up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Welke beschermingsaccessoires heb ik nodig?

De beschermingsaccessoires voor buiten, inclusief de volgende items:

Helmen

Het dragen van een helm biedt bescherming en kan hoofdletsel beperken. Kies een stevige helm die is aangepast aan de verschillende omstandigheden. Tegenwoordig vind je veel klassieke patronen en kun je extra voordelen kiezen, zoals flexibele binnenaanpassingen en gedempte zweetbanden. Je kunt alle beschermingsaccessoires kopen bij Petzl , La Sportiva , Mammut , Schending , Grivel

Zonnebril

Dankzij een betrouwbare zonnebril kan het gevaar van schadelijke zonnestralen worden beperkt. Wanneer je in contact komt met fel zonlicht of infrarood straling dan biedt een zonnebril de perfecte bescherming. Dit is een van de beste beschermingsaccessoires voor buiten.

Maskers

Stofmaskers bieden bescherming tegen fijnstof en andere ongezonde deeltjes. Als de stoffen giftig zijn, gebruik dan een volgelaatsmasker. Dit hecht stevig aan het gezicht, om de neus en mond te beschermen tegen gevaarlijke vervuiling.

Accessoires voor helm

Hier zijn enkele accessoires voor helm als volgt:

Vizier
Een vizier is een bedekking die de ogen beschermt, bijvoorbeeld door ze af te schermen tegen de zon of ander fel licht of ze te beschermen tegen voorwerpen. Een type hoofddeksel dat alleen bestaat uit een vizier en een band als een manier om het om het hoofd te bevestigen. Elke dergelijke rechtopstaande hoes op een hoed of helm.

Ventilatieopeningen
Ventilatieopeningen in een helm zorgen voor airconditioning terwijl de fietser deze draagt. Ze zijn meestal te vinden op de kinbalk, over het voorhoofd en aan de achterkant van de helm. Het is een van de beste accessoires voor helmen.

Sluitingssysteem
Het sluitsysteem houdt de kinband vast die helpt om de helm op zijn plaats te houden tijdens het rijden. Het sluitsysteem dat meestal in helmen wordt aangetroffen, is het D ringsysteem, waarbij de kinband rond twee D ringen is bevestigd.


clouse menu Afronden