up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Treksta

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

plus
  • Play videoTreksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Περιγραφή προϊόντος Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Υπεραυτόματη μπότα μεσαίου ύψους με σύστημα BOA.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Άνω: αδιάβροχο δέρμα nubuck.

Επένδυση: Αδιάβροχη / αναπνέουσα μεμβράνη GORE TEX®

Σύστημα κλεισίματος: BOA

Τελευταία και Έννοια Παραγωγής: Τεχνολογία NESTFIT

Πέλμα: Μορφοποιημένη διπλή πυκνότητα EVA και PORON

Εξωτερική σόλα: Υπερπήδηση με σύστημα αντιολισθητικής ICELOCK

Βάρος: 645 gr.


Τεχνολογία:

Οι μπότες GORE TEX® είναι σχεδιασμένες να είναι αδιάβροχες και αδιάβροχες. Έχουν σχεδιαστεί από μηχανικούς για να αποκτήσουν μια βέλτιστη κλιματική άνεση.

Η συλλογή εκκίνησης Forest Treksta χρησιμοποιεί τη μεμβράνη GORE TEX®. Η μεμβράνη GORE TEX® είναι ελασματοποιημένη στο ύφασμα επένδυσης της μπότας για τη δημιουργία υφασμάτων υψηλής απόδοσης. Στη συνέχεια, οι ραφές σφραγίζονται με ειδική ταινία GORE TEX®.

Αυτή η επένδυση θα μας προσφέρει εγγυημένη και ανθεκτική αδιάβροχη προστασία, υψηλή αναπνοή και αδιάβροχο. Το μυστικό των υφασμάτων GORE TEX® βρίσκεται μέσα στην επαναστατική μεμβράνη του.

Το εκτεταμένο τμήμα PTFE της μεμβράνης περιέχει πάνω από 9 δισεκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους ανά τετραγωνική ίντσα. Αυτοί οι πόροι είναι περίπου 20.000 φορές μικρότεροι από μια σταγόνα νερού, αλλά 700 φορές μεγαλύτεροι από ένα μόριο υδρατμών.

Έτσι, ενώ τα σταγονίδια νερού δεν μπορούν να διεισδύσουν στη μεμβράνη GORE TEX®, οι ατμοί υγρασίας (αέριο) μπορούν εύκολα να διαφύγουν. Στεγανοποίηση ραφών Οι τρύπες από βελόνες στις ραφές μπορεί να είναι μικρές, αλλά μπορούν να προκαλέσουν διαρροές.

Γι 'αυτό και το πιο αδιάβροχο, αναπνεύσιμο, αδιάβροχο ύφασμα δεν θα σας κρατήσει ξηρό και άνετο εάν οι ραφές δεν είναι σφραγισμένες. Για την αδιάβροχη αντοχή και την αντοχή σε υγρά, τα προϊόντα GORE TEX® βασίζονται στις τεχνολογίες GORE SEAM TAPE.

Αυτές οι ταινίες σφραγίζουν μικροσκοπικές τρύπες που δημιουργούνται από βελόνες ραπτομηχανών. Το TREKSTA συνδυάζει τη μεμβράνη GORE TEX® με διαδικασία στεγανοποίησης ραφών με το GORE SEAM TAPE. Το αποτέλεσμα είναι μια εκκίνηση με εγγυημένη και ανθεκτική αδιάβροχη προστασία και μέγιστη αναπνοή.

Το Hypergrip παράγει τα πιο εξελιγμένα σφαιρίδια στον κόσμο. Με την εφαρμογή αποκλειστικών τεχνολογιών, οι εξωτερικές επιφάνειες Hypergrip δοκιμάζονται καθημερινά από όλα τα καταστήματα και τους πελάτες της (παγκοσμίως εμπορικά σήματα υποδημάτων), κερδίζοντας ικανοποίηση και αναγνώριση στην υπαίθρια αγορά.

Μια ομάδα περισσότερων από 40 επαγγελματιών εργάζεται στο τμήμα R & D της Hypergrip για να προσαρμόζει συνεχώς τις τελικές τεχνολογικές βελτιώσεις στις εξωτερικές τους επιφάνειες και να κερδίσει την αναγνώριση του Hypergrip ως κορυφαίου κατασκευαστή εξωτερικής εξωτερικής σόλας.

Τα υποδήματα TrekSta με IceLock στα εξωτερικά πέλματα προσφέρουν την καλύτερη πρόσφυση που υπάρχει στον πάγο και το χιόνι. Τα μικροακτινωτά νημάτια ευθυγραμμίζονται ηλεκτροστατικά στο ελαστικό υλικό της σόλας δημιουργώντας τάση επιφανειακής ολίσθησης. Τα κατακόρυφα ευθυγραμμισμένα νημάτια θα εκτίθενται για τη διάρκεια ζωής της σόλας, εξασφαλίζοντας μια σταθερή πρόσφυση καθώς φορούν.

Απαράμιλλη υποστήριξη, απίστευτη άνεση. Τα πρώτα παπούτσια που δημιουργήθηκαν πραγματικά για να ταιριάζουν στο ανθρώπινο πόδι. Οι τελευταίες μπότες του 3D Treksta NestFIT μιμούνται το φυσικό σχήμα του ανθρώπινου ποδιού.

Υπάρχουν δύο τύποι υποδημάτων: TrekSta NestFit Technology και οτιδήποτε άλλο. Το συμβατικό παπούτσι τελευταίο έχει κατασκευαστεί πάντα για ένα γενικευμένο σχήμα ποδιού.

Το τελευταίο NestFIT γεννήθηκε από μετρήσεις από περίπου 20.000 μεμονωμένα πόδια. ανθρώπινα πόδια ... όπως και τα δικά σου. Το επάνω μέρος, η εσωτερική σόλα, η μεσαία σόλα και η εξωτερική σόλα μούχλαζαν τέλεια στα μοναδικά περιγράμματα του ποδιού σας, προσφέροντας μια προσαρμοσμένη εφαρμογή σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη.

Ο τελευταίος αντικατοπτρίζει τα σημεία επαφής του ηγετικού τμήματος του μεγάλου ποδιού, την καμπύλη κατά μήκος των άλλων τεσσάρων ποδιών και την εσοχή της αψίδας και του τοίχου.

Το τελευταίο NestFIT έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει κάθε περίγραμμα του ανθρώπινου ποδιού, εξαλείφοντας περιττά κενά και σημεία πίεσης. Η εσωτερική σόλα ταιριάζει με τις καμπύλες και τα περιγράμματα του κάτω μέρους του ποδιού, εξαλείφοντας τα κενά για την απαράμιλλη άνεση.

Τρεις διαφορετικές πυκνότητες πολυμερούς EVA δίνουν τη σωστή ποσότητα στήριξης σε κάθε περιοχή του ποδιού. Η μεσαία σόλα μεταβλητής πυκνότητας συμπληρώνει την εσωτερική σόλα για να σας δώσει το συναίσθημα "περπατώντας σε σύννεφο".

Η κορυφή της εξωτερικής σόλας ταιριάζει με το προφίλ ελαστικού της μεσαίας σόλας για ένα ομαλό υποστηρικτικό σύνολο. Το ελαφρύ τακούνι και το εμπρόσθιο πόδι "χαλαρώνει" τον αντίκτυπο της αρχικής «απεργίας του ποδιού» και υπερασπίζεται τη φυσική εξέλιξη του βήματος.

Το σύστημα Boa Lacing System προσφέρει μια δραματική βελτίωση σε σχέση με τα κορδόνια για σχεδόν οποιοδήποτε είδος υποδημάτων απόδοσης. Η αντικατασταθείσα δαντελωτή δαντέλα από χάλυβα αναπτύχθηκε ειδικά για το σύστημα Boa και δοκιμάστηκε με χιλιάδες ώρες χρήσης.

Είναι κατασκευασμένο από 19 ξεχωριστά στρώματα υψηλής αντοχής από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας αεροσκάφους. Αυτά τα σκέλη πλέκονται μαζί για να σχηματίσουν μια μακράς διαρκείας, ανθεκτική στην τριβή, εξαιρετικά ισχυρή δαντέλα.

Αυτοί οι κλώνοι στη συνέχεια τυλίγονται σε μια ειδικά διαμορφωμένη τεχνική επικάλυψη πολυμερούς για να παρέχουν μια ομαλή ανθεκτική και χωρίς τριβή επιφάνεια. Στο BOA, η χαμηλή τριβή και οι επιμήκεις οδηγοί δαντέλας συνδυάζονται για την εξάλειψη των σημείων πίεσης και παρέχουν ένα μοναδικό γάντι όπως το κατάλληλο στις μπότες σας.


Τώρα μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι σας με trekkinn, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα που εξειδικεύεται στο outdoor υλικό. Θέλουμε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα μοναδικό τρόπο και γι ´αυτό σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή σε Μπότες προϊόντα της Treksta. Ενημερωθείτε για outdoor προϊόντα που παρατίθενται όπως Treksta Lynx Mid Hiking Boots που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσει πλήρη άνεση, ενώ ασκείστε το αγαπημένο σας άθλημα ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Τεχνολογίες
Χρώμα
Χαρακτηριστικά
Προτεινόμενη χρήση

Tecnologias Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up