up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Welke sportsupplementen moet ik nemen?

Sportsupplementen zijn de producten die worden gebruikt om de spierprestaties te verbeteren. Ze zijn er in verschillende soorten, zoals pillen, poeder of vloeistof. Sportsupplementen gebruiken voor of na de training. Sportsupplementen vallen in de categorie voedingssupplementen. De beste sportsupplementen zijn beschikbaar op Powerbar , 226ERS , Nutrisport , Ana Maria Lajusticia , FullGas .

Voordelen van sportsupplementen

• Sportsupplementen geven energie.
• Ze kunnen helpen om elektrolyten aan te vullen.
• Ze kunnen u helpen met proteïne.
• Sportsupplementen kunnen uw vermogen om spiermassa op te bouwen helpen vergroten.
• Sportsupplementen zijn de dominante energizer die de prestaties van energie en uithoudingsvermogen verbetert.

Tips om een juiste spotsupplement te kiezen

1. Gebruik altijd een sportaanvulling die is voorgeschreven door een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige.
2. Neem een overzicht van het voedsel dat u eet. Sportsupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van gezonde voeding.
3. Alle producten met natuurlijke ingrediënten zijn niet veilig. Sommige producten kunnen een wisselwerking hebben met medicijnen en ernstige nadelige effecten hebben. Lees dus aandachtig de supplementbeschrijving en volg de aanwijzingen.
4. Koop supplementen bij een betrouwbare bron.
5. Kies sportsupplementen die zijn goedgekeurd door USP de US Pharmacopeial Convention of NSF International.
6. Geef de voorkeur aan biologische kruidensupplementen. Veel kruidensupplementen hebben geen verificatielabel. Biologische kruidensupplementen bevatten minder gevaarlijke chemicaliën. Het kopen van kruidensupplementen bij grote, gerenommeerde bedrijven vergroot de kans dat het supplement de juiste hoeveelheid van het effectieve bestanddeel bevat.


clouse menu Afronden