογής Ελάχιστο 20 ίντσεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Μέγιστο εύρος προσαρμογής 23 ιντσώνΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Fit Εύρος Ελάχιστη 51 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Fit Range Max 58 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Όγκος Cu 4150 InΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Λόγος όγκου 68Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάρος συσκευασίας 2,04 KgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάρος συσκευασίας 4,5 lbsΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ύψος συσκευασίας 89 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πλάτος συσκευασίας 38 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάθος συσκευασίας 39 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ύψος πακέτου 35 ιντσώνΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πακέτο πλάτους 15 ιντσώνΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάθος πακέτου 15 InΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
SIZE NAME MΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εύρος φορτίου Ελάχιστο 14 KgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εύρος φορτίου Μέγιστο 23 KgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Περιοχή φόρτωσης Ελάχιστη 30 λίβρεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Φάσμα φορτίου Μέγιστο 50 λίβρεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ρυθμιζόμενη ρύθμιση του κορμούΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εύρος προσαρμογής Ελάχιστο 18 InΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Fit Range Max 21 InΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Εύρος προσαρμογής Ελάχιστη 46 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Fit Range Max 53 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Όγκος Cu 3967 σεΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Λόγος όγκου 65Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάρος συσκευασίας 1,98 KgΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πακέτο Βάρος 4,37 LbsΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ύψος συσκευασίας 84 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πλάτος συσκευασίας 38 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάθος συσκευασίας 39 CmΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Ύψος συσκευασίας 33 ίντσεςΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Πακέτο πλάτους 15 ιντσώνΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Βάθος πακέτου 15 InΑν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.
Αν ψάχνετε για να μειώσετε το βάρος στο τελευταίο γραμμάριο, τότε το FlapJacket σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και να διατηρήσετε τα εργαλεία σας προστατευμένα από τα στοιχεία. Όλοι αυτοί οι λόγοι και πολλά άλλα εξηγούν γιατί η Atmos AG έχει κερδίσει το βραβείο Innovation Gold.


Θέλετε περισσότερα outdoor προϊόντα από την μάρκα Osprey; Στο trekkinn, το ηλεκτρονικό σας outdoor κατάστημα, έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο αριθμό outdoor προϊόντων που σχετίζονται με Osprey Atmos AG 65L Backpack. Αυτή τη στιγμή Osprey Atmos AG 65L Backpack είναι άμεσα διαθέσιμο. Οι ανάγκες του πελάτη που δημιουργούνται, έρχονται πρώτα σε εμάς και εμείς επιλέγουμε κάθε προϊόν outdoor σε εξοπλισμό με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικά Osprey Atmos AG 65L Backpack

Χρώμα
Ικανότητα
Φύλο
Προτεινόμενη χρήση
Ηλικία
Κατασκευή

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (64)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Καλύτερο σακίδιο

-

Εγώ, ο οποίος ιδρώνει λίτρα με την παραμικρή προσπάθεια, κερδίζω. κάλυμμα βροχής παρέχεται στην πάνω τσέπη. χωρίς ουροδόχο κύστη.

Κατασκήνωση

-

Το καλύτερο σακίδιο που είχα ποτέ στη ζωή του τροχόσπιτου μου, το μέγεθος και η άνεση είναι απίστευτο

Συνιστάται

-

Υπέροχη αγορά! Πολύ άνετη πλάτη εξαιρετικής ποιότητας. Ικανοποιημένος

Μεγάλη τσάντα

-

Είναι πραγματικά καλό και πέρα από τις προσδοκίες μου. Αγαπώ πολύ

Εξαιρετική γρήγορη παράδοση

-

σούπερ γρήγορη παράδοση, σακίδιο ποιότητας osprey AG65L, ανταγωνιστική τιμή, προτείνω αυτόν τον ιστότοπο, σας ευχαριστώ.

Καλή τιμή για ένα εξαιρετικό προϊόν

-

αυτό είναι το αγαπημένο μου σακίδιο για όλα τα ταξίδια μου, καθώς είναι πρακτικό και δεν αισθάνεστε ότι είναι βαρύ στους ώμους σας. Το προτείνω για πεζοπορίες και για οπαδούς σακιδίων.

Ανασκόπηση

-

Ιδανικό για πεζοπορία, πεζοπορία.

Osprey atmos

-

Ποιότητα Osprey. Το λατρεύω. Περιλαμβάνεται βροχή.

Καλή τιμή και γρήγορη παράδοση

-

Η τιμή της αποσκευής είναι ακόμη καλύτερη από ένα τοπικό κατάστημα εδώ, ακόμη και συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής. Δεύτερη φορά να αγοράσετε πράγματα από την Trekkinn και ήταν λίγο διστακτική καθώς κάποιες κριτικές λένε ότι η παράδοση είναι κακή και αργή. Αλλά η εμπειρία μου είναι πολύ καλή, αγόρασα μια λάμπα κεφαλής και παραδόθηκε σε 3 ημέρες και πρόσφατα αγόρασε αυτήν την τσάντα και χρειάστηκε περίπου 1 εβδομάδα για παράδοση.

Εκπληκτικός

-

Αγόρασα αυτό το σακίδιο πριν από 2 χρόνια και είναι σαν καινούργιο! Εξαιρετική εσωτερική διανομή, εξισορροπεί το βάρος πολύ καλά, άνετα, συμπαγή και άριστης ποιότητας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μικρότερο αφού τώρα καταλαμβάνω λιγότερο χώρο

αξιοσύστατος

-

Πλήρως δυναμική αγορά, άνετη και συνιστάται στη χρήση. Είναι μια δίμηνη δοκιμή και χαίρομαι που το Osprey Atmos AG 65 L είναι ιδανικό. Πολύ καλή επιλογή.

Αποθηκεύτηκε την ημέρα

-

Πραγματικά ήθελε αυτό το πακέτο, αλλά οι αναζητήσεις δεν βρήκαν διαθεσιμότητα στις ΗΠΑ. Λίγες μέρες αργότερα (και νωρίτερα από ό, τι κοινοποιήθηκε) έφτασε! Εξαιρετική εξυπηρέτηση, σταθερή τιμολόγηση, νέα μετάβαση στον αγαπημένο υπερσύνδεσμο.

Το λατρεύω

-

είναι πολύ καλό. Δεν αισθάνομαι πόνο στην πλάτη. Θα αγοράσω ένα άλλο προϊόν osprey.

Καλύτερη τσάντα εκεί έξω

-

Καλή τσάντα , Υπάρχει ένα κάλυμμα σακιδίου μέσα στην επάνω τσέπη της τσάντας。

Χρήσιμο σακίδιο

-

Αυτό το σακίδιο βάρους osprey Atmos AG 65L είναι ελαφρύ και όχι βαρύ. Το χρώμα του αρέσει. Η επάνω τσέπη μπορεί να αφαιρεθεί και το κάλυμμα μπορεί να λυγίσει απευθείας για να το φορέσει.

Ικανοποιητική εμπειρία

-

Παραγγέλθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου, παραδόθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Λιγότερο από 2 εβδομάδες στον μισό κόσμο, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ γρήγορο. Όλο το σύστημα είναι εύκολο στην αναζήτηση του αντικειμένου, βολικό για αγορά και γρήγορη παράδοση και το πιο σημαντικό είναι πραγματικά φθηνό. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω ξανά και ξανά εδώ.

Εξαιρετική μέχρι στιγμής, αλλά δύσκολο να πάρει τη σωστή εφαρμογή

-

Χρησιμοποίησα αυτό το σακίδιο για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά και η άνεση μέχρι στιγμής. Η ποικιλία και ο αριθμός διαφορετικών διαμερισμάτων είναι μεγάλη. Η μόνη κριτική μου θα ήταν ότι η σωστή προσαρμογή από μόνη σας μπορεί να είναι περίπλοκη καθώς υπάρχουν τόσες πολλές προσαρμογές που μπορούν να γίνουν. Αυτό φαίνεται επίσης λίγο βαρύτερο από ορισμένα άλλα πακέτα.

Καλή τσάντα

-

Υπάρχει ένα κάλυμμα σακιδίου στην επάνω τσέπη της τσάντας. Αυτό το είδος δεν αναφέρεται στον σειριακό αριθμό του προϊόντος, κάτι που αποτελεί απροσδόκητη έκπληξη.

Ανεση

-

Υπέροχο σακίδιο, ιδανικό για μερικές μέρες στα περίχωρα.

Καλύτερη τσάντα εκεί έξω

-

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες τσάντες εκεί έξω. Μαζί με την πεντακάθαρη εγγύηση της Osprey, δεν θα ήταν και ανόητη. Εξαιρετική τιμή εδώ (αν και πληρώνετε επιπλέον για αποστολή DHL, αξίζει τον κόπο!).

Καλύτερο σακίδιο 65l

-

Πραγματικά άνετο σακίδιο για πεζοπορίες. Πολύς χώρος και αποθηκευτικός χώρος. Το άνω κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί για ελαφρύτερη έκδοση. Δοκιμασμένο στο TMB, ήταν καλός φίλος. Ένα μικρό ζήτημα, η τσάντα μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο θορυβώδης λόγω του συστήματος ανάρτησης.

Ερώτηση

-

Γεια έρχεται με κάλυμμα βροχής;

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Χαίρετε,

Δεν έρχεται με κάλυμμα βροχής, προτείνουμε Osprey Ultralight Raincover μέγεθος L

Χαιρετισμοί

Εξοχος

-

Πολύ υψηλής ποιότητας τσάντα που παραδίδεται εγκαίρως στην αρχική της συσκευασία Osprey Sealed. Προτεινόμενος πωλητής! Αυτή είναι η τρίτη αγορά μου από αυτούς.

Εύχρηστος

-

Εύκολο στη χρήση, με πολλές λειτουργίες και πολλές εγκαταστάσεις, η κορυφαία τσάντα μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς εγκατάσταση

Πολύ καλό σακίδιο

-

Μπορεί να είναι βαρύτερο από άλλα, αλλά αυτό είναι πολύ πιο άνετα. Φαίνεται και αισθάνεται πολυτελή. Πολύ ανθεκτικά υλικά και φερμουάρ. Μακάρι να είχε ένα μπροστινό φόρτωμα φόρτωσης επίσης.

Πολύ άνετο και πρακτικό

-

Μου άρεσε το μοντέλο και τα υλικά. Εξαιρετικά πρακτικό με όλες τις τσέπες. Το κακό. Κάπως δύσκολο να αποθηκεύσετε τη φιάλη νερού. Και το σακίδιο μου είχε ένα ελάττωμα με κάποιο κρυμμένο velcro στο πίσω μέρος μιας τσάντας. Δεν συνέκλινε σωστά. Εκτός από αυτό όλα καλά. Και η παράδοση έφτασε την καθορισμένη ημερομηνία.

Μεγάλη σακίδιο

-

Μεγάλη σακίδιο

Τα αγαθά έφτασαν

-

Είναι καλό!

Ειναι καλο

-

είναι όπως αναμένεται από τον πωλητή εξαιρετική

Ανασκόπηση

-

Το αντικείμενο παραλαμβάνεται σε καλή κατάσταση. Όμορφα τυλιγμένο. Δοκίμασε την bagbag 65AG Atmos, πεζοπορία για περίπου 3 ώρες και ήταν υπέροχο. Μέχρι στιγμής το καλύτερο που είχα ποτέ. Σας ευχαριστώ.

άριστη

-

Άριστο σακίδιο πεζοπορίας, μπορείτε να βάλετε τα πάντα και είναι πάντα σε τάξη. Πολύ ελαφρύ. Είμαι ικανοποιημένος με την αγορά. Αξιόπιστο κατάστημα.

Υψηλής ποιότητας προϊόν με μεγάλη εξυπηρέτηση και οι τιμές είναι εκπληκτικές σε σύγκριση με uae αγορά

-

Έχω παραγγείλει 1 άτομα Osprey 65 τσάντα πεζοπορίας και 1 δεξαμενή νερού έλαβα το μέσα σε 30 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, το προϊόν ήταν πρωτότυπο και ωραίο σε ποιότητα, προσεκτικά packed.Price ήταν εκπληκτικά το ήμισυ της τιμής που διατίθεται σε amzone και UAE καταστήματα. εσείς για να είμαστε γνήσιοι και για τις υπηρεσίες σας. Θα συστήσω και σχεδιάζω να παραγγέλλω περισσότερα πράγματα, Οι επόμενες παραγγελίες θα είναι παπούτσια hikking.

Τέλειος

-

Το διέταξε για το σύζυγό μου. Είναι ερωτευμένος με αυτό. Ταιριάζει καλά και άνετα.

Μεγάλη

-

Αυτό είναι το καλύτερο σακίδιο που έχω δει, ανυπομονώ για όταν μπορώ να πάω μαζί του στα βουνά για να το δοκιμάσω! Πολλές ευχαριστίες στην ομάδα trekkinn για την υπηρεσία και τις καλύτερες τιμές.

Πολύ καλό προϊόν

-

Πολύ καλή σακίδιο ποιότητας, ήμουν ευχάριστα έκπληκτος που περιλαμβάνεται η κάλυψη βροχής που είναι κάτι που δεν έχω δει στα βίντεο σχόλια.

Οπως αναμενόταν

-

Όλα όσα αναμενόταν

Προσπαθήστε ακόμα

-

Δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω επί τόπου. αλλά ο μεγάλος αριθμός τσέπης και ο τρόπος να στερεωθεί στη μέση είναι χαρακτηριστικά που αποδίδω πολύ μεγάλη σημασία.

Κριτικές

-

Τα στοιχεία είναι όπως αναμένεται από τον πωλητή εξαιρετική

10 αστέρια!

-

Το προϊόν είναι φοβερό, είναι αυτονόητο. Ωστόσο, τι είναι καλύτερη είναι η τιμή trekkin.com και η υπηρεσία. Έχω γίνει ένας ανεμιστήρας ζωής ... 10 αστέρια! Φτάσαμε ακριβώς όπως αναμενόταν (υπήρξε μια ελαφριά τελωνειακή κατοχή ... αλλά η ακριβής ηλεκτρονική παρακολούθηση με ενημέρωσε ανά πάσα στιγμή). Συνεχίστε την ομάδα και ειλικρινή ευγνωμοσύνη. Τρία χαμόγελα! Σαταντού

Ανασκόπηση

-

Το προϊόν είναι ακριβώς όπως περιγράφεται. υψηλής ποιότητας ενός Muchila

Καλύτερο πακέτο εκεί έξω

-

Αγόρασα το Osprey Atmos AG 65L Gray Abyss (L) - και το αγαπώ. Μετά από να διαβάσω κάποιες αναθεωρήσεις ιστοτόπων, ανησυχούσα λίγο για θέματα ναυτιλίας - αλλά δεν αντιμετώπισα καθόλου προβλήματα! Έφτασε στο Κεντάκι, στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πολύ καλή κατάσταση και σωστά, όταν το είχαν προβλέψει. Έλαβα ενημερώσεις αποστολής μετά από κάθε βήμα της διαδικασίας και μπόρεσα ακόμη να δω μια φωτογραφία του πακέτου μετά από τη διαδρομή. Απλά πήρε αυτό το πακέτο στο Yosimite, και κάθε φορά που ήμουν κουρασμένος ή τόνισε στο μονοπάτι, θυμήθηκα ακριβώς πώς το πακέτο αγκάλιαζε τη μέση μου. Παρόλο που έφερα το πακέτο, αισθανόμουν ότι με ανέβαινε πάντα. Όταν ζήτησα αναζωογόνηση, ο σωλήνας καμηλοπάρδαλης προέκυψε από το άνοιγμα ενυδάτωσης και δεν είχα λιγότερη θρέψη από ένα νεογέννητο νοσηλευτικό από το άφθονο στήθος της μητέρας του.

Οπως ορίζεται

-

Παράδοση μεγάλη. Το προϊόν είναι εξαιρετικό

Νίκαια σακίδιο

-

Καλής ποιότητας

Μεγάλο προϊόν και αποτελεσματική υπηρεσία από trekkinn :)

-

Έχω ένα με μπλε χρώμα. Το προϊόν είναι ακριβώς όπως περιγράφεται. Δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη όταν το πλήρες, αλλά αισθάνεται σαν αντιβαρύτητα χαρακτηριστικό θα κάνει τη δουλειά του πολύ καλά. Τόσες τσέπες παντού, για να μπορώ να το φορτώσω έτσι που χρειάζομαι. Χάρη με την αγορά μου και η ναυτιλία ήταν γρήγορη. Η εξυπηρέτηση πελατών και η επικοινωνία από την ομάδα trekkinn ήταν μεγάλη όσο πάντα! Δεν μπορώ να περιμένω να χρησιμοποιήσω το νέο μου Osprey Atmos στο επόμενο ταξίδι περιπέτειας μου.

Ανασκόπηση

-

Μεγάλη σακίδιο και επίσης αυτή είναι η καλύτερη προσφορά τιμής εδώ! Άριστα, δεν υπάρχουν καθόλου ερωτήσεις.

Μου αρέσει

-

Μεγάλο και έξυπνο!

Εξαιρετικό προϊόν

-

Πήρα την πλάτη μου νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ακριβώς όπως περιγράφεται

Confort

-

Απίστευτη άνεση που προσφέρει η ανάρτηση κατά της βαρύτητας, καλή κατασκευή υλικών και πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Супер рюкзак

-

Ρουκζάκι απλά μπόμπα, πετάξτε, καλέστε τον προμηθευτή, και δοκιμάστε το στο δρόμο μου να μην το ξέρετε. Вместительный, с рюкзком, идет рейнкавер (чехол от дождя), что очень хорошо :). Όσο ικανοποιημένος είναι ο τρόπος ζωής του, όπως είναι και ο χρόνος (((

Πολύ καλό προϊόν

-

Χαρούμενος με την αγορά. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, άνετο και προσαρμοσμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διανέμει καλύτερα το βάρος.

Μου άρεσε πολύ

-

Έφτασε σε λιγότερο χρόνο από ό, τι υποσχέθηκε στο Μεξικό και το σακίδιο είναι όμορφο, μια πολύ καλή αγορά

Πολύ καλό προϊόν

-

Εξαιρετικό προϊόν, μικρό βάρος, πολλαπλά διαμερίσματα

Τέλεια!

-

Εξαιρετικό σακίδιο. Πολύ καλή ποιότητα, ο Osprey δεν περίμενε λιγότερο. Ιδανικός σύντροφος!

άνεση

-

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά ξέρω την αξιοθαύμαστη άνεση του, χρησιμοποίησα το μικρό του αδελφό του AG 50 για να φτιάξω τον St Jacques (1700 χλμ., Έχω χρόνο να το απολαύσω ...). Το αγόρασα επειδή έπρεπε να κάνω αυτονομία σε ένα ταξίδι (Μάιος 2019) και χρειάζονα μεγαλύτερη χωρητικότητα. το μόνο πραγματικά μικρό πρόβλημα είναι οι τσέπες του ιμάντα πολύ πίσω, διαφορετικά μια εξαιρετική τσάντα

Πολύ καλή εξυπηρέτηση

-

Η αποστολή έφτασε στον εκτιμώμενο χρόνο και μου έδωσαν μια άμεση απάντηση στις ανησυχίες μου. Εξαιρετικό προϊόν, πολύ καλής ποιότητας

κορυφή

-

Πολύ καλή ποιότητα

Αδιάβροχο

-

Μήπως αυτό το σακίδιο έρχεται με μια εσωτερική επένδυση;

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας,

Το Osprey Atmos AG 65L διαθέτει ενσωματωμένο και αποσπώμενο κούμπωμα

Χαιρετισμοί

Τέλεια

-

Το εξαιρετικό προϊόν υπερέβη τις προσδοκίες μου, το τέλειο όρο παράδοσης και την ποιότητα, συνιστώ αυτό το σακίδιο.

Το προϊόν είναι τόσο ωραίο και ο ρυθμός παράδοσης είναι τόσο γρήγορος.

-

Το προϊόν είναι τόσο ωραίο και ο ρυθμός παράδοσης είναι τόσο γρήγορος

Brutal

-

Γεια σας φίλοι, Η βαλίτσα είναι θεαματική, μεγάλη, άνετη, με χιλιάδες υπηρεσίες, είναι Brutal. Φτάσατε στην Κολομβία κανονικά σύμφωνα με την επιλογή αποστολής και μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο στο εθνικό ταχυδρομείο Σας ευχαριστώ

Βάρος !!!

-

Γεια σας, θα ήθελα να μάθω πόσο ζυγίζει το σακίδιο;

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας,

ζυγίζει 2,18 kg

Χαιρετισμοί

Ποιότητα και άνεση

-

Osprey μια ασφαλή τιμή Ελαφρύ Πολύ αποθήκευση Πολύ άνετο ιμάντα ώμου!

Γεια σου είναι αυτό το πακέτο ένα μέσο ή ένα μεγάλο; το μέγεθος λέει μόνο ml.

-

Ευχαριστώ

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Χαίρετε,

Έχει χωρητικότητα 65 L και 38 x 86 x 39 cm.


Χαιρετισμοί.

Φανταστικό

-

Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα, η αποστολή στη Χιλή εκπληρώθηκε τέλεια, το προϊόν είναι απίστευτο, ευχάριστη έκπληξη, ευχαριστώ πολύ.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up