Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Osprey

Ένα όνομα αναγνωρισμένο για υψηλή απόδοση, καινοτόμα σχέδια και ποιότητα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974, στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, από τους Mike Pfotenhauer και Laurie White.
Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σακίδια, τσάντες και αξεσουάρ Osprey: Talon, Tempest, Farpoint, Poco, Ultralight Stuff, Fairview, Sojourn, Aether, Hikelite, Daylite, Ultralight Drysack, Kyte και πολλά άλλα.
Ένα από τα πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά των σακιδίων Osprey που τα καθιστούν μοναδικά είναι η ζώνη ρύθμισης του ισχίου που διευκολύνει τη μεταφορά κατά την πεζοπορία. Διανέμει το βάρος και δεν το φορτώνει όλα στην πλάτη σας. Μην ξεχάσετε λοιπόν να αγοράσετε τα ανθεκτικά, ελαφριά, τεχνικά σακίδια μας την επόμενη φορά που θα κάνετε πεζοπορία!

BACKPACKING

 BACKPACKING

BIKING

BIKING

HIKING

HIKING

TRAVEL

TRAVEL

LIFESTYLE

LIFESTYLE

kids & accessories

kids & accessories

Τμήματα

Ενυδάτωση

Σακίδια και βαλίτσες

Όλα( Osprey )
Κλείσιμο