up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Soorten trekkingschoenen

De laarzen zijn een soort apart schoeisel. De meeste laarzen bestaan voornamelijk uit de voet en de enkel, terwijl sommige ook een deel van de onderkuit omvatten. Sommige laarzen strekken zich uit tot aan het been, zelden tot aan de knie of ook aan de heup. De meeste laarzen hebben een hak die zich onderscheidt van de rest van de zool. Traditioneel gemaakt van leer of rubber, worden stijlvolle laarzen gemaakt van een diversiteit aan materialen. Dameslaarzen zijn er in veel verschillende kleuren en designs. U kunt dameslaarzen kopen bij Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Waterdichte laarzen

De waterdichte laarzen worden gebruikt om te voorkomen dat je voeten water krijgen en geven je een droog gevoel tijdens je trekking. Waterdichte laarzen betekenen dat het leer of de gepolymeriseerde materialen bestand zijn tegen water, hoogstwaarschijnlijk met een siliconenimpregnering in de constructiemethode.

Ademende laarzen

Ademende laarzen kunnen eenvoudig worden omschreven als die laarzen die materialen bevatten die waterdampen laten wegvloeien en tegelijkertijd waterafstotend blijven. Dergelijke laarzen zijn voor iedereen nuttig, vooral in warme klimaten en zomers. De voordelen van ademende laarzen in combinatie met hun productievrije productiesystemen beschouwen ze als niets minder dan een stap vooruit in een steeds groter wordende, op het milieu geïnformeerde wereld.

Thermische laarzen

Thermische laarzen benadrukken materialen die consequent in de warmte blijven, zoals schapenvacht, of bevatten een aparte thermische laag. Deze laag kan dik of dun zijn en kan zelden worden verwijderd. Kies de juiste thermische laarzen door te leren voor welke onderneming je de laarzen nodig hebt, en ook voor het bedrag dat je wilt betalen.

clouse menu Afronden