up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Electronica

Electronica berg

Bekijk onze enorme selectie in Electronica! Koop al uw berg artikelen aan buitengewoon lage prijzen bij trekkinn.

Merken in Electronica

Top producten in Electronica

Wat voor soort elektronische apparaten zijn handig om te kamperen?

Elektronische apparaten voor kamperen

Dit zijn de elektronische apparaten die handig zijn tijdens het kamperen:

Actiecamera´s

Een action camera is een digitale camera die is ontworpen om actie op te nemen terwijl je erin ondergedompeld bent. Actiecamera´s zijn daarom doorgaans compact en robuust, en waterbestendig aan de oppervlakte. Bekende merken die actiecamera´s aanbieden zijn Petzl , Salewa , Suunto .

Handheld gps

Handheld GPS systemen maken gebruik van een technologie die satelliettriangulatie wordt genoemd om de huidige locatie van de gebruikers op een digitale kaart te ontdekken en te onthullen. Handheld GPS wordt gebruikt tijdens het kamperen of wandelen. Je kunt het kopen van merken als Garmin en TwoNav

Horloges en slimme bandjes

Slimme banden zijn draagbare processors in de vorm van horloges. Geavanceerde smartwatches bieden een beperkte touchscreen interface voor dagelijks gebruik. Terwijl een gekoppelde smartphone app de biomonitoring levert. Garmin, Suunto en Polar staan bekend om hun horloges en slimme bandjes

Weerstations

Een weerstation is een faciliteit met apparaten en accessoires om klimatologische situaties in te schatten om kennis van weersomstandigheden te geven. Weerstations zijn erg belangrijk tijdens het kamperen. De beste weerstations zijn beschikbaar op de merken zoals Oregon Scientific , Tfa Dostmann en Technoline .

Meer over elektronica

De andere dingen die campingelektronica omvat, zijn accessoires, batterijen en opladers, hoezen, koptelefoons, sensoren, lawinebakens en zendontvangers, zaklampen, communicatie. De plaatsen waar u gemakkelijk meer elektronica kunt kopen, zijn Garmin, Suunto en Polar.

clouse menu Afronden