up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Electronica flecha flecha

Weerstations Tfa Dostmann

()
load

Hoe een weerstation kiezen?

Een weerstation is een set weermeetapparaten die u in uw eigen huis of bedrijf kunt repareren. Het aantal apparaten kan verschillen, maar de meeste weerstations hebben hulpmiddelen om de temperatuur, relevante vochtigheid, druk, regenval en luchtsnelheid en richting in te schatten. De beste merken die weerstations aanbieden zijn Oregon Scientific , Tfa Dostmann , Technoline

Tips om een weerstation te kiezen

Sensoren

Koop een weerstation waarin de volgende sensoren zijn geïnstalleerd
• Een thermometer die de temperatuur meet
• Een barometer die de atmosferische druk meet
• Een regenmeter die regen meet
• Een anemometer die de richting en snelheid van de wind registreert
• Een vochtigheidssensor die de vochtigheid meet

Wifi compatibel

De meeste weerapparaten hebben nu wifi toegang, maar niet allemaal hebben ze deze eigenschap. Zorg er bij het kiezen van een weerstation voor dat deze wifi compatibel is.

Compleet draadloos

Een compleet draadloos weerstation registreert gegevens via wifi of door het op uw pc aan te sluiten. Kies dus voor een compleet draadloos weerstation, want dat is voordeliger dan welk ander dan ook.

Stralingsschild

Een stralingsscherm kan helpen de temperatuur en vochtigheidssensoren te beschermen tegen direct zonlicht, wat het apparaat kan ondersteunen om nauwkeurigere metingen te voorspellen. Kies dus altijd een weerstation met een stralingsschild.

Apparaten op zonne energie

Apparaten op zonne energie kunnen helpen de hoeveelheid elektriciteit die nodig is voor het weerstation te verminderen, wat u op de lange termijn geld kan besparen. Kies een weerstation met apparaten op zonne energie.

clouse menu Afronden