up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Beschermingen flecha flecha

Zonnebrillen - Lenstype: Gepolariseerd

()
load

Hoe kies je een zonnebril voor buitenshuis?

Zonnebril

Zonnebrillen zijn een soort beschermende bril die oorspronkelijk bedoeld was om intens zonlicht en hoogenergetisch duidelijk licht te blokkeren tegen beschadiging of ongemak voor de ogen. Zonnebrillen die 99% tot 100% van de UVA en UVB stralen hinderen, kunnen uw ogen goed beschermen. Er zijn veel soorten zonnebrillen, zoals zonnebrillen voor jongens, zonnebrillen voor meisjes, unisex zonnebrillen, zonnebrillen voor dames, zonnebrillen voor volwassenen, zonnebrillen voor baby´s.

Hoe u een zonnebril voor buitenshuis kiest

Hier zijn enkele tips om als volgt een zonnebril voor buiten te kopen:

Kies degene die 100 procent van de UV stralen blokkeren. Het enige belangrijkste waar u op moet letten bij het kopen van een zonnebril om uw ogen te beschermen, is een sticker of tag die aangeeft dat ze 100 procent van de UV stralen blokkeren. Minder dan de helft van de mensen die een zonnebril kopen, neemt echter de moeite om te controleren of de lenzen de ogen beschermen tegen ultraviolet licht.
Groter is betrouwbaarder. Hoe meer dekking door zonnebrillen, hoe minder schade door de zon op de ogen wordt gepleegd. Overweeg om een extra grote bril of een bril in de vorm van een omhullende bril te kopen, die de UV straling die van opzij in het oog doordringt, verminderen.
Donkerdere lenzen: hoewel zeer donkere lenzen er misschien modieus uitzien, voorkomen ze niet significant meer UV stralen. Kies dus geen donkere lenzen.
Kleur: sommige zonnebrillen worden geleverd met amberkleurige, groene of grijze lenzen. Ze hinderen niet meer zonlicht, maar kunnen het contrast versterken, wat gunstig kan zijn voor atleten die sporten zoals honkbal of golf.
De gepolariseerde lenzen: Polarisatie vermindert de schittering die van reflecterende oppervlakken zoals water of bestrating komt. Dit biedt niet meer beschutting tegen de zon, maar kan bewegingen zoals autorijden of op het water zijn betrouwbaarder of aangenamer maken.
De prijs: zonnebrillen hoeven niet veel geld te kosten om goed te werken. Goedkopere paren die zijn gemarkeerd als 100 procent UV blokkering, kunnen net zo nuttig zijn als duurdere opties.
• Merk: U kunt zonnebrillen voor jongens, zonnebrillen voor meisjes, unisex zonnebrillen, dameszonnebrillen, zonnebrillen voor volwassenen, babyzonnebrillen van Julbo , Trespass , Grivel , Oakley , Cebe kopen .


clouse menu Afronden