up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe handschoenen kiezen?

De handschoenen zijn de kledingstukken die de hand bedekken. Handschoenen hebben normaal gesproken aparte hoesjes of openingen voor elke vinger en de duim. Handschoenen beschermen en troosten de handen tegen kou of hitte. U kunt handschoenen kopen van Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Petzl .

Volledige vinger

Handschoenen met lange vingers bieden een verbeterd schild tegen letsel bij het laten vallen of in aanraking komen met scherpe of gevaarlijke voorwerpen. Handschoenen met lange vingers zijn meestal uitstekend geschikt voor koude klimaten en helpen bevriezing te beperken. Vanwege verminderde bloedstroom uit de kou. Als uw handen nat worden van klei, regen, sneeuwval, zweten, enz. Terwijl u handschoenen draagt, bieden deze vaak een betrouwbaarder houvast dan uw blote vingers.

Halve vinger

Handschoenen met halve vingers ondersteunen u wanneer u typt op een computer of een telefoon met een toetsenbord. Deze zijn ook van toepassing wanneer u een smartphone met schermaanraak gebruikt. Deze handschoenen zijn beroemd onder de ruiters omdat de halfvingerhandschoenen hen ondersteunen om de staven op het handvat comfortabel te verplaatsen.

Wanten

De wanten zijn een soort handkledij die de hele hand omvat, maar geen aparte vingergaatjes of hoesjes heeft. Meestal wijken wanten nog steeds de duim af van de extra vier vingers. Ze hebben verschillende tinten en patronen.

Tips om handschoenen te kiezen

• Kies de handschoenen die een krachtigere grip, beheersbaar comfort en bescherming bieden tegen mogelijke verwondingen.
• Kies zelfklevende, duurzame handschoenen om snijwonden en verwondingen te voorkomen.
• Kies alleen handschoenen die zijn vervaardigd door een betrouwbaar merk en in een nieuwe staat op de markt worden gebracht door een leverancier die u gelooft.
• Kies de juiste pasvorm, want handschoenen die goed om uw hand passen, blijven extra stevig zitten en bieden een betrouwbaardere bescherming.


clouse menu Afronden