up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Electronica flecha flecha

Lampen - Kleur: Grijs

()
load

Welke zaklampen wil ik?

Een zaklamp is een compact elektrisch handlicht. Vroeger was het lichtreservoir typisch een kleine stralende gloeilamp, maar deze zijn vervangen door lichtgevende diodes. Zaklamp wordt buiten als lichtbron gebruikt, op plaatsen zonder blijvend vaste verlichting, tijdens stroomonderbrekingen of wanneer een beweegbare lichtbron nodig is. De beste fakkels zijn beschikbaar voor deze merken Petzl , Black Diamond , Regatta , Trespass , Beal

Hoofdlamp

De hoofdlamp wordt aangedreven door een handgreep te vouwen die een kleine hoeveelheid energie opslaat in een beperkte batterij met korte ontlading. Een hoofdlamp heeft een korte looptijd en een lager vermogen dan vergelijkbare batterijen, maar doordat het aantal batterijen is verminderd, zijn ze een perfecte alternatieve zaklamp.

Tips om de beste zaklamp te kiezen

Type batterij:
De twee belangrijkste soorten zaklampbatterijen: oplaadbaar en niet oplaadbaar. Een niet oplaadbare batterij is ideaal, maar verwijderingsbatterijen zijn goedkoper en bijna overal verkrijgbaar.

Lumen en lichtopbrengst:
Een lumen is een eenheid die we gebruiken om de lichtopbrengst te regelen. Als klant ben je verplicht om de Lumen output te selecteren die het meest geschikt is voor jouw wensen.

Uithoudingsvermogen:
Het is een factor die niet over het hoofd mag worden gezien bij het kopen van een nieuwe zaklamp. Sommige fakkels zijn waterdicht, slagvast, kunnen van een klif worden gegooid en werken nog steeds goed naargelang het uithoudingsvermogen.

Begroting:
Koop een zaklamp van een merk waar u met een passend budget een opmerkelijk duurzame en duurzame zaklamp mee kunt nemen.

clouse menu Afronden