Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Sea to summit

Ελαφριά υπαίθρια προϊόντα ήταν δύσκολο να βρεθούν στην Αυστραλία στις αρχές της δεκαετίας του '80, οπότε ο Roland Tyson, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος Sea to Summit, άρχισε να φτιάχνει το δικό του.
Η ζήτηση για προϊόντα του Roland αυξήθηκε, και το 1984 ασχολήθηκε με το σχεδιασμό εργαλείων για δύο ατρόμητους αυστραλιανούς τυχοδιώκτες ανεβαίνοντας μια προηγουμένως χωρίς κλίμακα διαδρομή μέχρι τη βόρεια όψη του όρους Έβερεστ.
Αυτοί οι τυχοδιώκτες θα γίνουν αργότερα οι πρώτοι Αυστραλοί που θα κλιμακώσουν το βουνό και οι πρώτοι που θα το κάνουν χωρίς συμπληρωματικό οξυγόνο ή τοπικούς οδηγούς. Εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ με τον εξοπλισμό τους που το 1990, όταν ένας από τους τυχοδιώκτες σχεδίαζε μια αποστολή από τη «θάλασσα» στον κόλπο της Βεγγάλης έως την «κορυφή» του όρους Έβερεστ, ζήτησε και πάλι από τον Roland να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα εργαλεία για αυτόν. Αυτή η αποστολή ήταν επίσης επιτυχής και γεννήθηκε επίσημα η μάρκα Sea to Summit.
Το κλειδί σήμερα, όπως ήταν τότε, είναι η χρήση της τεχνολογίας αιχμής για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξοπλισμού που είναι ανθεκτικός και ελαφρύς, κατασκευασμένος για ακραία περιβάλλοντα και δραστηριότητες που ωθούν τα όρια.
Το Sea to Summit έχει έκτοτε εξελιχθεί σε μια βραβευμένη παγκόσμια μάρκα, διεθνώς αναγνωρισμένη για την παραγωγή εξοπλισμού τεχνικής περιπέτειας που πωλείται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Υπνόσακοι

Υπνόσακοι

Υπνοδωμάτια & μαξιλάρια

Υπνοδωμάτια & μαξιλάρια

Κάμπινγκ Κουζίνα

Κάμπινγκ Κουζίνα

Προσωπικός

Προσωπικός

Drybags

Drybags

αξεσουάρ

αξεσουάρ

Τμήματα

Aνδρικά ρούχα (6)

Γυναικεία ρούχα (2)

Εμπορεύματα (3)

Ηλεκτρονικά (2)

Κατασκήνωση και κάμπινγκ (68)

Σακίδια και βαλίτσες (213)

Υγεία και διατροφή (56)

Υλικό πεζοπορίας (6)

Υπνόσακοι (79)

Όλα( Sea To Summit )
Κλείσιμο