up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

black-friday

banner campana

Black Friday Categorieën

Black Friday 2019

Het spreken over Black Friday maakt een goede stemming en vrolijkheid aanstekelijk, aangezien deze dag synoniem is geworden voor de beste aanbiedingen voor al uw favoriete producten en merken. Dat is waarom de traditie van het vieren van het grootste en meest belangrijke evenement in de Westerse wereld, Black Friday 2019, naar Trekkinn is gekomen, om u de meest geweldige kortingen op klimkleding en -uitrusting te bieden.

loading

Wat is Black Friday?

Black Friday staat bekend als de dag waarop duizenden winkels in vele landen wereldwijd (oorspronkelijk de Verenigde Staten) hun prijzen verlagen, zodat miljoenen klanten alles kunnen kopen wat zij willen, tegen ongelovelijke prijzen, en zich kunnen voorbereiden op Kerstmis met geweldige kadeaus. Weet u wat u wilt kopen deze Black Friday? Bereid u voor!

Wat is Black Friday?

Dit jaar zal Black Friday 2019 worden gevierd op 29 november, of net na Thanksgiving, een datum die het Kerstuitverkoop seizoen officieel van start laat gaan in de Verenigde Staten van Amerika. Aan deze kant van de oceaan, heeft de regering in Spanje Black Friday pas vijf jaar geleden geauthoriseerd, wat het begin van het kerstseizoen aangeeft.

Onze Black Friday aanbiedingen

Bij Trekkinn hebben wij geweldige aanbiedingen en kortingen op klimproducten geselecteerd, met behulp van toonaangevende klimmerken in de wereld, dus u kunt gaan klimmen, trekken of hiken, met totale bescherming en veiligheid, en dat alles tegen geweldige prijzen.

Black Week bij Trekkinn

We weten dat een dag niet voldoende is voor u om alle aanbiedingen te bekijken die we voor u klaar hebben staan, en dat u niets wilt mislopen. Dat is waarom we hebben besloten om de hele week te gebruiken, wat betekent dat onze Black Friday aanbiedingen zullen starten vanaf maandag 25 november, en duren tot de volgende maandag (Cyber Monday). Dus u krijgt een volledige Black Week bij Trekkinn.
De toonaangevende merken op het gebied van klimmen, zoals The North Face, Salomon, Arcteryx, Columbia, La Sportiva, Salewa, Osprey, Garmin, Black Diamond en Petzl zullen bij ons zijn voor een volle week van aanbiedingen voor Black Friday 2019. U kunt rustig uw keuze maken uit de beste aanbiedingen voor jassen, boots, rugtassen, en alle sportuitrusting die u nodig heeft op van uw klimactiviteiten te genieten.

Geschiedenis van Black Friday

Er zijn verschillende theorieën, die de ware achtergrond van Black Friday weergeven. Een daarvan zegt dat de term Black Friday voor het eerst werd gebruikt op 24 september 1869, vanwege de financiële crisis veroorzaakt door Jay Gould en Jim Fisk, die honderden bedrijven op Wall Street hun faillissement instuurden.
Een eeuw later hebben de inwoners van Philadelphia het verkeer in hun stad geblokkeerd met vakantie-inkopen na Thanksgiving, waarbij de term verwijst naar de chaos in de stad. Dit is het verhaal dat waarschijnlijk het dichtst aansluit bij de huidige tijdgeest van Black Friday. De New York Times creërde de term in 1975, om datzelfde scenario te beschrijven, veroorzaakt door de uitverkopen in New York na Thanksgiving.
Er is dus geen exacte datum voor wanneer Black Friday voor het eerst begon, maar de traditie heeft zich voor meer dan 50 jaar voortgezet in de Verenigde Staten, en vele landen rondom de wereld hebben de datum ook aangenomen om klanten aan te trekken en verkopen te verhogen. In Spanje was het Apple dat als eerste begon met deze verkopen in 2010, maar sinds 2012 hebben honderden fysieke en virtuele winkels zich ook bij deze viering aangesloten.

Cyber Monday 2019

Volgens de legende kan er geen goede Black Friday zijn zonder een Cyber Monday. En als u dacht dat een hele Black Week niet genoeg was, dan komt Cyber Monday ook met fantastische kortingen, voor het geval u nog wat heeft in te halen. De origine van Cyber Monday dateert van 2005 in de Verenigde Staten, toen virtuele of e-commerce winkels hun internetverkopen wilden stimuleren met shockerende kortingen.
Cyber Monday 2019 zal worden gehouden op 2 december, dus u kunt onze klimsportwinkel doorkijken, en alle klimuitrusting te pakken krijgen die we in de aanbieding hebben tot die dag.

clouse menu Afronden