up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Reserveonderdelen van skibrillen

Adapters Skibril

Adapters skibrillen zijn eenvoudig aan te passen / uit te sluiten van een skibril en kunnen een breed scala aan voordelen bieden. Deze skibril met adapters biedt brildragers een vervangende optie voor de skibril over een bril, die voor veel mensen een uitstekende oplossing biedt. De adapters skibril zit stevig achter de gearceerde lens van je skibril en zorgt voor optische scherpte. U kunt alle reserveonderdelen voor skibrillen kopen bij Petzl , Oakley , Kong , Scott .

Lenzen van skibrillen

Lenzen skibrillen zijn een belangrijk reserveonderdeel van skibrillen. Gele, gouden, amberkleurige, groene of roze ski lenzen bieden allemaal verbeterde VLT en zijn uitstekende selecties op bewolkte, ingesloten dagen. Donkere tinten hebben een zwakkere VLT omdat er minder licht door de lens valt. Bruine, grijze en koperkleurige lenzen bieden allemaal een verminderde VLT en overtreffen dus op bluebird dagen.

Beschermers van skibrillen

Een skibril met beschermers helpt om uw skibril schoon te houden wanneer u de helling van een berg af moet rennen, dit is noodzakelijk voor uw ski avontuur. Met de Protectors skibril stoot je lens snel modder en sneeuw af en blijft het interieur condensvrij hangen.

Ski zon bril

Een ski sun bril biedt de beste bescherming in zware omstandigheden tegen wind, slecht weer en fel zonlicht met lederen zijbescherming met anti condens beluchters. De Ski sun bril heeft een afneembaar neusbrugschild. De gepolariseerde antireflecterende lens vermindert reflecties van horizontale afdekkingen zoals sneeuw, ijs, water.


clouse menu Afronden