up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Soorten elektronische reserveonderdelen

Hieronder vindt u een kort overzicht van de elektronische reserveonderdelen en hun functies. U kunt deze reserveonderdelen kopen van deze bekende merken Petzl , Garmin , Suunto , Led Lenser , Joby

Kijk bandjes
Een horlogeband is een polsbandje waarmee een polshorloge om de pols wordt vastgemaakt. Horlogebandjes kunnen worden gemaakt van leer, plastic, rubber, stof of metaal, zelden gemengd. Het kan worden beschouwd als een elektronisch reserveonderdeel, dat zowel een functionele als een decoratieve functie heeft.

Microcontrollers
Microcontrollers zijn kleine computers die worden gebruikt om een groot aantal elektronische apparaten te beheren, zoals elektrisch gereedschap, afstandsbedieningen, medische apparaten en fabrieksmachines.

Transformatoren
Transformatoren zijn gemaakt met twee lussen van draad en worden over het algemeen gebruikt om het vermogen te verhogen of te verlagen.

Batterijen
Batterijen zetten chemische energie om in elektrische energie. De twee verschillende cellen van een batterij zijn anode + en kathode .

Zekeringen
Zekeringen helpen onderdelen te beschermen tegen belasting met de extreme stroom. Een zekering omvat een bevestigingslichaam, steun, associaties en metalen zekeringselementen zoals zink of koper.
Relais
Dit zijn ook de reserveonderdelen van elektronica. Deze worden gebruikt om de stroom in of uit te schakelen. Een relais bestaat uit een elektromagneet, een anker, een set elektrische aansluitingen en een veer.

Schakelaars
Schakelaars belemmeren de stroom. De vier soorten schakelaars zijn enkele as enkele worp, enkele as dubbele worp, dubbele as enkele worp en dubbelpolige dubbele worp.

Motoren
Motoren zetten elektrische energie om in mechanische energie. De belangrijkste onderdelen zijn een rotor, stator, toepassingen, kabeldoos en oogmoer.

Stroomonderbrekers
Als een beveiligingsapparaat kan een stroomonderbreker worden geregeld met een externe schakelaar. Het is bedoeld om het circuit te beschermen tegen overbelasting of kortsluiting.clouse menu Afronden