up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe u reisstroomadapters kiest

De reisstroomadapter is een elektrisch of elektronisch apparaat dat in het bijzonder is uitgevonden om een elektronisch apparaat zoals een laptop of andere apparaten van stroom te voorzien. Reisstroomadapters helpen gemakkelijk om hacks in een externe voedingsaansluiting te plaatsen. De beste stroomadapters voor op reis zijn te vinden op de merken zoals Petzl , Garmin , Black Diamond , Suunto , Outdoor Research

Oplaadbare batterijen en oplader

Een oplaadbare batterij en oplader of secundaire cel is een soort elektrische batterij die kan worden opgeladen, geleegd in een lading. Oplaadbare batterijen en laders kunnen vele keren per dag worden opgeladen. Het is in tegenstelling tot een wegwerpbatterij of een eerste batterij, die na gebruik volledig opgeladen en ontladen wordt geleverd.

Batterij oplader

Een acculader is een apparaat dat wordt gebruikt om energie in een secundaire cel te brengen door er een elektrische stroom doorheen te sturen. De laadvolgorde is afhankelijk van de grootte en het type acculader.

5 dingen om te onthouden bij het kiezen van een reisstroomadapter

Het belangrijkste dat u moet onthouden bij het kiezen van een reisadapter, is dat deze alleen de plaatsing van de pinnen op uw oplader verandert, niet de spanning die uit het stopcontact komt.
Selecteer de kleinste adapter of set adapters, want die kunnen op al uw verwachte bestemmingen werken.
Koop om elk probleem te voorkomen een driepinsversie van de reisstroomadapter. Door uw adapter aan te schaffen vóór het tijdstip van gebruik, bespaart u geld.
Voordat u een adapter koopt, moet u er rekening mee houden dat u het maximale uitgangsvermogen van de adapters bekijkt.


clouse menu Afronden